Feelin' good



Så sjukt bra dag. Kvällen innan va det utgång med strippermoney, försov mig va tvungen att kuta till Arlanda, derv lite med Peter Hellenius och hoppade på ett flyg till Geneve med Eva. Där hämtade vicky och Jenny oss och så började bifärden mot Val Thorens. Ett stopp i vårens Annecy. Sedan väntade en perfekt vecka. Galet bra vår åkning, fest med sköna människor, skaplig del av manligt uppvaktande, och sa jag grym vår åkning!!


Alpernas bästa åkning?

Alpernas bästa män? (Haha kolla hur glad Eva är i hörnet!!)

Viktigt med kvalitet


svagt moment

Idag när jag kom hem så hade jag ett svagt moment, mest pga trötthet men också för besvikelsen på en vän. Jag grinade lite tills jag somnade och sov några timmar och vaknade nu och kände fuck it. Satte på Miike Snow och blev ganska high on life och såg fram emot en långhelg med plugg. På riktigt. Sen tog jag fram mobiel för att skicka in min tidrapport och där väntade hela 3 sms från 3 olika manliga beundrare. Den tackar vi för! Sen gick jag in på Way out Wests hemsida och såg att dom fått lite nya grymma akter, bla. Miike Snow vad är oddsen?? Sen gick jag in och kollade min NY biljett och såg att den stadigt hade samma låga pris. Så nu till poängen, varför ska man låta en människa göra en ledsen när det finns så mycket annat/andra som gör en klaaaad! Word.

Nu ska jag nog ha en chillkväll med köttfärre i mängder, ska typ skippa pastan bara för att göra alla veggisar arga. HAHA suck on that suckers! Imorgon börjar major pluggmode, AB eller hur sa vi Alex? ;)


Kött fiifaan

Det går bättre nu

Har varit en dum, slö och tappad flicka på senaste tiden så idag så fixade jag lite bättre samvete. Jag städade och vilken skillnad, jag känner lugnet och jag har besökt platser i mitt rum som man länge behövde top hemligt FBI visum för att få accessa! Jag har suttit på golvet på kortsidan, legat på mattan på långsidan, suttit i fotäljen och ätit middag. Känns fresh! Min fina vän Siri har kommit hem från Ljund ett tag så hon har lovat mig att vi ska äta sushi och att vi ska köpa en ny fin rosa busskortsficka till mitt busskort. Vi köpte våra ihop i typ tvåan(?) hon gav bort sitt jag har tappat mitt :( Sorligt. Jag hade massa saker i den fickan också som jag inte riktigt kommer ihåg va det var, typ visitkort. Oh well. Gjort är gjort nu lämnar vi den ångesten och tackar sl för förslustgarantin!

Idag hade jag på mig vårjacka för första gången på sjuuukt länge. Det kändes härligt. Dessutom hade jag uppsatt hår, det är så jag funkar typ. Varje vår testar jag nått nytt haha. En gång hade jag byxor på mig för första gången på hela vintern, en gång klippte jag av mig mitt "vinter armband" som egentligen var en plastgrej men som för mig symboliserade vintern och försa gången jag blev kär i snowboardåkning. Så uppsatt hår, eller na jag ska inte skylla på våren om sanningen ska fram så är det lathet, orkar inte tvätta skiten.

Min musikalspellista på spoti äger!! Peace out.


Visserligen från filmen och inte scenen men good shit!

Skrattar högt av lycka!

Ni vet på film då folk skrattar högt av lycka, nyss hände det mig och det händer inte ofta. Det var verkligen HAHAHAHAHA på ett lyckligt vis. Blev så glad för min snowboardkompis Sarah. Hon har skickat in en snowboardfilm med henne själv som åkare till Roxy och har nu fått svar att hon ska få åka ner till Alperna och köra ett camp med dom, antagligen för att testa om hon ska få spns. Detta är helt sjukt!! Grattis Sarah! Extra lycklig blev jag för att Sarah har varit lite nere på senaste tiden av privata skäl och man har försökt komma med stöttande ord men det finns bara så mycket man kan säga. Hon förtjänar verkligen detta, hon är en talangfull åkare som pushar både sig själv och dom hon åker med. Gud vet att hon har fått mig att göra helt galna grejer med snowboarden haha!


På vårat slutläger förra året vann vi dessa fashionforward mössor. Här ser vi utförandet av den klassiska "Riddaren"

Min nya FAVORITLÅT!

Denna låt spelas för tillfället på repeat hemma hos mig!



I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess
'Til all my sleeves are stained red

From all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw wink, no
I've been on the brink, so

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

My God, amazing how we got this far
It's like we're chasing all those stars
Who's driving shiny big black cars
And everyday I see the news
All the problems that we could solve

And when a situation rises
Just write it into an album
Singing straight, too cold
I don't really like my flow, no, so

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

Oh, got no reason, got not shame
Got no family I can blame
Just don't let me disappear
I'ma tell you everything

So tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away

So tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

This time, don't need another perfect line
Don't care if critics never jump in line
I'm gonna give all my secrets away
All my secrets away, all my secrets away 

tapparn!

Jag har aldrig varit den som tappar eller glömmer saker men på senaste känns det som att jag blir slarvigare och slarvigare. Jag tror jag ahr tappat mitt busskort vilket SUGER! Jag har förlust garanti men måste anmäla och skit, hur ska jag ta mig runt utan mitt busskort?? Känner mig helt handikappad utan det. Ett sista hopp är att kolla där jag sov i fredags.

