va det en fråga?

Ni vet när man konverserar med någon via text typ email, sms och så. Om den man textar med inte ställer en fråga betyder det att den inte vill ha något svar??

world wide web

S säger:

 

hej?

Temple säger:

hey

S säger:

 

who is this?

Temple säger:

i'm 21/f your a male right?

S säger:

 

hmm no

Temple säger:

nice, I just got off work and finally got some time to relax which site did i msg you from again?

S säger:

 

 don't know you just added me on msn

Temple säger:

I am a little busy right now, trying to upload some new pics to my photobucket if ya wanna check them out go

http://photobucket.com/Looking4Love tell me what ya think

S säger:

 

who are you again?

Temple säger:

I know a way we can chat and have a better time.. do you cam?

S säger:

 

no

Temple säger:

Well i don't do yahoo cam or any other cam because i have been recorded before... But i do know one site you can watch me on cam, that assures me no one records...

S säger:

 

It's okay I don't want to

Temple säger:

I mean... Do you want to see me on my cam?

S säger:

 

no it's ok

Temple säger:

Ok go to Hey just turned on the cam ill be wearing almost nothing just click here

http://urlot.com/i71049 and accept the invite baby accept the invite on the page baby

S säger:

 

i think you got this wrong

Temple säger:

if it doesn't work, click the link right under my name on your msn messenger baby!

S säger:

 

I'm a girl

Temple säger:

sweet, fill out the info ur info.. i can not wait for you to see me baby let me find something nice to wear

S säger:

 

okej antar att detta är nått spam

Temple säger:

nah, I am a vegetarian... no spam for me! haha

S säger:

 

you're weird

Temple säger:

if your internet is slow the site will load a bit slow, but don't worry, you'll see me sexy!

S säger:

 

you're ugly bye

Temple säger:

Well if you must leave... tell ya what if ya want to see me later on my cam goto Hi cum watch me naked on my cam just click here

http://urlot.com/789456 and accept the invitejust accept my cam invite.. Its Fast and easy.. we'll prolly be online for the rest of the day so you can go and see me on my cam. Take care

My baby takes the morning train...

Man United spelar match. Tänker på den scenen i eurotrip när dom kommer in på en Man U pub med freaky huliganer. Det är så otroligt osexigt med huliganer! Tänker snaggade blekfisar med AIK halsdukar feta prillor och inge hyfs. Inget man vill ta med hem till mamma direkt.

Nä fotbollskillar är okej om dom sitter hemma framför TVn med grabbgänget äter lite chips dricker lite ö, eller går på match skriker lite utan att sedan lämna skit arga och hugga ner den första dom ser som råkade hejja på "fel" lag. Våld är inte sexigt, kanske om dom ska rädda mig. Men dom mest okej fotbollskillarna är dom som faktiskt spelar fotboll. GÖTT!

 Kommer ihåg att örebrocupen när jag var liten var världens guldgruva. Speciellt när man gick på discot i slutet av veckan och dansade tryckare med den brunhåriga killen som spelade match efter oss som hade nr 19 på sin vita matchtröja. Good times!

Just nu

Kommer ni ihåg när man tyckte Stephen va snyggast i världen? Han är ju skit snygg men hallå Talan är ju mer min typ faktiskt :)Detta är sjukt bra underhållning för min trötta hjärna!

Kanske ska jag blogga lite

Vet ni vad jag ogillar? Folk som inte kan vara sig själva när dom är på dejt/med nån kille. Typ om man ringer dom och dom pratar helt tyst och typ inte säger "meeen tjena berra hur e läget" som dom kanske brukar utan att dom istället säger "hallå...aa, jag mår bra, mm" som om nån precis hade dött eller nått. Vad tror dom?? Att dom inte får vara sitt eget bubblande jag bara för att dom är men en kille?? Tänkte dom att det är bra om han tror att jag är en tråkig jävla människa innan han inser hur jag faktiskt är och att jag egentligen är en sprudlande personlighet??? Då tänkte dom fel! Nått mer jag ogillar är puckade människor! Word out.

Just nu

Är kissnödig och trött...fasar över morgondagen med skola och jobb hela dagen. Önskar att jag va någon annan/stans, till exempel Jon Olssons personliga assistent. Jag drömde att jag var det inatt. Jag fick flyga runt världen och ha hand om alla hans papper, träffa snygga skidkillar, åka massa bräda, skriva en spännande blogg, hälsa på hemma över helgen etc. Och folk undrar varför jag sover/vill sova hela tiden?? När drömmar är bättre än verklighet mina vänner...

Med dessa ord säger jag gonatt.

What not do do

Har i veckan hängt med lite nya utbytesstudenter i skolan och varit på lite fester med dom. Ena dagen var det bara nya utbytesstudenter och andra dagen var det dom och dom nya svenska studenterna. Oj vilken skillnad det är! Har alltid vetat att svenskar har en annorlunda festmentalitet, dricker gärna mycket och sådär. Men skillnaden är enorm. Det är ändå människor av samma slag, dom har börjat en nya skola och många är främlingar för varandra, alla har blivit inbjudna på en pub för att lära känna varandra. Skillnaden skulle vara att medelåldern på utbytesstudenterna är något äldre. Medans utbytesstudenterna gärna stog och pratade med varandra med en drink/öl i handen så var dom svenska nykomlingarna fullständigt galna. Stog och skrek med i musiken på dansgolvet, satt på varandras axlar, gärna flirtade med varandra, på toan hade dom intensiva och djupa diskutioner med folk dom inte känner. Jag stog med en tjej från Belgien och vi bara tittade ut på havet av hormonfyllda studenter och hon sa bara "and these people just got to know each other this week..?"

Alkohol är den minsta gemensamma nämnaren. Jag tror många är osäkra och nervösa och vill hitta vänner, då dricker dom alkohol för att det är enklare att ta kontakt med folk på så vis, och att en öl kostar 25 kr i baren hos föreningen gör allt mycket enklare. Jag stog och tänkte att inte var väl jag sådär desperat när jag började? Och jag tror faktiskt inte det..jag tror det bli värre och värre för varje ny lass med nya studenter.

