MAN FÅR INTE VA DUM MOT FOLK!

Packar till Uppsala, inget får plats. Varför tror människor att man får va dum mot varandra? Man får inte vara det oavsätt. Man får inte kalla någon ful, fet, cp, pucko etc. Jo man får göra det med glimten i ögat duvet. Men man får inte vara allvarlig, tycker man nått sånnt får man fan tycka det för sig själv för det tycker man ibland. Jag ska sluta va dum mot folk nu, kommer du? Man får inte va dum mot folk.

Och nej mamma din DKNY väska kommer inte bli snodd i Uppsala, men jag kan ju sitta och titta på den här hemma istället så att jag inte riskerar att den blir snodd. Kanske kan bära glas och sånnt från mitt rum som behöver komma till köket i den. Men jag fick nog inte låna den för att du ville vara dum mot mig. Va jag dum nu? Bra, det va meningen. För man får va dum mot folk som är dumma mot en själv! 

Over.
 

David tycker denna låt passar in på min livssituation just nu..


Animal



I change shapes just to hide in this place but i'm still, i'm still an animal.

There was a time when my world was filled with darkness,
darkness darkness.
Then I stopped dreaming, now i'm supposed to fill it up with something,
something, something.

In your eyes I see the eyes of somebody I knew before,
long long, long ago.
But I'm still trying to make my mind up, am I free or am I tied up?

I change shapes just to hide in this place, but I'm still, I'm still an animal.
Nobody knows it but me when I slip, yeah I slip, I'm still an animal.

There is a hole and I tried to fill it up with money, money, money.
But it gets bigger to your hopes, it's always running, running, running.

In your eyes I see the eyes of somebody who could be so,
tell me if i'm wrong.
Now i'm pulling your disguise up. Are you free or are you tied up?


I change shapes just to hide in this place, but I'm still, I'm still an animal.
Nobody knows it but me when I slip, yeah I slip, I'm still an animal.

Erkänner: Saknar Sigge min trogne danspartner




Kan inte ens räkna all timmarna vi spenderat såhär! Oftast väldigt roliga rep, ännu oftare väldigt påfrestande rep. Men han orkade med mig när jag va grinig på honom för han inte kunde räkna eller vägrade sätta en koreografi. JAg orkade med honom när han inte kunde räkna eller satte en koreografi. Det va en bra kombo och magiskt på scen. Väldigt begåvad kille! Hoppas vi får chansen att spendera många timmar i en svettig danssal/korridor/stora fönsterna på centralen så vi kunde spegla oss. Nej inget stoppade oss från att repa :)










Miss ya!


Africa

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/7518049.stm

Tycker detta är väldigt hemskt och intressant. Folk som dödar albinos i Tanzania för att sälja deras kroppar till häxdoktorer som använder kropparna i "lyckobrygder". Artikeln beskriver mer än bara det. Artikeln berättar om en outbildad befolkning som inte vet bättre. Om en korrupt polis och okunnig stasmakt. Läste i en annan artikel om hur polisen sammarbear/låter sig utpressas av albinojägarna. Om inte ens polisen kan litas på...

Samtidigt som albinokroppsdelar är värda mycket på den marknaden så vet inte många att albinism är en rubbning i pigmentet. Människorna i Tanzania tror att det handlar om spöken från europa som kommer bringa olycka till familjen osv..
Längst ner i artikeln står det om en kvinna och hennes albinodotter som sitter under ett mangoträd och hon berättar hur hennes man och två andra barn flyttade ifrån dem när dttern föddes för att de skämdes. Sjukt..

Är välidgt fachinerad av Afrika och livet där. Träffade en 25 årig kvinna från Uganda en gång, hon hade ganska nyligen flyttat till sverige. Hon var gravid och berättade att hon inte visste att hon var gravid förens hon var i fjärde eller femte månaden. Hon skulle ge sitt barn till sin syster. En av hennes vänner visste inte att hon var gravid förens hon satt på toa och födde barnet.
Vi började prata om killar och kärlek och hon frågade varför jag inte hade nån man och jag svarade att jag inte hade hittat den rätta. Nån som man kan skratta med, prata med och lita på. Jag berättade om en kille jag dejtade som det inte riktigt klickade med. Hon tyckte jag va dum som hade lämnat en rik man. För henne som många andra kvinnor i Uganda betyder kärlek ekonomisk säkerhet. Det enda hon sökte som egenskap i hennes val av män var rikedom. Hon berättade att hennes pojkvän i Uganda hade haft 4 flickvänner och att det var helt vanligt. En man kan vara gift och ha barn och i samma hushåll bor även hans flickvänner. Kvinnor är ute efter ekonomisk säkerhet.
Hennes mamma dog i Aids och jag frågade om hon skyddar sig vid samlag. Det gjorde hon inte, männen tycker inte om det. Så i ett land där aids är ett enormt problem springer mannen omkring och har sex med många olika, oskyddat. Kulturkrock. Det jag tycker var konstigast var att hon visste att aids är livsfarligt, hennes mamma dog av aids men ändå hade hon oskyddat sex med en man som hade oskyddat sex med andra kinnor i ett land där aids är ett problem.
Å andra sidan så kanske kulturkrocken är så stor som jag tror. I Uganda talar man högt om det, alla vet. Skillnaden är att i Sverige så smyger vi med det. För är det egentligen inte samma sak att gå hem med olika killar från krogen och ha oskyddat sex? Eller att vara otrogen mot sin partner med någon annan..