För ett par veckor sedan tappade jag min plånbok i hissen på natten när jag kom hem. Lyckligtvis va det en granne som hittat den och skrivit en lapp. Dessvärre var hon också färgblind så när jag skulle identifiera den så sa jag att den va lila men hon tyckte att den va brun och en mindre diskution utbröt.

Förra veckan när jag va hos Vicky så glömde jag mina hörlurar där och fick sitta 9 timmar på bussen utan musik. Lyckat.

Jag får sån ångest varje gång jag tappar nått och jag orkar inte att mitt busskort ska vara borta! Jävla skit också!!!!

jimmythatneversleeps.blogg.se

Jag vill leva ditt liv din äckliga fashion crime hoe!! ;) Jag vill åka nunununununu, fasiken! Har nog aldrig längtat efter något så här mycket!

Håll ställningen i New York tills jag kommer runt 20 Juni, då jävlar! Staden ska bli ruuuuuind!

Distraherad



Jag vill gärna tycka att jag är målmedveten. Jag hade ett mål och det har inte gått som jag vill.  Snart är dagen här och jag har långt kvar tills jag har nått mitt mål.
Jag vill gärna tycka att jag är diciplinerad. På senaste tiden har jag inte varit det, pluggar dåligt, säger att jag ska göra nått men gör det inte, bara ligger och slöar. Nu vill jag ta tag i det. Imorgon?
Jag längtar efter något som jag inte vet vad det är. Jag vill ha nått men jag vet inte vad. Det känns som att jag är väldigt girig och inte kan nöja mig. Varför ska man nöja sig?
Jag vill göra saker men jag gör det inte, jag drömmer och drömmarna förblir drömmar, dagdrömmar.
 "Alla drömmer vi om lycka som om livet blivit fel" - Lars winnerbäck.
Jag vill känna men jag förbjuder mig att känna, rädd för att känslan ska gör mig olycklig. Men är det inte värd att känna bara för att känna, för att få uppleva?
Jag vill ha spänning i livet men jag orkar inte gå ut och jaga den, har aldrig heller hört att spänning kommer till någon som sitter och väntar på den.
Vissa dagar vill jag landa på marken med klackarna stadigt på jorden. Andra dagar vill jag flyga ovan molnen och kasta mig ut i en tornado. Får man vara så schizofren?


hur man kommer över en man

Man går absolut inte in på deras facebook sida hur mycket man än vill. Väldigt ofta kan man välja om man vill träffa någon eller inte men med facebook så kan man gå in och titta på människan hur ofta man vill. Dessutom kan man se om han skrivit till andra bitches och då bli man ledsen. Så när jag vill avcrusha någon så förbjuder jag mig själv att gå in på deras facebook och det funkar! Wiho

Man kanske ska sluta gå in på fejjan helt??

en helg

När jag lämnade trysil sa jag till mig själv att denna helg ska jag inte göra ett skit. Halv sant, igår låg jag och alternerade sömn med project runway bara för att fredagen helt tog alla mina krafter.

Jag vandrade utanför dörren för att jag va sjukt uttråkad på livet och för att jag inte hade sett Davids nya lägenhet ännu. Jag köpte med mig lite sushi och crashade hans grabbkväll. Han bor i mysigaste, old brick lägenheten ever på söder! Bra jobbat. Där satt vi och hängde och väntade in timmarna. Sen gick vi till Debaser medig och hängde ännu mera och träffade en väldigt vilsen men tät litteraturvetare som vi adopterade in i vårad gäng. Bara för att senare åka till spy bar och solidaritet. Men detta är en helt annan story. Kerstin träffades i vimmlet och när kvällen nådde sitt slut gjorde jag nått väldigt väldigt dumt, men mysigt och spännande. Men dumt och förbjudet! Dumma jag.

Allt som allt hade jag kul.

Nu har jag sagt att jag ska göra nått vetiggt 3 dagar i rad och det har jag inte gjort, jag är världens sämsta människa just nu. Suger att va ja. Måste ta tag i livet. Typ nu!

Fuck this shit!

Att vara hemma alltså, nu drar jag! Jag är 14 igen och min mamma är surig.

I'm so bored I could die

Just nu måste jag:


  • Plugga
  • Packa upp
  • Städa
  • Betala mobilräkning
  • Ringa min kusin och säga grattis
  • Äta nyttigt
  • Boka körlektioner
  • Deppa


Bortglömd?

Är officiellt hemkommen nu. Har haft den numera återkommande fredagslunchen med bror och Philip och sitter nu här hemma i min ensamhet, hostar och känner mig bortglömd. Det känns som att jag är borta för mycket så folk glömmer att man excisterar. Nu vet jag självfallet att så inte är fallet, fick till och med ett välkommen hem sms av finaste Christoffer. Fast ibland känner man sig ändå lite bortglömd fast jag tror att det bara är så som han säger i Ensam Hemma 2, "maybe they just forgot to remember you". Fast ändå när man skickat massa sms och ringt flera gånger tycker man ju att dom fan borde iallafall skicka en röksignal? Men men jag orkar inte anstränga mig mer om man inte får nått tillbaka. Alla behöver ju inte känna sig träffade heller.