Jag vet inte varför inte mult-kultisarna drack sig riktigt berusade och dansade och raggade. Men det är väl inget dom har vuxit upp med, det är inte lika socialt accepterat i deras hemländer? Måste fråga dom hur en fest ser ut på deras skolor. En tjej jag pratade med från Tyskland var helt chockad över att det fanns en schemalagd skolfest att gå på varje dag hela första veckan. Tänk att det är det vi tycker kommer hjälpa folk att lära känna varandra. En av svenskarna jag pratade me dvar orolig över att det inte skulle serveras alkohol och att dte skulle bli stelt.

Men jag hålle rmed honom, att hålle en dryck i handen öppnar automatiskt upp till mingel. Men sen finns det olika sätt att föra sig på med alkoholen. Stå och snacka och lära känna någon vart den kommer ifrån och så eller kkättra upp på dens axlar och skvalpa med drickan så det blir skvätt på?

Nu ska jag, utnämnd till årets dubbelmoralist, bege mig på en fördrink innan jag ska iväg på en födelsedags middag. Men veckans skräckexempel har lärt mig hur jag inte ska göra!

Självständig?

Jag brukar tycka att jag är självständig och modig etc. Men så fort jag ska gå till bussen och det är öde och jag har sett en skräckfilm så ringer jag ett gammalt ragg för lite trygghet. Det är knäppt, jag kan gå runt själv på natten i Harlem och känna mig lugn. Men när jag ska igenom ett litet skogsområde med ett dagis känner jag mig rädd. Kanske är jag mer rädd för det övernaturliga? Och kanske är jag inte så självsäker som jag tror?? Vart är min militär på vit häst...

Just nu

Sitter och kramar kudden, kollar på konståkning och smyggrinar. Mest för att jag minns tillbaka på min guldålder som konståkare. Och för att tjejerna är i min ålder och jag undrar: kunde jag ha varit där nu istället för att ha suttit på en riktigt tråkig föreläsning. Och för att dom är i Tallin och det var där jag tävlade min sista utomlandstävling när jag var som mest på topp. Och här börjar jag sjunga memory eller?

Jag tycker dock charmen med konståkning har försvunnit med det nya systemet. Men jag ska inte tråka ut er med det, om ni vill ha min åsikt om konståkning skriv i kommentarerna!


På min tid, bästa programmet någonsin, mannen i mina drömmar!

Det är sexigt med militärer

Idag när jag och några vänner gick av tunnelbanan på centralen så såg vi en kille som först verkade full och satt och vinglade. Efter ett tag då ramlade han av bänken och började krypa på marken och sedan började han skrika och va aggresiv. Min vän J gick fram för att kolla hur han mådde, och hon visste inte om han var hög eller hade nån sjukdom. Jag tänkte att nu är konstfack i farten igen. Hur som helst efter ett tag kom det fram en militär och skulle hjälpa honom när han var som mest aggresiv. Det va typ den sexigaste synen. Man tänker väl att militärer ska va starka och modiga och det är väl typ det jag tände på, att dom är sjukt heroiska. Mina tankar fortsatte och tänkte att det nog är en sån man som kommer rädda en den dagen man behöver räddas, som man kan känna sig trygg med. Chansen kanske inte är lika stor att en riktigt smart kille från KTH räddar en när man är i nöd! Haha. Nä men en nytändning för militärer fick jag idag. Helgens mission finna mig en militär som är på permission som ska tillbaka till kriget som jag kan brevväxla med.....öh?

Vid horisonten dansade havet och stjärnhimmelen med varandra

Rivierans stjärntäcke glittrade ikapp med hennes ögon när hon frågade honom efter en cigarret. Även fast hon inte tyckte om rökning så värst mycket så hade hennes kompis övertalat henne att det var en bra öppningsreplik när hon hade förklarat att hon var tvungen att prata med den killen. Dessutom såg det så sexigt ut när han sög på sin Marlboro att hon funderade på att bli heltidsrökare. I tystnad tog han upp paketet och räckte henne en cigg, sedan flipprade han vant upp sin tändare och höll för med handen när hon lutade sig mot honom för att tända på. "Where are you from?" frågade hon för att pressa ner rökhostan som trängdes i hennes strupe. "Oslo, Norway" Genast glömde hon att vara nervös och befinna sig i underläge för det var alltid kul att träffa någon som bodde nära en själv när man var långt bort hemifrån. Hon berättade glatt att hon kom från Stockholm och sedan vände hon sig mot sin vän som låtsades smsa med sin mobil och ropade med glädje att dom var från Norge. Hennes vän kom fram och hälsade på vännerna från Oslo, K och R. K grabbade snabbt tag i hennes kompis och dom började samtala om kvällens konsert.

De fyra nyfunna vännerna befann sig på den största nattklubben i Cannes, ute på den stora terassen vars golv var täckt i marmor. Uppklädda människor strömmade in från den stora trappingången med röda mattor och musiken dunkade inifrån. Hon tänkte att ikväll kunde inte bli annat än en riktigt bra kväll. Samtidigt gick K och hennes kompis in till baren, hans hand sökte efter hennes när dom skulle tränga sig förbi den dansande massan på dansgolvet och när hans hand omfamnade henne vände han sig om med ett leende på läpparna, hon log tillbaka och blev alldeles varm inombords. Drinkarna var extremt dyra med han skrattade bort det och tog utan tvekan upp visakortet och gav det till bartendern. Sedan förklarade han att hans kompisar hade rings och sagt att han skulle packa väskorna för dom skulle ta bilen ner till frankrike, sagt och gjort så var dom här men dom stannade bara på vissa ställen i några dagar.

