Royal straight flush

Hade jag spelat mina kort rätt hade jag kunnat befinna mig på ett hotell, i en moronrock brevid en snygg man. Men men. Nu är jag hemma, "städar" och är uttråkad.

Har gjort en lista på vad som kommer hända i höst och jag är minst sagt nervig och börjar tro att jag kanske tagit mig vatten över huvudet. Sen att man har kommunikationsproblem med viss person gör det inte enklare att slappna av.

Back to war (mitt rum). Kanske kan visa före och efterbilder. Jo jag tog en förebild, det såg så illa ut att det behövdes.

From Stockholm with love

Okej det går fort nu. Har varit hemma i lite över en vecka och bara hängt med nära och kära. Förra måndagen så åt jag sen lunch med Kina på Vapiano och gissa om Adam Garcia från Coyte ugly var på samma resturang! Yeah. Sen fikade vi och jag somnade på Kinas axel för jag va jetlaged..

Jag har jobbat hemifrån hela veckan och diverse.

På torsdagen så satt jag på skinnis berget med gamla vänner i form av Jimmy och David, vänner från New York i fårm av Aniv och Min och nya vänner vid namn Tommy. En underbar kväll där solen fick gå ner över kära Stockholm. En sväng till Wollmars och sen va vi redo för grillen vid södra station innan vi hoppade på tåget hem.

I fredags var det dags för inflyttningsfest hos Elsa och Niklas. Hur kul som helst att träffa dom. Sjukt fresh bodde dom. Vi satt på balkongen tills det blev mörkt och då åkte vi till Strand. Vi blev inte kvar länge men alla kände att det fanns en morgondag också.

På lördagen var det dags att fira Björns 30 års dag. Mycket trevligt. Hölls på Kungsholmens seglarklubb vid vattnet i kristineberg. I regnet bjöds vi på fördrink och snittar och när stormen utvecklades så satte vi oss till bords med en oförglömlig havsinspirerad buffé. Många fina tal med mycket skratt, roliga bordsherrar och catch up med gamla vänner. In på småtimmarna tog vi oss ut till Carl på gärdet där festen fortsatte. Oj vilket fest. När solen började gå upp bröt vi oss in på ett bad i närheten och jag simmade och var fri! Sedan var det dags för mig och ta tåget hem. Hemma igen var jag ungefär 8a på morgonen.

Måste väl inte säga att söndagen spenderades under täcket, med avstängd mobil. Deppet från att vara hemma igen är borta nu. Jag inser ju att en sommar i vackra Stockholm där man kan vara spontan och oberoende inte är illa pinkat! Nu längtar jag efter att få träffa resten av packet jag inte träffat ännu. Jag längtar inte tills sommaren tar slut.

Nu är det jobb jobb jobb som gäller. Både med SSA och på SH. Men för tillfället kan jag inte sova. Jag sitter och skriver brev till en mycket kär vän ssom befinner sig på andra sidan jorden. Jag önskar att jag skrev på papper och inte på mina tangenter. Det är nått så speciellt att skriva ett hanskrivet brev och inte minst få ett. Det blir äkta. Det är som att personen som skrev brevet följt med. Man kan använda flera sinnen när man läser ett sånt brev. Jag ska fråga om han vill börja breväxla som på den gamla goda tiden istället!


25 to life

Nej men okej. Nu vill jag åka bort igen, det var bättre när jag va borta. Vi var bättre när jag var borta. Vad har hänt? Var det för att jag kom hem? Fuck you.

Nu ska jag cykla iväg. Köpa frukost. Vänta på bättre tider (Kinas samtal). Att lyssna på Eminem hjälper, han fattar.
Men jag är glad det är fett, så mycket bra här hemma som väntar, så många människor man inte har träffat på flera veckor och många historier att ta del av.

Sömnlöst

SERIÖST! Kan inte sova, kan bara sova på dagen. Jag mår typ ganska crappy... Nej jag mår bra!! Tillåter inte mig själv att andra styr mina känslor. Så jag mår hur bra som helst. Vill skriva om alla dirty details från USA här sen. Men just nu orkar jag inte mycket mer än att lyssna på Love the way you lie och bada badkar. Men dirty grejer kommer. Jag är bara för pigg för att sova men för trött för att skriva.

Vänner. Jag har inte orkat höra av mig, men jag är hemma och gör inte så mycket. Bara så ni vet.

Puss

RSS 2.0