Oh well fredagkvällen går vidare ändå. Sitter och tittar på lite alternativ för nästa vinter, känns som att det är dags nu! Dessutom sitter jag och tittar på priser till New York i Juni. Ser ut att bli en månad där borta, hur grymt som helst.

Känns knäppt att vara tillbaka i vardagen igen, när jag åker bort så glömmer jag allt som finns här hemma och allt man lämnade när man åkte. Nu påminns man igen och måste ta tag i det, om inte fysiskt så psykiskt. Har en dålig vana att hårdfesta kvällen innan jag ska åka bort också... Men men. För en gång skull tänker jag skita i att ta tag i det, om nån vill mig nått får den ta tag i mig!

Nu ska jag lyssna på Fame, svenska inspelningen och städa. xxx

Rättvik

Är på bussen tillbaka nu allt känns väldigt bittersweet. Har glömt hörlurarna så jag kan inte göra ett soundratck till livet. Vi stannade precis i Rättvik och åt köttbullar, jag blev misstagen för att vara 15 år gammal. Kocken trodde jag skulle ha barnmeny och barnmenyn är upp till 15 år :/
Jag är väldigt bra på att dagdrömma, speciellt när jag är trött, uttråkad eller när jag ska sova. Jag dagdrömmer om alltmöjligt, ibland att jag är en som måste resa hela tiden mellan hem och pojkvän, att jag är en soldat på väg hem från kriget mest romantiska kärlekshistorier. Jag känner mig som Evan McGreggor i Moulin Rouge som tror på kärleken mest av allt men som aldrig riktigt upplevt den. Jag borde typ skriva romaner, synd att skriva varken är min starka sida eller stora intresse. Men tror jag vill skriva en biografi mest för att bag vill få ut det ur mitt system, lite som med denna blogg. Nu ska dom visa nån action film och ljudet kommer störa mina dagdrömmar så jag borde antagligen kolla på den från början och hänga med i filmen. Hemma om typ 3 timmar...

som ett hårstrå i rumpvecket

Hej hej sitter hos Vicky i Trysil..vi har precis haft superonsdag och woop woop på Ballen. Nu har alla gått och lagt sig förutom Linda som hoppa över balkongen för att licka med grannen. Jag sitter och lyssnar på Johnossi. Det är så himl härligt här, varje gång när jag är iväg på sånnt här så känner jag att jag verkligen vill göra vintersäsong. Mest för att man bli som en liten familj här, men då kommer jag på den familjen jag faktiskt har hemma <3<3 Ni blir inte arge på mig om jag åker iväg några månader nästa vinter??

Idag skulle jag laga mat till folk här och det dlutade med att Simon var tvungen att ta över så han va mn cocook hahhahah. Men jag sa vad han skulle göra och han gjorde det mest för att jag var så långsam på allt :)

Finns en sån extremt fin kille här som jag bara vill ligga och skeda med hela nätter och lyssna på när han pratar om skateboard. Finfinfinfin...Känns knäppt att man typ aldrig kommer träffa den människan igen och att man om ett tag kommer glömma att han existerar...Nu är det iallafall förevigat här i bloggen ;) Johannes!
Kommer  flera människor...men när man träffar nån så så vill man bara träffa ännu än ny fast på riktigt och som är tillgänglig.

Ikväll är sista kvällen här och det är sjukt tråkigt och kommer sakna Vicky så extremt mycket, idag har hela dagen gått åt till att skratta :D MEn vi har storslagna planer för i sommar och ev. nästa vinter. Ihh

Fan alltå tillbaka till vardagen..som kanske inte är så himla tokig ändå. Fast ganska tokig för det väntar tokigt med plugg!!

Nä vet ni va. Nu ska jag gå och skeda med Vicky och drömma om bra saker och ladda inför en härligt våffeldag imorgon med våfflan och hemfärd :(
Nu ropar Vicks att hon inte kan sova och att jag ska komma och klia henne i håret. Vad gör man inte för en fin vän!

XOXO



Trysil

Jag lever och har det gött! Igår blev det extremt mycket all in på ett ställe som heter T2. Vicky bor med en helt galen kille och en rakt åt andra hållet estlänning. Bra trio. Imorgon är det tydligen supertisdag och vad det innebär får jag se imorgon. Nu ska jag socialisera mig. Xoxo

Trysilbussen

Sitter på bussen till Trysil nu, har sovit ganska mycket för att det blev ganska vilt igår på KTHs tentapub :) Dessutom har dom visat mamma Mia på bussen och jag blev gråtfärdig många gånger och var tvungen att hålla till aka gråten. Ibland är jqg extra känslig. Snart är vi i Sälen och ska droppa lite folk. Jag har inga problem med att åka buss, faktiskt så tycker jag att det är ganska härligt att sitta med bra musik i öronen och titta ut på landskapet som svichar förbi. Tror det kommer från när jag va yngre och vi brukade bila genom Europa. Man ser så mycket mer än när man flyger. Ibland när jag reser blir jag ledsen och får dåligt samveta för att jag får uppleva alla dessa fantastiska ställen som Alperna, norska västkusten, new york etc. Tänker på alla männniskor som måste jobba så otroligt hårt bara för att överleva. Därför är jag så extremt tacksam för det jag har och allt jag får göra. Försöker verkligen inte ta något för givet alls. Så tack! Nu tänkte jag ha en underbar vecka i Trysil med bästa Vicky med snowboardåkning fest och sol förhoppningsvis! Håll ställningarna tills jag kommer hem igen! Solongsuckers ;)

Nu längtar jag efter

  • Att vara färdigklädd och iväg på kvällen galej
  • Att åka till Vicky i Trysil imorgon
  • Att våren ska vara här och inge mer vinterjacka, min är SVART!!
  • Att nya avsnitten av Glee ska börja!
  • Att Skolan sista tentorna/inlämningarna ska vara över
  • Att åka till Jimmy i New York.