Ute på terassen satt R och förklarade för henne hur deras bil hade gått sönder på vägen och dom var tvugna att övernatta på en bilverkstad mitt i ingenstans för att fixa nya däck till bilen. Hennes vän och K kom tillbaka och föreslog att dom skulle gå in och dansa. Dansgolvet var svettigt men den grymma musiken gjorde att man inte brydde sig. Varje gång någon kille närmade sig henne så var R där och dansade tätt in till henne. Hon tyckte det var skönt att känna pojkvänstrygghet och närhet, även fast hon annars alltid kände sig självständig och trivdes med sitt singelliv. Värmen blev för mycket för K och hennes kompis som dom trängde sig ut på terassen för att få luft. Luften smakade salt av havet som levde ett stenkast bort och den svalkade perfekt mot hennes varma kropp. Ord utbyttes och han insisterade på att hon var tvungen att komma till deras hotell och se på hans "oceanview". Hon började skratta livligt och sa att den raggningsrepliken hade hon allt hört förut mr oceanview. Sedan lugnade hos sig och sa busigt att visst kunde hon ta en titt men han behövde inte överdriva för hon var inte den som gick igång på pengar och makt.

När hennes vän fick syn på henne och R som kom ut genomblöta från dansgolvet ropade hon med skratt i rösten att herrarna ville bjuda med dom till deras hotel för att titta på deras oceanview och så gjorde hon citattecken i luften med fingrarna. Hon fnissade och fattade nog att dom skulle komma till ett litet rum och så skulle man få sträcka sig långt ut ur ett fönster för att få se en glimt av oidentifierat vatten. Men det spelade ingen roll för henne för R var snygg och hon kände sig trygg. Eftersom artisten hade spelat och det började närma sig småtimmarna bestämde sig vännerna för att ta festen till killarnas hotell.

Promenaden dit var mycket romantisk. Hon och R höll handen medan dom gick förbi hamnen där lyxbåtarna sov. Ibland såg man någon på båten drickandes champange eller badandes bubbelpool. Ja det fanns faktiskt båtar som hade bubbelpool på däck. Gatlyktorna hade fått hjälp av stjärnorna att lysa upp i sommarskymningen denna natt, och dunket från dansgolvet hade ersatts av bruset från vågorna som slog mot stranden i ett jämnt tempo. K och hennes vän gick några meter framför och man skulle kunna tro att deras vänskap var gammal då dom puttade på varandra och skrattade ikapp.

Innan vännerna hade hunnit reagera stog dom utanför killarnas hotell.


Fortsättning följer...


Bio

När jag startade denna blogg sa jag att det inte skulle bli en sån "idag va jag på bio" blogg. Men here it comes. Igår va jag på bio och såg avatar. 2.40 minuter satt man. Under hela filmen satt det et par bakom oss och hånglade konstant, utan att överdriva konstant!! Nu har jag bara några frågor. Är det möjligt att hångla 2.40 konstant? Får man inte syrebrist? Varför betalar man 110 kr (nej, jag såg inte 3d) för att få sitta och hångla bland människor? Tände dom kanske på det? Hur kan man hångla i 2.40 minuter utan att vilja ta det till nästa steg. Tog dom det till nästa steg fast jag inte märkte det?

En annan grej också. Innan filmen började satt jag och visade min vän hur min iphone fungerar. Kvällen innan hade jag och C addat en app som kallas för Grindr. Grindr ser vilka homosexuella killar som finns i närheten av dig. Man kan alltså lägga till en profil med bilder och info också om man vill. Så satt vi där och jag typ "kolla detta då haha man ser vilka bögar som finns i närheten" lät sjukt homofobisk kanske men det är jag inte. Så gickjag in och klickade in mig på en kille så stog det "0 meters away" Vi spanade runt lite och min vän såg att han satt 1 stol ifrån mig! Ville dö, och skratta ihjäl mig samtidigt! Det var väldigt pinsamt och jag satt lite bortvänd från hans sällskap resten av kvällen.

Inte riktigt det klassiska bioinlägget med att jag rekomenderar filmen etc...men detta är bättre.

Jag ska aldrig mer gå ut

Inte för att jag är bakis och ligger och spyr, eller för att jag vaknade upp brevid okänd ful man eller för att jag halkade på dansgolvet utan helt enkelt för att det suger och det är inte lika roligt längre. Jag säger hela tiden för mig själv att jag inte ska gå ut påklubb nån mer gång men så tänker jag att denna gång blir det säkert kul. Det blir det inte. Igår betalade jag 190 kr för att komma in på ett ganska ruttet ställe och det jag gjorde var att prata med garderobskillarna för dom var gamla skolkompisar till mig. Jag dansade också med det hade jag kunnat göra i mitt sovrum! Hela charmen med att gå ut är försvunnen, förut älskade jag det och jag var alltid så fantastisk och minglade runt och hade supertrevligt. Det kanske är charmen med mig som försvunnit, folk vill inte mingla med mig, jag är inte intressant längre. Igår skulle jag ha gått he efter förfesten som slutade halv 1 och varit nöjd. Eller så skulle jag ha gått med C som gick till en bar och hängde med sina vänner. Det är de ultimata! Som i himym där dom samlas vid samma bord på samma bar och umgås. Jag vill inte stå och skrika åt nån på en nattklubb och bli bedömd och granskad av män som om dom letade efter en bra avokado i frukt&grönt på Ica. Nej nej nej från och med nu gäller enbart utvalda tillställningar. Jag va va så sjukt vip och viktig att folk ska behöva annordna världens fabulösaste fest för att jag ska visa mitt tryne, födelsedagar, skolsittningar, maskerader, någon hemma fest om det är värda människor. Så mina vänner som läser detta nu vet ni! Jag umgås gärna med er men läs där uppe. Precis.

Min nya favoritblogg äger alla andras bloggar inklusive min blogg!

Because at least Playboy is like, "hell yeah, there's nudity in here. And the articles are good." Whereas Maxim is sort of "tee-hee, you guys, boobies! READ ABOUT BEER"

But I actually just have a question, and that question is: what is going on here? She is taking off her sweater (of course) by shimmying out through the neckhole (...okay), but she refuses to take her hands out of her pockets (huh?). Does she think that thing's just a skirt with arms? Or is her "weirdest secret (p. 62)" that she's in an obscure sect of Never Nudes that employs cozy v-necks in the place of cut-offs? 

hahaha dör

mixing buisness with pleasure?