Ingen kan dock förneka att det finns en stor skilnad på länder i Afrika och Europa. En av mina favoritboggar skrivs av en gammal skolkompis som flyttade till Kenya för att skriva om den vardagen och upplysa. Den är nedlagt sen ett tag tillbaka men jag brukar gå in för att läs igenom ibland. Han skriver väldigt bra och det "enda" han gör är att beskriva vardagen, om människor han träffar och det räcker. Han behöver oftast inte lägga nån värdering i det han skriver för att man ska förstå att landet har många problem att lösa.  www.inafrica.blogg.se

Ett utbytesår i Afrika kanske vore nått? Blir nog statsvetenskap till hösten trots allt. Nä men nu så ska jag lägga ner detta. Ett litet inlägg om vad som snurrar i mitt huvud denna soliga morgon 24 april. Vad snurrar i ditt huvud?

Kom hem nyss

Första natten detta år som jag kommer hem och det är ljust ute! Våren är här...one day I'll fly away!

städa städa varje fredag

Japp, efeektiva kvinnan fick inspiration från effektiva kvinnan #1 Allie och tog tag i skiten och började städa. Typ verkligen slänga bort gammla papper och så, inte bara lägga det på en osynlig hög! Good for me. Min bror ska nämligen ha lite party här och jag vill gärna att hans vänner ska få det behagligt om dom skulle välja att titta in i mitt rum. Det är fortafarnde mycket grejer, men har man mycket grejer så har man. Men tänkte köpa lite doftljus då mina är slut och dimma lyset lite behagligt. Kanske spela lite loungemusik?? Mitt room kommer vara the place to be. Borde typ skriva VIP på dörren och ta inträde. Nejdå...men kanske lite bål, snittar? Nu driver jag. dom kommer typ inte ens gå in här :( Oh well det är nice att ha det fint för sig själv, man mår mycket bättre och kan koncenterera sig bättre.

Nu ska jag laga tacos i ren hemmafru anda och sen ska jag iväg tii Kelly och sen ska vi + Allie på en fest för att fira Venezuelas 200 års dag som friständig (?) Typ.

Hadet


Länge sen

Fick för mig att rensa i min email inkorg och då jag haft min email sen 2002 fanns där mycket att hämta!

Hittade super gammla mail från konståkningstjejerna där man bara skriv till varandra och frågade om man skulle till träningen och hur man mådde. Men skrev bara för att skriva nått typ. Lite som dagens facebook fast på mail.

Sen hittade jag tusen kjedjebrev från folket i musikalklassen där man skickade runt listor man skulle fylla i om varandra och "lycko mail" man skulle skicka vidare. Dessutom massa sånnna till och från killarna i paralell klassen som man pratade jätte mycket med över internet men inte riktigt vågade gå all in med i skolan för man va lite blyg på den tiden, men som man efter ett tag blev bra vän med och gick på Idol men och införde att man ska skrika högst. Jo det är sant det va jag som införde det..


Hittade min audition kallelse till Teater Accent. Kommer ihåg att jag va så nervös och övade text med Jonas i skolan och träffade Nina och sa att jag nog inte kommer komma in. 4 år senare koreograferar jag stora musikalproduktionen och kör även roll. Det hade jag aldrig trott.