Det är just just nu, kanske får nått mer att längtra efter sen.


Minnen



Sekunden efter att ett minne skapats så tänker man att jag kommer aldrig någonsin glömma det här, hur skulle jag kunna? Dagen efter är minnet färskt och man kan minnas doften och känna hur det kändes i kroppen. Efter ett tag bleknar det och man minns detaljerna men känslan är borta. Det bleknar ännu mer och bara vissa bilder finns kvar att återberätta. Efter ett tag blir bilderna blurriga, som tagna av en dålig mobilkamera. Man kanske minns en form eller en figur. Till slut blir minnet ett minne av det man brukade minnas.


multitasking

Multitasking är morgonens kodord! På den kortatiden jag har varit vaken har jag hunnit med att boka in mig på sistra platsen till trysil, samtidigt som jag överfört pengar, förlorat dom pengarna, sen så har jag ringt om att få min snowboard vallad av world renowned bräd-vallare extraordinaire! Nu ska jag bara iväg och köpa lite grejer inför helgen och söndag, köpa lite lunch, åka och jobba och sen gå på bio. Och jag som brukar ligga i sängen fram till klockan tre. Nöjd kvinna.

Sen undrar jag fortfarande varför mina vänner ringer mig innan klockan 12 på en sovmorgon?? Jennifer??

Rus

Ni vet när folk är fulla och tror att dom är kära i människor hit och dit. Så är jag nu, fast inte full. crazy! Kan jag bara lägga av att göra det?? Måste skylla på syrebrist, trötthet, värmeslag, fyrkantiga ögon, dåligt kärleksliv, lite uppmärksamhet..vad osm helst!

Så här kan jag inte h¨lla på. Skärpning!
Speciellt inte med förbjuden frukt!

(Imorgon ska jag skriva om dedär...men att jag när jag vet och så)

Impuls.

Har precis kommit hem från repet. Tänkte att fan vad jag saknar Vicky, och hon sa kom hit nu. Eftersom nu typ är ända tiden att lyckas komma iväg innan inlämningar och skit så tänkte jag att fan jag dra nu då. Så nu drar jag till Vicks i Trysil. Inte nu nu men på söndag. Måste bara ringa och boka in mig på en buss söndag morgon, eventuellt hitta någon jag kan lifta med/övertala att köra dit. Tänkte dra med Evert men no can do pga. jobb :( EVERT!!

Blir bra att komma ifrån stockholm ett tag, haha även fast jag kom hem för en vecka sen typ :P
Men alltså inget kan stoppa mig och Vicky när vi är på ingång, det är ultimat med spårande, skedande, brädande och denna gång våfflande! Måste bara hitta mig en ticket to ride, och inte gå på hela helgen så mina fötter mår bra vilket dom aldrig gör tyvär.

Goda nyheter med andra ord.

VARNING för djupt, tråkigt, ledset, argt, frustrerande inlägg om mitt liv



Visste att allt var för bra för att vara sant. Samma dag som man vill ha istid så får man beskedet att jag får gå dit och träna på mornar och kvällar. Idag 1 vecka senare så är det en man som får för sig att leka chef och testa sin teori på mig, idag var sista istiden jag fick för han ansåg inte att man kan hålla på sådär. Om något lag får reda på att vi släpper folk hur som helst så kommer dom bli arga. Okej så om ett hockeylag om 40 personer (?) som har istid säkert 8 timmar i veckan får reda på att en liten tjej kommer tid 7 på morgonen och åker några skär i en timme så blir dom rasande? Det låter ju hur löjligt som helst. Så när väl karriären satte igång möts jag av motgångar igen. När ska konståkningen bli motgångsfri? Jag har ju plats i klubben från och med i höst så antagligen får det bli isträning då. Om jag inte får några fler istider nu så kommer jag köra mycket styrke och konditionsträning. Men inte på sats eller nått sånnt skit utan ta riktiga dansklasser och balett och få tillbaka kroppskontrollen och konditionen på ett konstnärligt sätt. Sen öva hopp på mark? Funderar på fotboll för konditionenens skull och för att det är kul.

Dessutom orkar jag inte med hela lyckas/inte lyckas debatten som uppstått när jag valt att börja igen. Hela min konståkningskarriär så har det handlat om att satsa hårt och att inte satsa har varit synonymt med att sluta åka. Det har aldrig funnits något värde i att åka för att det är kul. Även fast det dom flesta gångerna har varit kul och man på så sätt har satsat. Jag är en människa som fungerar på så sätt att om något är kul så satsar jag och blir väldigt duktig. Matte=tråkigt=dålig jag. Så när det slutade bli kul så slutade jag satsa och slutade. Nu vill jag åka bara för det är kul och jag orkar itne att folk ska säga till mig att du måste satsa och lyckas. Jag vill åka för att det är kul, för min skull. Föresten kan man ju inte bara välja att lyckas utan det är ju nått som händer efter att man har jobbat hårt och jag vill inte jobba hårt om det inte är kul. Som på slutet när jag grät efter varje träning, fanns ju inte motivation att komma tillbaka till träningen varje dag och att bli mobbad.