Skrev på fejjan nyss till min vän Eva:

Alla som vill festa i Evas nya lya snarast räcker upp en hand!! ehh jag sitter hemma och räcker upp en hand om du undrar, wall funktionen har inte kommit så långt att du kan se det. Jag skulle ju kunna filma det och sen lägga upp det på youtube och sen posta länken. Problemet är att jag skulle nog vilja ha nån sorts bakgrundsmusik i mitt filmklipp, nån musik som säger "här sitter jag och räcker upp min hand för att jag verkligen verkligen ser fram emot att festa hemma hos Eva". Jag skulle säkert lyckas få tag på nån upphovsskyddad musik och råka lägga in den, upphovsmannen skulle stämma mig för upphovsrättsintrång och jag skulle få böta..och det vill vi ju inte?


villvillvill

Just nu finns det en sak jag vill mer än allt annat...synd att det ska vara så förbaskat svårt att nå dit. JAg vet inte hur jag ska göra för att få inspiration, hur jag ska lyckas....

Finns så mycket annat jag är bra på men att nå detta mål är fullkomligt omöjligt. Jag måste ta tag i det på riktigt...kämpa, se slutet, ha del mål, skriva upp mig på kurser. Kanske är steg 1 att dela med mig av det jag vill så att alla vet och kan hjälpa mig?? Jag är för rädd för att misslyckas och så kommer alla veta det. Jag är nog inte tillräckligt säker på mig själv och jag tror nog inte att jag kan lyckas, det är därför. Sjukt att det finns så mycket annat man är heelt säker på. Jag kan gå upp på en scen framför 100-tals människor och dansa och agera, resa runt själv och inte veta vart man kommer hamna, plugga massa svåra grejer utan att misslyckas. Got damn it!! Nu jvlar nu kör vi. Från och med idag!

Tror jag behöver en plan. Tror jag måste skriva ner planen tillsammans med inspiration och motivation. Japp jag gör det nu! Nu börjar jakten. 3, 2, 1...


Just nu

sitter på motionscykeln och har datorn på armstödet/hållaren(?). Ibland känns det som att bara man vore lite smalare och lite snyggare skulle man rule the world. Även om jag brukar ogilla den inställningen. Men visa dagar som sagt....

Detta är förövrigt sjukt bra...hur kul är det att cykla och glo in i väggen? Nu cyklar jag och skvallrar med min vän på msn om unga killar och förbjudna tankar.

Puss och svett!

 fast med dator

Men are like

men are like socks....this blog socks. Försöker komma på nått att skriva men det mesta är bullcrap.

Kan ju berätta att utlänska män är annorlunda än nordiska män. Jag tror det iallafall...det är den uppfattningen jag har fått. Eller så har jag fått för mig det för att min vän har varit med om en utländskmanexperience. Hon firade nyår i Prag, träffade en kille från Belgien som tdligen var världens snällaste och trevligaste och sötaste. Sjukt mycket boyfriend material. Som var intresserad av henne på riktigt och inte bara efter att få sexa, även fast han visste att dom nog inte kommer ses mer. För ärligt talat hur mycket framtid har man med nån man träffar utomlands som inte är från samma land som en själv? Rådet är att se till att få sexa, slösa inte tid.

Well hör och häpna..killen har nu bokat en biljett för att komma till sverige bara för att umgås med henne. Han har till och med köpt en jacka för att det är så satans kallt i sverige. Måste träffa denna man och se vad som skiljer honom från alla blockmongon till män jag har träffatt under åren.

Återkommer.


Just nu

 

Inget slår när Robyn kör denna live på Arvikafestivalen 08, men detta är pretty damn close.


Alternativ vardag

Sitter och fantiserar om hur alternativet till min vardag med plugg och jobb skulle kunna se ut.

  • Jag är snowboardproffs flickvän och befinner mig i Laax för att hejja på min hunk till pojkvän i Burton European Open.
  • Jag bor i en liiten etta i NYC och är med i en musikaluppsättning och dansar och repar hela dagarna.
  • Jag har pluggat klart och jobbar som nått sjukt coolt och reser runt i världen på höga klackar med flera telefoner och märkesväskor.
  • Jag har pluggat klart terminen och befinner mig på Franska rivieran och gör mig redo för en het utekväll på Palais, luften är varm och kjolen är kort.
  • Jag är sjukt eftertraktad.
  • Superkänd, superrik, bor i hollywood, och tar en simtur i poolen till mitt mansion innan det är dags att ha en bbq med typ leo dicaprio.



Eller så tar jag mig samman, pluggar, gör tentan och ser fram emot en helg med mina underbara vänner som befinner sig alldeles nära i samma stad (med undantag för vissa).


Dålig date, känn dig träffad

Det finns bra och dåligt i allt; mat, fritidsaktiviteter, kurser på uni och män man träffar. Jag var med om en riktigt konstig/dålig date en gång.

Till att börja med är jag extremt morgontrött och jag uppskattar verkligen att få sova länge på morgonen, speciellt om jag inte har fått det på ett tag. Jag hade precis kommit hem från en lång resa när han föreslog att vi skulle ses. Visst tänkte jag och han frågade vad jag vill göra och jag sa att vi kunde ses i stan och hitta på nått eftersom vi bor på olika sidor om stan. Men nej nej han hade nått helt annat planerat. Han ville att jag skulle åka igenom stan och till andra sidan för att han tyckte att det skulle vara "mysigt att ta en promenad vid vattnet". Och jag försökte föreslå att vi skulle ses i stan men inte då. Efter ett tag gick jag med på det och frågade vilken tid ha ville ses, jag hade tänkt mig kanske 3-4 på eftermiddagen då det var sommar och så. Nix 11.00 ville han ses. Lilla gubben jag är inte vaken då förklarade jag, då får du se till att vara vaken kontrade han. 12.00 bestämde vi vid en mötesplats på andra sidan stan så jag var fortfarande tvungen att ta mig upp tidigt och åka tåg länge.