Lite mail från LKD och sista tiden där som inte var sådär överdrivet kul, mest massa ledset om det inte hade varit för alla fina människor jag dansade med <3

Mail från mina mailbuddies i USA. Jag hade en som hetter Earl och va skitsnygg, han utbildade sig till lärare så när jag började på VRG och nästan all undervsning va på Engelska så hjälpte han mig med mina home assignments haha!
En annan heter Nathan från Chicago, honom har jag kontakt med än idag. När vi lärde känna varandra för 5 år sen så va han en kåt tonåring som spelade trombon. Nu är han gift och högt uppsatt i US army, befinner sig i Afghanistan. Han brukar alltid prata om att han har massa top secret stuff to attend. Vi brevväxlade på riktigt ett tag, alltså riktiga brev. Jag luktade alltid på breven och tänkte att han va sjukt nära men ändå så långt borta. Han sa alltid och säger fortfarande "What's up kid?"

Massa mail från den tiden jag spelade in film, men inspelningsplats och tider. Teamet möttes på södra station och fick ta tåget ut till upplandsväsby för att bilen hade gått sönder och den andra bilen behövdes till all utrustning. Så kom vi ut till ett öde hus mitt ute och där spelade vi in. Efter det så gick vi och fikade och regisörren Mikis bjöd.

HAHAHA hittade precis ett reklammail från en kille med samma namn som Handels, måste fråga om det är han! haha

Mail där jag mailar med rektorn på den franska dansskolan jag åkte till sommaren 2006 och han ursäktar sin dåliga engelska och berättar att jag är välkommen. Det va häftigt. Jag va ensam i ett främmande Nice och dansade 6 timmar om dagen. Om kvällen drog jag omkring, hängde på stranden lite osv. Jag blev även förföljd, sen träffade jag en svenska sista dagen som hjälpte mig att köpa tågbiljetter till Loyn. Så rullade jag in när klockan slog 00.00 och hade ingenstans att sova, staden var öde och jag visste inte vart min buss skulle gå nästa morgon. Så jag tog mine norma väska och började vandra...så blev jag förföljd av en bil. Frågade två unga åt vilket håll busstationen låg och dom pekade. Så fortsatte jag vandra och bilen fortsatte följa efter mig. Precis när jag trodde att det var kört och att jag skulle dö komer domunga tillbaka och berättar att det är farligt att vara ensam och att jag får följa med dom. Än idag anser jag att dom räddade mitt liv. Dom hjälpte mig med allt resten av den resan, jag bjöd dom på frukost och dom vinkade av mig på bussen. Jag älskar att bli avvinkad, man känner sig omtyckt. Vi har haft mailkontakt sen dess. Ska nog dra iväg ett mail nu.

Finaste Jonas har mailat mig ett recept på "världens goaste nektarinpaj"

Mail från Erland i jak som säger att jag får komma och åka med dom. Jag ville höras av på telefon han insisterade att få allt på mail. vilket är otroligt kul nu i efterhand om man känner Erland! Mail om Kittelfjäll. ojojojdå,,,

Ett mail där Robin önskar mig ett gott nytt år..trots allt.

Facebook registration confirmation 2007-05-05

Tänk vad mycket som kommer tillbaka när man rensar i inkorgen och hittar gammla namn och hälsningar.




OMG

My milkshake brings all the boys to the yard!

6 maj så har jag en liten dansshow för alla som vill komma, eller det är en liten soare blandat med sång, musik, teater, dans etc. Kom dit det blir bra! 6 maj - Teater Påfågeln. Och det är för en bra orsak också, för att vi ska kunna göra vår stora musikal hur bra som helst så behöver vi lite extra cashflow. Det är inte lätt att vara kulturarbetare i dagens samhälle! Wowowiwa. Men det är huuur kul som helst! Dansa, dansa, dansa. Är sjukt taggad på dans just nu. Blir massa dans i sommar också. Mest peppad på att dansa för Jay T som är min aboslut favoritlärare på jorden. Dansade för honom i New York 07 och sen i Amsterdam 08. Lovelovelove. Tog alla hans klasser i NY en vecka och typ hans regular students va så bitchy och frös ut mig för dom kände sig hotade? Sen kunde jag inte ta fler klasser för mitt klippkort va slut men skulle in och ge honom min email för han hade bett om den. Så när han hade fått den frågade han: "Do you have to go right now?" Då sa jag att jag inte behövde det och då fråade han om jag int ville vara med på hans klass! Lyckorus. Jag hoppade rakt in i salen och då typ blev jag accepterad av alla regulars och dom typ tittade på mig och gav mig "the nod" och en as gay sa typ "Honey, stand in the front you know this one" Så då dansade jag glatt längst fram och sen va det dags att säga adjö.