Det känns som att jag varit ganska olycklig långt inne i själen dom senaste 5 åren, även fast det inte har varit "jag vill ta självmordsdeprisson" eller att jag inte kunat ha kul eller se det roliga i livet så har jag alltid varit lite deprimerad bara att det inte har märkts utåt (Förutom massiv viktuppgång, lets be honest). Det började i 8an när jag valde att sluta åka då blev jag riktigt deprimerad gick i prasselbyxor hela dagrana och gjorde ingenting. Det märktes liksom inte utåt, jag va fortfarande mig själv och drog mina skämt etc etc. som vanligt. Sedan fann jag en ny passion i livet, dansen. Då satsade jag på det...i gymnasiet berättade dom att jag var dålig på att dansa och inte fick gå kvar på dansskolan. Hejdå med det också efter ett tag, deja vu, skadad som jag var från sist dom sa så om mig. Sen dess har det inte funnits nån passion i mitt liv. Jag dansade gymnasiet ut och sen slutade jag röra på mig helt. Att gå från en tjej som spelade fotboll, dansade och åkte konståkning varje dag i veckan ibland 2 gånger om dagen till att inte röra på mig alls nästan har lämnat sina spår. Både på kropp och själ. Jag känner inte igen mig själv när jag mest av allt vill sova för att det inte känns kul att vakna, när jag vill sova efer skolan även fast jag inte gjort något annat än varit på lekton i två timmar. Visst har jag åkt mycket snowboard när snön varit där men det är de ända, lite dans i omgångar också.

Jag menar inte att jag har varit den typiska svartklädda, deprimerade, självmordsbenägna tjejen. Utan jag har haft väldigt kul stunder dessa år, rest med vänner och umgåtts med vänner. Mina vänner är bäst i världen och utan dom skulle jag nog inte vaknat och gått till skolan, ni förgyller mitt liv. Men jag saknar att göra något som är kul och bra för mig. Nått att se fram emot, nått konstnärligt med kroppen, glädejämnen, något nyttigt. Jag saknar mitt sexpack (typ) som jag hade i sexan. Jag saknar energin, livsintensiteten, fullbokade veckor, kroppsuttryck, känna att jag lever. Så nu vill jag åka för att det är kul, inte för att lyckas, inte för att åka SM, NM, VM, EM, OS (även om det vore förjävla häftigt). Jag vill åka för att jag vill hitta tillbaka till den del av mig själv som saknas.

<3
(orkar inte stavkolla)


Spandex

Håller på att klä på mig mina spandex träningskläder. Måste leta fram mina dräkter och hudfärgade strumpbyxor med överdrag. Men det får vänta tills jag städat hemma. Idag ska jag nog träna olika stegsekvenser och piruetter, kanske börjar hoppa lite också beroende av hur fötterna mår.

När jag tänker mig själv åka så ser det helt annorlunda ut än när jag väl åker nu för tiden. Jag vet exakt hur något ska utföras och hur det känns i kroppen och vilka muskler som används. Men när jag väl är där så funkar det inte som i tanken, kroppskontrollen finns inte och inte musklerna heller. Men det är väl bara fortsätta tänka hur det ska vara och gå efter det och verkligen ta i och försöka sitt bästa.

Rom byggdes inte på en dag, eller hur var det Alex? :) Nu ska jag lyssna på the swan och inspireras!

Rock on!


Folk av olika slag

Vet inte vad jag tycker är jobbigare, folk som helst mest pratar om sig själva eller folk som inte vill avslöja nått om sig själv för nån.

Dom som inte säger nått blir man frustrerad på för att då ger man själv utan att få nått tillbaka. Dessutom känner man sig så oviktig för att den människan inte vill dela med sig nått till en. Man blir också automatiskt avsätt om man vill eller inte en sån som måste prata om sig själv hela tiden, eller iallafall prata hela tiden.

Och andra sidan känns det också som att man bara ger utan att få när man pratar med nån som bara pratar om sig själv, man ger sin tid och energi på att lyssna och sen har man ingen som lyssnar tillbaka. Man blir sjukt irriterad när en människa har pratat om sig själv riktigt länge och så försöker man byta ämne och man får bara ett kort kort svar som typ "haha fan va kul" och sen fortsätter the one man show. Oftast är det inte heller överdrivet intressanta saker, och oftast har man inte frågat om det.

Ja jag ogillar nog folk som pratar om sig själva mest. Det är i sånna stunder jag känner att dom bör skaffa en blogg och skriva av sig, så kan man frivilligt läsa vad dom har att säga..

Har ingen aning om vart jag ville komma med detta inlägg. Tjoho


3 h

3h powernap, eller röknas det som sömn? Nu är det iallafall iväg till träningen!

Powernap

Produktiv dag? Tänkte iallafall powernapa innan träningen ikväll. Sen kanske det också blir basket spelande ikväll. Vet inte om jag har berättat för många men jag brukade vara väldigt väldigt duktig på basket en gång i tiden och jag saknar det sjukt mycket så tänkte försöka mig på en comeback...hahahaha shit va kul de hade varit! Typ jag var väldigt duktig i gymnasiet så jag tänkte göra comeback! Insåg precis vilken energi nivå jag ligger på...gonatt.