På stället så plockar han upp mig i sin flashiga bil och sedan börjar vi åka. Jag tänker att vi är påväg mot vattnet som han hade tjatat om. Vi körde runt ett tag och han stannade framför ett enormt vitt hus. "Här är vårt nya hus, och där är poolen och min privata ingång" Jahaja fint tänkte jag men udda. Så åkte vi vidare och jag såg vattnet och vi åkte rakt förbi vattnet och ut på motorvägen mot stan!! Vafan! Vart är vi på väg? Nä men nu tyckte han att en fika i stan passade. Jaha då har jag precis åkt igenom stan för att åka och titta på hans hus!?

Väl i stan kör vi runt lite till och han stannar bilen då det bli rött och pekar på slottet och berättar glatt för mig att "där ligger slottet". Jo tack jag vet jag har bott i stockholm hela mitt liv så jag vet. Vi åker vidare och han parkerar bilen på ett ställe och börjar gå. Vi kommer fram till ett ställe där man gör värnplikt och han förklarar att det är här han gör lumpen och att hästarna snart ska springa ut och att vi borde kolla på det. Öhhhh jag förklarar försiktigt att jag inte är någon vidare hästtjej. Och så går vi iväg och sätter oss på ett café efter typ 2 timmars bilkörande etc.

Väl på cafét tittar han på mig och frågar om jag inte ska ta upp plånboken. Typ som om jag hade trott att han skulle bjuda mig och stog och väntade på det. Jag blev helt chockad...jag tycker det är super akward redan med hela den, ska killen bjuda eller inte grejen, men att han typ anklagar mig för att ha tagit upp plånboken för sent...jag fick inte fram några ord.

Resten av fikat så satt han och spelade upp family guy klipp på sin mobil och skratade åt dom. När vi skiljdes åt så såg jag till att vi skulle åt helt olika håll.
Vi hade lite kontakt efter det, mest han som var på och ville ses och jag som gav honom bortförklaringar.

Han fick en andra chans 1 år senare då jag trodde att han kankse skulle vara annorlunda... jag kan ju säga att det gick över rätt fort.

Men man ska inte klaga på att jag blev en erfarenhet rikare och en man att bocka av i jakten på den perfekta.

Just nu

Veckans NU!



Zac Efron dumpar Vanessa för The Hills Lauren, Paris och Doug är på het snösemester och S har inte pluggat flitigt, ska jobba i veckan och har absolut inget kärleksliv what so ever, har inte ens blivit dumpad eller dissad.

Gonatt

Yesterday

Igår så va det fest 3 och 4a på schemat. Till att börja med så åkte jeg till min kompis M och vi handlade massa props för kvällen. Sedan åkte jag på min väns avskedsfest och det var en ganska lugn en, vi va lite nostalgiska och sådär men inga skandaler. Jag gick och åt på en såndär polkagris som man hänger i granen och en kille kom fram till mig och frågade hur lågt ner i halsen jag kunde ta den och om jag kunde "deep throata", och sen uppmanade han mig att ta den i munnen flera gånger. Väldigt knäppt eftersom samtalet innan jag hade med honom mest handlade om artighet och hans flickvän. Dessutom presenterade han mig som tjejen "som kan ta den i halsen" när hans vänner kom. Jag kände att mina försvarsförsök var helt värdelösa så jag gick där ifrån. Jag skulle ändå vidare på min kompis födelsedags fest.

Vi hade planerat alllt. Hennes bror skulle ta henne till södra station och där skulle vi kidnappa henne, ta med henne hem på lite tilltugg och drinkar och sen gå ut. Jag hade på mig en darth wadar kostym, M var utklädd till terrorist och L va en bonde vi hade hittat på en mack och tvingat med oss. Vi hade en bil som vi skulle kidnappa henne in i och så gick vi ut och ställde oss på plats, helt redo i fight position. Vi väntade ett tag och när hon inte kom så ringde vi hennes bror som meddelade oss att deras tåg var inställt så vi fick åka tillbaka till festen äta upp tilltugget och drinkarna. Det slutade med att jag fick kuta över medborgarplatsen som dartwadar och alla kuta efter och kidnappa henne utanför burger king istället. Men hon var lika gla ändå!

Sen gick vi till en bar och hängde och hade kul innan vi tog en taxi ner till STRAND. Där var det två olika, långa köer och vi trängde oss in i den kön vi trodde vi skulle stå i. Det visade sig att vi skulle stå i den andra. Så fick vi tränga oss där också...det gick förvånansvärt bra, bara lite blickar. Efter ett tags köande så blev min vän lack och började förhandla med vakten och så kom vi in.

Väl inne var det inte min typ av ställe. Dom flesta tjejerna hade sytt om mormors gardiner till nån klänning och andvänd mormors bordsduk till kjol. Alla killar såg likadanaa ut sådär tajta jeans, lång skjorta och glasögon. Musiken var bra ibland men mest va det sån musik som man bara kan stå och göra två juck åt höger till och sen två juck åt vänster. Ovärt. Jag bara stog och tittade på dessa människor och tröttnade genast på hela klubbmentaliteten. Man ska se ut på ett visst sätt för att vara på ett visst ställe och så ska man ragga, och dricka och dansa och börja skrika när en "populär" låt spelas. Och jag kan erkänna att jag också är så ibland...men igår stog jag verkligen och observerade detta beteende och kände att det var pinsamt.

Jag gick hem istället och sov lång in på nästa dag och bestämde mig för ett seriösare liv. För dom bästa stunderna nu för tiden är när man bara hänger med sina väner och pratar och skrattar och minglar lite. Inte när man står och fryser i en kö för att betala massa pengar för att komma in på ett hippt ställe och få tinituss av musiken.

Det värsta är att nästa helg kommer jag stå där inne och skrika åt nån snygg kille som egentligen bara är intresserad av en sak. Men babysteps, babysteps.

Just nu

Har kollat klart på Dirty Dancing, dansar loss hemma med soundtracket, grannarna under måste ha svårt att sova. Har på mig en gammal balettdräkt, knästrumpor och snetoffs.

http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo Sista scenen!!