Fast efter det så mailade vi lite och sen tog det typ slut. Sen efter några månader fick jag ett mail om att han ville att jag skulle komma och dansa för honom i Amsterdam, så det gjorde jag. Så eftersom jag kunde hans uppvärmning så fick jag stå fram så att folk skulle hänga med. Good times. Tog alla hans klasser i Amsterdam också, även fast vissa va på alldeles för låg nivå för mig. Nu va det ett tag sen vi hördes etc, undrar om han kommer komma ihåg mig. Han lär ju ha typ 100 olika i veckan eller nått. Dessutom koreograferar han massa kändisars muskvideor och grejer, han har gjort chaka khan (stvning?) Hur coolt? Och typ Prince som kommer till Roskilde, hur coolt?? Om jag är riktigt duktig i sommar kankse han vill ha med mig i en musikvideo?? hihi..eller om jag kommer dit och dansar på heltid :D Rawr! Vore nått...vi får se hur livets gång blir i sommar.
dansbloggen??

Tänkte också på ett bloggrelaterat problem, vll eventuellt ha en ny blogg i sommar när jag reser bort i över en månad till New York och LA. Då kommer jag ta dansklasser osv. Då kanske jag vill ha en blogg som jag kan ha fler läsare på som inte är sådär super privat som denna, men inte tråkig utan som beskriver min resa lite. Kul att ha sen också i fratiden, sparat på ett ställe liksom...ja vi får se!

God natt blogg.

Alex pratar med sig själv och Christoffer pluggar

Jag va på vääärldens sämsta blinddate igår och kommer ALDRIG mer göra om det. Fy det va verkligen hemskt, och jag kände mig riktigt naken när jag gick där ifrån. Så nu behöver vi aldrig mer prata om det!
Den som vill gå på blinddate med mig nästa gång måste va en freaking prins!

Vi tittar framåt, bra dagar. 2 dagar i uppsala över valborg. Bror åker till milano och kan köpa taxfree grejer och diverse!
Sommarens planer börjar falla på plats och dom ser riktigt lovande ut. Jag ahr fått ett job omgående som måste göras snabbt = snabba cash!

Nu dricker jag najsugt te och chillar med väner. Vem behöver killar när man kan chilla med vänner?

HAHA sista! "(Avril Lavigne I Want To Be Your) Husband"

http://open.spotify.com/track/6M7ayBJnf9P8GRJYpGMOsX

HAHAHAHAHA

Sjukt bra, ett helt album där dom sjunger ganska dåligt och på skämt (?) om kända tjejer. Klockers!
Ashlee Simpson, Why'd you go and fix you nose? Alltså älskar detta! HAHA Papa Razzi and The Photogs - "Dreamgirls"!!! Bäst ever, kom ihåg vart ni hörde det först!

http://open.spotify.com/track/7pSMaXz6RyggKMSUjX6g8W

LA

Jag ska åka till Hollywood när jag blir stor
Jag ska spela Robin Hood, och bli stor
och brevid Madonna ska jag bo
och brevid Madonna ska jag bo
När jag blir stor!

Repeat


Natt

Inatt sover jag med min groda även fast den luktar svett. Man ska ALDRIG ta någon för givet! <3

kostym

Igår när jag väntade på att min bror skulle hämta mig så gick 7 skitsnygga kostymkillar förbi mig. Ahhh love! Då vet man att det är vår.

Kvällen ägnades till att sjunga med Christoffer och Alex, hur bra som helst. Snart kan man flytta ut de partyt till en park nära dig!

Det blir alltid värre framåt natten

Ibland önskar jag att jag inte bodde i samma stad som mina vänner för då skulle man inte kännt sig så bortglömd som man ibland kan göra.

Nix, nu ska jag ta fram en bra fantasi och somna lite. Han jag fantiserade om igår innan jag somnade återkom även i min dröm. yeah! haha. Gonatt!

Pluggathon

Yet another boring day in the life of pluggsterr. Behöver komma ut få luft och skvaller! Imorgon ska jag försöka vakna och ta mig till skolan bannemej! Kanske någon trevlig vän som vill äta en lunch i solen med mig? Nej inte det nehe. Då får jag göra det själv då.

På fredag är jag fri. Då vill jag att christoffer ska spela gitarr och jag sjunga! Så vill jag äta lunch i solen, gå en promenad, göra grejer nivet. Som jag inte gjort nu.

En god nyhet är att jag anmält mig till lite kurser i höst..har svårt att bestämma mig för vad jag vill läsa, får man läsa trippelt???

Oh well.. nu är det the office i sängen som gäller. Smell ya laterrr!

Chicago week

You can like the life you're living, you can live the life you like. You can even marry Harry, but mess around with Ike.