Just nu



Sitter och förbannar mig över den som kom på att man måste tvätta håret! Så jäkla jobbigt. Jag gör det imorgon istället. När jag hör den här låten vill jag göra en roadtrip i USA, i en rosa gammal cab, iklädd jeans och magtröja. På hoteller vill jag träffa en kille med slitna jeans och rufsigt hår, han ska sitta på verandan och spela gitarr med en cigg i mungipan.

och det är fortfarande vinter

Precis hemkommen från morgonens isträning. Som vanligt vill jag bara säga massa negativa saker men jag antar att det tog slut på min karriär till att börja med. Konstruktiv kritk:

- Frustrerande att saker som brukade vara så självklara är nu mera svåra att utföra
- Jag får så sjukt ont i fötterna
- Jobbigt att ha sig själv som tränare
- Jobbigt att inse hur mycket som behövs

+ Träning är nyttigt för kroppen
+ Jag har en månad, 5 ggr i veckan att träna på
+ Att jag har fått en andra chans är otroligt
+Isdans?

Borde
*Skriva upp olika stegslingor
*Strukturera upp träningen
*Tänka positivt
*Gå in min skridskor här hemma

Nu ska jag antingen sova eller göra annat, skola om ett par timmar!


the end of the beginning

Nu är det slut med slapperiet. Slappardag med Jimmy men imorgon börjar allvaret. 07.00 står jag på isen och tränar. Like the good old days <3

Nu byter vi ut skönhetssömn mot energisömn. Gonatt i världen!

Längtar till slutet av Juni

Do I smell gas in here?

"Do you want a glass of jew?"
"Wait what?"
"Do you want a glass of jew??"
"Why are you saying it like that?"
"I'm just asking you if you want a glass of jew"
"Don't you meen a glass of juice?"
"That's what I said a glass of jew"
"What do you call the people that were gased in the World War II?"
"Jews"
"And what are you offering me to drink?"
"A glass of Jew offcourse"
"Dumbass"
"oh don't be Hitler"

Jimmy kommer sakna dig!

Good

Det är okej att inte vara bra på allt.

Förut

Jag har ju blivit kontaktad av/träffat på massa människor från förut väldigt mycket på väldigt kort tid. Tänk om det hela tiden har varit ett tecken eller en hint om att jag skulle börja med konståkning igen... Nästan alla dessa människor kände mig när jag var konståkaren, hon som kom försent till skolan för att hon tränade på morgonen, hon som inte följde med på dom coola festerna för hon skulle träna, hon som var borta på helgerna för hon var iväg och tävlade. Tycker det är jätte konstigt att alla dessa människor från förut uppenbarar sig och sen så bestämmer jag min för att träna konståkning och samma dag får jag tillgång till att åka ensam i en ishall varje dag. Bara en tanke. Tack Gud.

OMG

Skrev precis till fel Martin på facebook chatten. Skulle skriva till en ganska bra kompis som heter Martin men råkade skriva till en kille jag träffade i Göteborg för 3 år sen. Vi var på typ dubbeldejt..eller nja. Miki skulle träffa en kille som hon va lite små hot på problemet var att han hade med sig sin dykarbuddie för dom skulle dyka efter. Så där satt vi på en gräsmatta mitt i Göteborg och tog bilder och hade det trevligt.

Haha och nu efter att man inte hörts på äldigt länge ploppar en ruta upp där jag glatt utbrister: MARTY FARTY! hahahahaahahahaaha Han ba nej men hej på dig det var länge sen. Sjukt bra grej.

Och nu lite godbitar från den resan, som för mig egentligen va en roadtrip i södra sverige:
Daniel och Marty Farty

i gräset med Arvikaband och göteborgringen

skaaaaate

Kerran, Pontus och Jack

Fest på Jacks balkong med Jacks drinkar

Saknar dig

Crew of random chickness

Brunetter har roligare

Frukost med snygg-Linus på en solig gata vid Stigbergstorget


Just nu

Sitter och tittar på flygbiljetter till New York!!!!!!! Super excited, sick and crazy. Exposed, naken.

Konståkningsbloggen i nytt format

Alex var snabbast och gissade rätt med att jag har börjat åka skridskor igen! Upplägget just nu är att jag ska träna skiten ur mig fram till 14 April, där efter ska jag leta efter en annan is att åka på då hemmaishallen stänger. Eentuellt kommer jag får köra eftersäsongen på mark, men det vore bra om jag fick istider. Tränar alltså själv för att få tillbaka kroppskontrollen och skridskokontrollen.

I höst börjar jag att träna med tränare och på isen med alla andra.
Kommer behövas mycket diciplin, inspiration och målmedvetenhet från min sida. För just nu är nivån på mig väldigt låg men har man en gång lärt sig cykla...?

Sedan 2018 så åker vi till OS i Annecy, Peyongchang eller Munchen. haha. Om inte som singelåkare, kanske som paråkare eller isdansare. Ojoj det hade varit så sjukt coolt.

Vi får se, första målet är 14 April, skridskoåkning ska helt vara tillbaka och vissa hopp också. Nu kör vi!

like the smell of a summernight

Det är nått speciellt med att öppna ett skivfodral, ta ut skivan, putsade den lite mot kläderna, sätta in den i skivspelaren och trycka in.