UPDATE: Lyssnar på Hungry Eyes och bläddrar igen ett gammalt raggs facebook bilder, bakifrån!
The Hollywood Band – Hungry Eyes (Dirty Dancing)


Bytt partyskorna mot mysstrumporna

Vad är fel på mig? Det är typ första gången jag väljer att sitta hemma en fredag stället för att göra nått spännande. Det är skönt men det känns fortfarande som att nått är fel, som att man borde göra nått, ringa någon, iallafall duscha. Men valet är bra..hur skulle det gå om jag gick ut idag kom hem 5 inatt och skulle på fest imorgon på dagen klockan 15 igen, vilket jag ska. Jag väljer att ta det lungt idag, städa i garderoben och titta på Dirty Dancing. Men visst känns det konstigt att man sitter hemma en helg när hela hösten och vintern har varit utgång eller nått varje helgdag. Känns bra och nyttigt detta. Kommer ihåg när man precis hade fyllt 18 och orkade festa fredag och lördag nu orkar man inte, en av dagarna blir alltid dålig.

Synd bara att man sitter här ensam och närmsta vännen bor sjukt långt bort. Det är stunder som denna man ska ha pojkvän. Han hade nog varit måttligt intresserad av att hänga upp mina klänningar i färgskala. Men han hade ju också fått belöning för det ;)

Funny thing

En rolig grej hände. Jag va hemma hos M med J vi var utslagna efter en hård kväll och satt och drog internskämt och var lättskrattade. Min telefon ringer, jag svarar och det är en kille jag dejtade förra året men som brukar ringa mig ibland fast jag fattar inte varför. Av en kul grej sätter jag på högtalaren. Vi pratar lite och sen frågar han mig "vad har du för dig?" M och J brister ut i det största garvet någonsin och jag skrattar lite också men fattar inte varför. Jag svarar på hans fåga och vi pratar en stund till och sen lägger jag på. Jag frågar varför dom skrattade. Tydligen så sa han inte "vad har du för dig" utan han sa "vad har du på dig?" Så hans telesexinite fick ett svar där jag villigt berättade om hur jag va hemma hos en kompis och vi låg utslana efter att ha varit ute hela natten.


Detta är jag i min egna telefonbubbla.


"Live your dream"

Underligt hur folk uppfattar varandra i vissa lägen. Jag tror att jag lätt kan framstå som flirtig då jag har lätt för att vara social, mingla och bjuda på mig själv. Problemet är att jag har svårt att uppfatta vad jag själv utstrålar samt vad andra vill förmedla till mig. Det är lustigt hur folk tror att jag raggar och stöter på dem även fast jag bara är trevlig och mig själv.

Till exempel: hade redan skrivit om det exemplet kom A på ;P Så jag tar ett annat. Exempel: När jag gick i gymnasiet så hade jag en lektion med en kille. Man såg honom alltid sitta själv i korridoren etc. Som den vardaghjälte jag är så satte jag mig brevid honom en lektion, och så en till och så. Till slut börjar man ju prata då man måste göra det med sin bänkgranne, och så lite till och så lite till. Han var trevlig men väldigt blyg. Oche ftersom jag inte har problem med blygheten så berättar jag massa historier och pratar på som vanligt. Efter ett tag lägger han till mig på msn och pratar pratar pratar pratar mest om relationer och mina relationer. Jag fattar såklart inte vinkeln och säger at jag är ledig som en röd dag! Han pratar också med mig mer i skolan och vill göra massa saker hela tiden på alla raster och så. Och visst detta kanske är det vanliga jag gillar dig scenariot och det kankse inte är så dumt. Men det är så typiskt mig att inte fatta nått då alls. Sen på en skolavslutning har han köpt en present till mig. Det roliga är att han har köpt en väldigt dymbolisk present, något som jag pratat om ganska mycket, något som jag ville börja göra för att impa på killen jag tyckte om då, som han inte hade någon aning om!

Nu i efterhand kan jag nog se lite tecken på att jag kanske verkade intresserad då jag en dag valde att sätta mig brevid honom och langa diskutioner..och att jag borde ha fattat att han va intresserad. Och det är det jag menar..jag försstår aldrig hur jag uppfattas och jag uppfattar nästan aldrig vad killar menar.

Typ en vän "okej han raggar så uppenbart på dig!!"  Ledsen hade ingen aning. Trode vi stog och hade en vuxen konversation.

Jag kan tro att det är för att jag är ganska ouppmärsam på saker....när folk ser en kille med stora fötter ser inte jag dom, eller en tjej med jätte litet huvud osv. Detta i sin tur kan vara ett resultat av att jag aldrig har mina glasögon på mig och jag ser väldigt dåligt :P

Men vem vet egentligen...Men ska komma ihåg att vara mer uppmärksam på andra och på mig själv.

young is the new black

Att män tycker om yngre kvinnor är ingen nyhet, det verkar vara stora dilemmat för gifta kvinnor och ett ständigt återkommande tema i hollywoodfilmer. Men ska man behöva bli orolig när man är 20 år gammal? Jag har ett par vänner som alla har fallit för yngre tjejer...Det började med att en av dom var med en fyra år yngre tjej. Vi hade riktigt kul åt det, retates med honom lite osv även fast vi tyckte om tjejen. Hans killkompisar hade mest kul åt det och han kallades för peddo. Sakta men säkert så faller ena killkompisen efter den andra in i samma bana. Rätt som det är rör dom sig plötsligt i flock, mina 20 år gammla vänner och deras fyra år yngre flickor. Alla bästa vänner förståss. Påminner mig lite om ett av mina största skrattobjekt, när ett grabbgäng från örebro åker ner till Sunny Beach, träffar tjejgäng från Katrineholm festar och "busar" på stranden. Senare i höst så har dom reunion i någons stuga.

Iallafall så dejtar mina jämngammla killkompisar yngre tjejer och jag tyckte det var sjukt mysko i början (har vant mig). Det konstiga är att ingen skulle tycka det var mysko om jag dejtade en fyra år äldre man. The unwritten law of gender antar jag som är ett ämne helt för sig.