Officiellt

Nu är det officiellt!! Ikväll tar jag första steget och kommer köra hårt i ett halvår och i höst så kör jag på riktigt.
Jag kommer kombinera allt med en förfest med Jimmy. Bara en bästa vän kan ändra sina planer för någon annans skull. Tack Jimmy du är bäst! Men vi kommer ha kul på vår annorlunda förfest haha. Vilket sätt att säga hejdå på. Sen ska vi självklart ut i vimmlet också!

Åh livet känns bra just nu. Får se hur det går ikväll bara :)

Kan nån gissa vad det är jag ska göra? Alla förutom Jimmy!

Prayer



Några livsavgörande beslut togs i bilen igår, jag vill inte säga vad för att inte jinxa det och för att det inte är 100 % klart. Men jag hoppas det blir av. Då har jag verkligen verkligen nått att se fram emot i vår. Men det kommer krävas mycket av mg och denna gång ska jag vara berätdd. Jag är äldre, visare och mognare nu. Det kommer funka! Viljan.

Berättar för mina fina när allt är klart och jag är 100 % säker för jag vill inte säga en massa och sen så stämmer det inte. Men det kommer nog bli en major förändring för mig. Bara bra för mig, både bra och dåligt för mina vänner kan jag tänka mig hehe

Vilken underbar morgon och vi sopar all dålig energi under mattan och tänker positiva tankar. yeah


-


You're always up to no good Your fingers in my cookie jar You can have my checkbook, Visa and my MasterCard too Ain't no price to high for what you do You could be my dog I would post your bail bonds when cash was tight We could fall in love I could be the apple of your eye Let's do it right now My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you Your car's a dump and you're broke That's all right I never liked them fancy guys You don't even look good God it aint right But your story's acting out of sight We could fall apart I would post your bail bonds when cash was tight We could fall in love I could be the apple of your eye Let's do it right now My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you My new favorite thing to do Is wasting my time on you, yeah My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you You're always up to no good You catch on like a bonfire Every single worn out line is shiny and new I never met a sweeter liar You could be my king I'd would knit you mittens and make you pie We could fall in love I could be the apple of your eye Let's do it right now My new favorite thing to do Is wasting my time on a bum like you My new favorite thing to do Is wasting my time on you (Take the VCR) My new favorite thing to do (The keys to my house) Is wasting my time on a bum like you (The keys to my car) My new favorite thing to do (I don't need it no more) Is wasting my time on you (Give me the keys to your heart) Wasting my time on you

Fuck you, I won't do what you tell me. Motherfuker!


inget spelar nån roll, allt jag vill är att åka



Jag ler även fast det inte finns något att le för
Jag gråter och säger att tårarna är glädjetårar
Jag utstrålar självsäkehet när jag mest vill sitta gömd hemma
Jag skämtar för jag tycker att jag är ett skämt
Varje dag växer det svarta hålet
Varje dag försvinner en del av mig själv
Jag vill fylla hålet och bli mig själv igen
Jag vill le för att nått fint har hänt
Jag vill gråta av lycka
Jag vill utstråla självsäkerhet.
Jag vill skämta och skratta för att det är kul



Min kropp vill röra sig till musik
Jag vill känna att varje muskel lever
Jag vill känna mig som en fjäder, vinden ska enkelt kunna kidnappa mig
Jag vill finna tystnaden och lugnet, känna och lyssna
Jag vill ta på det abstrakta
Förmedla en känsla, få andra att känna, le, skratta
Glida fram enkelt, lätt, bara jag
Omvärlden är stilla, ser på
Ett löv som dansar sin sista dans, en snöflinga föds
upp ner upp ner, oändligheten är det som stoppar mig
Vinden i ansiktet, uppsatt hår och glitter
Vill visa vad jag kan, visa att inget är omöjligt. Tro.
För mig själv och mognaden
Tro på dig som tror på mig
Som alltid trott på mig
Som vet vad jag kan, som övertygat mig att jag kan
Än en gång
Som får mig att våga, släppa taget, utmana
Som torkar mina tårar, vars axel jag får luta mig mot
Som kämpar för mig
Som får mig att kämpa
Som lever sitt liv genom mig
Jag vill inte göra dig besviken, du har gett mig livet
du har gjort livet värt att leva
du finns där jag finns
du finns där för mig
som fortsätter ge mig ett värdigt liv
som finns
Jag tackar dig varje dag
Jag älskar dig, alltid och för evigt..


kommer på mig själv

med att ragga på en kille med flickvän. Fy på dig! Det bekräftar att jag tycker det är bättre att ragga på sånna jag vet jag inte kan få/finns ett bäst före datum. wiho.

När ska jag lära mig?

Hot mama

Yeah, let's do it for our country, the red, white, and the blue.
It's Uncle Sam who's asking, so your mother will approve.
Tomorrow I'll be fighting, and I'll win this war for you.
Let's do it for our country, our country wants us to.


http://open.spotify.com/track/3g7kURTwHZrAN7Mg7MQXMp

Grease 2 är en av mina favorit filmer och jag blir helt sjukt kär varje gång Louis Dimucci sjunger denna låt i filmen! Det är nått oerhört sexigt med honom! Vill gifta mig med hans barn (om han har).


Sen så är ju Michelle Pfeiffer dödligt snygg denna film. Kommer ihåg när jag va liten och såg denna film, då ville jag klippa lugg och måla läpparna svagt rött/orange och sen va sjukt smal och ha helsvart på mig.


Önskar mitt liv va en musikal, nån som kan fixa??

Dynamite

Finns inte motivation till mycket just nu, speciellt inte plugg. Men på fredag är det över och då kan man slappna av igen. Även fast man inte plugga flitigt så går inget upp mot känslan att komma hem och inte tänka jag borde plugga!

Glädjen i livet är alla fina vänner och fina ord, även fast dom inte är super allvarliga eller från djupet av hjärtat alla gånger så bli man glad för det ändå. Bilder och filmer börjar komma upp från Verbier och färska minnen får återupplevas.

Imorgon är det fest på huset med sverige tema och jag kommer få träffa fina människor jag inte träffat på ett tag. Min outfit är fixad också.

Helgen bjuder på mycket skoj, bla. hem till Samuel och fira hans födelsedag. Sen måste jag hänga med Jimmy. den bajskorven flyttar till NY på onsdag och jag kommer sakna min bästa så himla mycket. Men det positiva med det är att jag kommer få åka dit och bo hos honom i sommar när skolan är slut! YAY
Nu är ingen kvar av mina strippermoney boys :(


STRIPPERMONEY!


In Verbier we speak French please.




Wolfmother - White Feather (Tiedye Remix)


FEEEEET LÅT!

Smält snö

Jag älskar doften av smält snö, den är speciell och påminner om våren. Hur mycket jag än tycker om snö och vintersport så behöver vi inte all den snö vi har i Stockholm. Nu får det gärna bli vår. Jag tänker lager på lager med skinnjacka, solglasögon och tygskor. Sen känslan och ljudet av grus som inte hunnit städas bort från vintern och en glass på uteserveringen i kungsträdgården. I Schweitz va det typ vår, och då bodde jag ändå på 2000 m. Vissa dagar kunde jag vandra ner till coop i tjocktröja och sen sitta och sola utanför hotellet utan att frysa. Jag åkte i tjocktröja alla dagar förutom 2 också, underbart. Våren är så skön, alla människor tinar och man behöver inte ens svettas.


the swan



Varning för att konståkningsbloggen är tillbaka.
Har börjat kolla på ett nytt tv program som handlar om Amerikanska konståkaren Johnny Weir. Känner igen mig så mycket i honom. Han är väldigt provocerande och annorlunda konståkare vilket jag tycker att jag också va. Han hade mycket motgångar och svackor, skillnaden är att han fortsatte att kämpa när allt var jobbigt medans jag var dum och gav upp. Jag saknar inte dom tuffa tiderna när allt var värdelöst och när tränarna tyckte man var värdelös, när man grät efter varje träning. Jag saknar framgångar, att komma till en kall isahall riktigt tidigt och en dimma har bildats över isen, att värma upp med sin favoritmusik och att göra en riktigt bra träning. Att lyckas med sina hopp och steg och att gå hem utmattad men lycklig. Att träna varje dag och ha något att fokusera på, att vara kreativ och röra kroppen och vara tränad. Att åka iväg på tävlingar och vara nervös, att ha något att kämpa för, att vinna. Att vara iväg på sommaren och träna ännu mer än vad man brukar.

Jag saknar konståkningen så att det gör ont i hjärtat. Det är som att man har förlorat en familjemedlem. Livet går vidare och man kan skratta och le, men någonstans finns denna saknad kvar och ibland kommer den upp till ytan och man blir ledsen och deprimerad att det inte finns där längre. Allt är bara svaga minnen från en lyckligare tid som brukade vara. Det går inte att förklara olyckskänslan inom mig..

Min tid är över tror jag, det skulle ta för lång/mycket tid till att göra comeback, och att åka bara på hobbynivå skulle inte fylla det tomrum jag har inom mig. Jag får helt enkelt leva med ett svart hål inom mig som lite då och då får mig att känna mig som en förlorare.

I Verbier lyssnar vi på denna låt


Hemma

Nu är jag hemma och har lock i öronen... Är tråkigt att vara hemma, men mina vänner finns ju här så det är ok. Helst av allt vill jag flytta ner mina vänner till Alperna med mig eller flytta Alperna hit..

Nu är det plugg som gäller resten av veckan och lite fest i slutet av veckan. Nu ska jag sova och det ska bli så skönt att få sova ut utan att någon ska väcka mig övertaggad på morgonen genom att ex. jucka mot mig som kära Samuel gjorde här i veckan.

Fantastisk vecka! får skriva mer sen..

YMCA Basel

Befinner mig just nu på ett hostel i Basel. Sista kvällen spenderas här så vi inte ska behöva åka så långt till flygplatsen imorgon. Det är som att åka tillbaka i tiden 2 år efter eäatt vi hade varit en vecka i Andermatt. Den veckan så helt annorlunda ut än denna vecka vi haft i Nendaz/Verbier. Vi har haft det riktigt bra även fast jag har haft ont i foten. Veckan har bestått utav mycket snö, sjuka miljöer, lite sol, åka vilse i skogen och bli räddad av en kille som heter Jesse, festat med engelsmän, lekt cupid, sköna människor, skönt häng, en riktigt nice vecka helg enkelt. Nu är det dags för vardagen igen...:( Äcen fast min vardag är helt okej så är det fortfarande allt sånt hörnan lever för! Får skriva mer om mina bravader sen. Nu tänkte jag sova lite, är sliten sen igår natt och en ganska jobbig dag i backen. Jag har dock blivit bättre på skidor, men det är fortfarande snowboardåkning som ligger mig kärast om hjärtat!

RSS 2.0