I början kännde jag mig, gammal, utbränd, utttöjd, hängpattig etc. etc. Men sedan insåg jag att hur gammal jag än bli så kommer det alltid finnas en fyra år äldre man för mig att sätta tassarna i och någon äldre kvinna som kommer avundas mig.

Ålder är bara en siffra...?


åh... vaknade nyss upp med en kuk i ryggen. får tyvärr ställa in fikan, love you.

DENNA SIDA ÄR GENIALISK!!

www.nattensmess.se

Okej vem har en singel killkompis till mig?

Varje gång jag frågar om mina vänner har nån killkomps som dom kan para ihop mig med så har dom inte det. Är det mig det är fel på? Kanske har vi inte kommit till den åldern ännu där man kan para ihop folk på det viset som dom gör i sex and the city. Jag längtar tills folk börjar göra det, att dom tänker hon vore perfekt för honom och så fixar dom det. För än så länge känns det som att det närmsta man kommer till ihopfix är om man går på nån väns fest och så har den en killkompis där och så måste man ändå göra allt jobb själv.



Ah!

Sitter inne på fejjan och slösurfar. Det finns en kille som är så alldeles sjukt jävla snygg. Han kan vara det snyggaste någonsin. Han är inte uppenbart snygg och han är inte medveten om sin snygghet och då blir han snyggare. Han är dessutom så sjukt speciell och egen, ganska udda väldigt cool kille. Jag minns hur jag fick andnöd när han kom in i samma rum, och att jag hade svårt att svara på hans frågor. Jag kunde absolut inte vara mig själv när han visade runt mig på stan en dag och jag var bara fumlig och blyg och tråkig och konstig. Varför kan man inte vara sitt allra bästa charmigaste jag när det väl gäller!? Sen kunde jag inte heller äta normalt eller göra nått rätt när vi åt frukost ihop, jag bara spillde och ramlade av stolen nästan och var allmänt akward!

Tänk om jag hade skött mig...då kanske jag hade haft vääärldens snyggaste pojkvän. På distans iofs då han bor i an annan stad. Men det hade varit VÄRT. Nästa sommar ska jag haffa. Jag ska komma dit helt solbrun och långt hår och se ut som en victorias secret modell i kläder och va sjukt cool och rolig och dra dom bästa skämten och suga på en klubba sexigt(?) eller nått.

Måste börja öva


Seriösa män gillar svarta toppar och uppklippt

Jag ska skaffa småstadsfrilla och pierca tungan. Jag tror det kommer gå hem hos killarna. Plötslig ser dom en tjej som är lite vilse som dom kan ta hand om och guida i livet och som dom dessutom är lite snyggare än.

Vad skulle annars vara förklaringen??

mhhhm

Tack du gamla goa msn och du nyfunna FBchat när man kommer hem och känner sig lite ensam och desperat! Tack!

BYOB

Ingen informerade mig om att festen var BYOB!!!! Bring your own boy! Dog. Hur kul är det med en fest där det är typ 7 tjejer per kille. Visst grejen med att gå ut är inte att träffa män men det är ju trevligt att ha chansen. Det var en väldigt lyckad fest förutom att det kändes lite stelt, jag passar inte riktigt in i dom kretsarna där alla tjejer är skitsnygga blonda amazoner och väluppfostrade och vet vilket vin som smakar gott. Men det var kul ändå, träffade lite gamla godingar.

Fanns en snygg kille som tydligen va någons +1. Det hindrade mig dock inte från att slå på charmen och dra ner urringningen. För låt oss va ärliga urringningen är det jag har att komma med. Vi var ett gäng som sällskapade hem och han och han skulle med sin +1 hem. Fortfarande oklart om dom var vänner eller fuckvänner. Slutade med att han när han ska gå av bussen ger mig en puss på munnen och säger "live your dream" och går av. HUR TOLKA? Whateva..jag åkte hem tog en korv på macken och nu ligger jag i sängen glad.

 Har nog kommit till det stadiet då jag inte påverkas så mycket av saker, har varit med om ganska mycket. Förut kunde jag kära ner mig i en kille som va trevlig mot mig, nu är det inte så enkelt för dom. (Kanske efter ett glas eller två)

Träffade också en vän som är 17(!) och hon sa att hon bara vill ha kul leva livet och ligga med män. Jag minns tillabaka...och sen berättade jag att det är kul men när man bli som jag så är sånnt över och man faktiskt bara vill hitta nån man har kul med, som förstår en och som vill ha en tillbaka.

Nästa gång ska jag byob oavsätt vad!! Sweet dreams!!

oh lord

Förberedelserna för kvällens fest går väl sådär...just nu sitter jag i pyjamas och äter en varm macka, jag ska börja bege mig om 1 timme :/ Jag ska iallafall ha på mig en svart/röd glittrig klänning som sitter liiiite för tajt för mitt eget bästa. Dessutom kom dom på den briljanta idén att det skulle vara cocktail tema/mörk kostym så jag måste i princip ha högklackat på mig hela kvällen. Ont. Kanske ska jag komma lite sent och hoppas på att slipsarna sitter i pannan och tjejerna dansar på borden? Då känner jag mig hemma. Nä nu ska jag kanske ta och hoppa i duschen och allt sånnt. Önska mig gärna lycka till ikväll, I'm gonna need it!

Undersökning (en vän till en väns pappas kusin undrar)


Under mig

Jag dejtade en gång en kille som ville att jag skulle vara den som jag vill vara för andra killar. Han ville att jag skulle bjuda med mig som min +1 på olika fester, han ville att jag skulle vara den han kunde åka hem till mitt i natten, han ville vara den som blev vän med min familj, han ville vara den han ringde på väg hem från jobbet för lite small talk, han ville ha djupa konversationer, han ville presentera mig för sina vänner och han ville resa bort ihop. Problemet var att jag inte ville det tillbaka med honom. Varför är det oftast så att när man får det man vill ha så vill man inte ha det?

Han var väl bara inte rätt denna gång.


Fan vad skön jag är eller?

Idag pratade jag in ett meddelande på min kompis mobilsvar och sa högt till mig själv efter "fan vad skön jag är"
Sen när hon ringde upp skrattade jag och frågade om hon hade hört vad jag sagt, det hade hon inte och så skulle jag förklara för henne vad jag hade sagt. Då kom jag på att fyfan vad oskön jag är!

Några dagar tog det och sen dejtade jag en kändis

Det finns en kille jag snackar med, en typ potenciell dejt. Vi har inte pratat på ett tag och idag loggade han in på msn. På msn har jag som profilbild lagt upp en bild på Jonathan Rhys Meyers. Den potencielle skriver och frågar mig om jag har skaffat pojkvän. I tron om att han är ironisk och vet vem denna skådespelare är så svarar jag glatt att japp, visst är han snygg?! Han fortsätter och säger att han inte tänder på killar, men lycka till till er två. Jag skrattar lite för mig själv här hemma och berättar att det är häftigt att min pojkvän bor i hollywood och är filmstjärna. Får inget svar på väldigt länge och märker hur han loggar in igen. Jag börjar prata med honom om vanliga saker och märker hur kort han är i sina svar. Jag frågar honnom då om han kanske inte fattade mitt lilla skämt om min "pojkvän" och han svarar att nä det gjorde han faktiskt inte...jag skriver att han är skådis men nu pratar han inte med mig längre. Hepp.



Får väl hoppas på dejt med denna läckerbit istället!

a one way ticket to the other side of the earth please

När nyårsafton var över så tänkte jag att nu finns det inget mer planerat, januari kommer bli en lugn månad. Tills jag kom på att jag faktiskt tackat ja till två avskedsfester och två födelsedagsfester. Dessa fester råkar också betyda väldigt mycket trubbel för mig.

Första festen är en avskedsfest hos en gammal vän. Jag är inte riktigt 100 på hennes gästlista men hon har nog med 99% säkerhet bjudit en kille jag halvt stalkade för ett par år sedan. Jag trodde att jag hade gjort det väldigt diskret tills en jag känner som också känner honom berättade för mig att han visste, att alla visste. Pinsamt.
Dessutom lär hon ha bjudit en kille som jag träffade en gång förra året och vi hade skit kul och hittade på massa olika hyss. Jag trodde allt flöt på bra, tills han visade att det inte gjorde det genom att inte svara alls på mina kontaktförsök, någonsin. Senast jag såg honom var på tunnelbanan och jag typ slängde mig ner på golvet för att han inte skulle se mig. Kul verkligen.
Och på toppen av allt så kommer hon säkert ha bjudit massa människor som jag har träffat förut för typ 4a år sedan och jag vet vilka dom är men dom kanske inte kommer komma ihåg mig och då kommer det antingen bli att det blir super akward om båda vet vilka varandra är men lådsas som inget eller att jag glatt hälsar och dom frgar mig "förlåt men känner vi varandra?" Tumme upp.

Andra festen är också en avskedsfest för en nära vän. Problemet denna gång är att jag kommer behöva möta en kille som jag vid ganska många olika tillfällen raggat på...utan lycka. Sist vi sågs var jag bara så trött på hela -man ska ragga lite mystiskt och inte för uppenbart- skiten så jag frågade honom rakt ut om vi skulle hångla haha. Han bara öhhh och jag gick. Så det blir en härlig reunion! Kommer behöva dricka ett par drinkar kan jag ju tala om. Denna fest är även lagt mitt på dagen så att grannarna inte ska bli störda. Senare samma kväll ska jag på den tredje festen.

Tredje festen är ett födelsedagsfirande för en av min närmsta vänner. I och med att jag kommer vara på en fest innan den festen som har hållt på i ett par drinkar och jag har lovat henne att vi ska gå ut och dricka goda drinkar så kommer denna natt sluta i ännu mer trubbel som jag kommer behöva undvika i framtiden. Precis vad jag behöver.

Fjärde festen är en födelsedagsfest för en annan nära vän. Han har bjudit massa människor. Det finns inget mer jag älskar än att komma på en fest med massa nya mäniskor och massa nya snygga killar. Men inte när högen av människor är förgiftad med en kille som jag har ett pinsamt förflutet med. Jag kan faktiskt inte skriva ut alla detaljer här för att det finns en väldigt hemlig faktor med denna kille som ingen vet om. Där emot har jag hånglat med honom och han ville (han med hjälp av mycket alkohol) väldigt mycket att det skulle hända något mer den kvällen jag var inte intresserad av den typen av händelse. Hemligt hemligt hemligt hemligt. Och nu är det sjukt pinsamt att träffa honom och typ men tjena på dig du! Kommer gå under jorden.

Så hur löser man detta problemet? Man ger sig ut på stan och shoppar kläder och skor till ett värde av 2 csn bidrag. Man vaknar också tidigt och går till simhallen och simmar massa längder och nu ger man sig ut på en powerwalk. Typiskt tjejer! Lovar att inte en ända av dessa killar kommer bry sig, reflektera över det, känna någonting. Hela denna situation kommer dock lära mig mycket och vid fest 4a kommer jag vara super rutinerad!

Fortsättning följer antar jag...


09/10

Sista minuten random ihopplockad fest blev väldigt lyckad tillslut. Det skapades en mix människor: nyktra partypinglor, tyskar, festveteraner, drinkblandare etc. Eftersom många inte kände varandra så blev det heller inga grupperingar och efter nån drink så var storminglandet på gång. Vid 12 slaget packade vi ut lägenheten och begav oss som så många andra upp för en trappa täckt av is. Efter halva kullen bestämde vi oss för att samla ihop alla, korka upp och skåla in det nya året. Pga. kylan gled vi snabbt ner och in igen och fortsatte festen.

Tungor möttes, nya vänner hittades, skämt drogs, drinkar spilldes, snoppar sågs, rapbattles upplevdes, låtar spelades, olika språk talades, folk lämnade festen, följde varandra hem, sov kvar och minnen skapades.

Och sen blev vi redo för 2010!

1 januari 2010


RSS 2.0