Monday sun-day

Yes solen skiner ute och här inne sitter jag och skriver om våldtäkt och läser om expropriationer och entreprenader... Men jag har ju faktiskt hela sommaren på mig med sol och om jag inte sitter inne och pluggar nu så kommer jag få sitta inne och göra det i augusti istället typ. Dessutom tycker jag det är ganska trevligt här i min pluggsoffa. Har alla straffrättsböcker på högersida och alla c4 böcker på vänstersida och allt är väldigt strukturerat. Jag lyssnar även på skön musik på spoti och ju mer man lär sig och fattar desto roligare är det att faktiskt plugga. Man måste sätta sig in i en roll där man spelar en otroligt suktig student som sitter med massa böcker och är smart och tuggar på pennan. Då går det ultimat. Däremot har denna blogg blivit en pluggblogg och det suger för det är sjukt tråkigt. Kanske ska skriva nått kul...

Har skaffat voddler. Inte så kul info. Har återhämtat mig från traumat i helgen, eller inte riktigt återhämtat mig utan mer förträngt allt och inte tittat på nått som skulle kunna påminna mig om den. Känner mig duktig när jag pluggar och känner mig mindre som den galna tjejen som dansar på baren om helgen...no no no never more. Ska ägna mig åt att plugga, och läsa manus och utveckla min musikalroll och träna. Blir sjukt bra... Ska vara sofistikerad i framtiden och sluta vara spontan ochimpulsiv på det dåliga sättet. Deal?

Back to work.

Speaking of..



Söndag

Åh fyfan! Allt som går att göra just nu är att lägga sig i sängen, under täcket, i mörker och kolla på Chicago. Japp det är det enda jag kan och vill göra just nu. Nya tag imorgon kanske???


Lördag

En flitig en. Har varit duktig, belönar mig med en dusch och ut på stan. Eller..jag skulle ju kunna sitta längre och skriva om våldtäkt och uppsåt men jag går efter mottot att det måste smälta, omarbetas i hjärnan och sen ge sig ut på pappret igen. Jag vet ju faktiskt exakt vad jag ska skriva och exakt hur jag ska lägga upp det och imorgon kommer det ta max 2 timmar och sen är det klart. Då är det bara att putsa. Sedan fortsätta hetsplugga till tentan.

Men nu belönar jag mig med en dusch och ut på stan. För att träffa gammla vänner, nya bekanta och okända. Vill bara ta en paus och komma ut. Skratta och ha kul och komma hem och krypa ner i sängen i säkerhet och vakna utvilad. Så ingen helnatt för mig, inga pinsamma uppraggningar, förbjudna möten, läppar som möts och ingen dans på borden.

Som det ser ut nu ska jag möta Carlos och hans tyska vänner. Träffar gärna också David som är min äldsta vän. Vi har haft 10 års jubileum. Jag kände honom när han va 150 cm lång (han har inte blivit jätte mycket längre) haha. Han hävdar att jag va kär i honom i sexan, fine visst men jag hädar att han va kär i mig också, och det var han, jag har bevis men han gillar att förneka det. Oh good times.

Nu le shower! Här kommer lite pepp för ikväll:


Den är lång och den bästa delen är i slutet!
Adios!

Fredag

Brownie, påskmust och killskvaller med Carro är det som står på schemat för tillfället. Väldigt väldigt bra! Ikväll blir det väl plugg men om jag känner mig själv så kommer jag ge mig ut i nattStockholm i jakten på singel killarna. Eller..? Skickar ut lyckoönskningar till J som är på blinddate och till Allie som är i grekland på viktigheter.

Till Chris skickar jag en wwwbrownie för att han hjälpte mig med plugg på lunchen idag! Ab?
Till min mamma skickar jag ett grattis för hon fyller år! Hon ville hålla det hemligt dock.
Vem mer ska jag skicka nått till? Ingen för tillfället.

PluggLivPluggLiv?

"palla att han inte kan va mogen o bara liksom glida mee...?" haha Carro!

xoxo

ps. jag gillar påskmust för det är som ljusmust och man får en trevlig känsla i kroppen, julkänsla? ds

Ladies and Gentlemen

Jag har kommit fram till att  sova mitt på dagen kan vara det skönaste som finns. Att komma hem efter skolan, lägga sig i sängen, titta på tv och somna. Eller att ligga i soffan och plugga, känna sig sömnig, lägga boken över ögonen för att blockera ljuset och slummra.

Det är ju oftast när man somnar mitt på dagen som man verkligen verkligen är trött, man slipper den delen av att gå och lägga sig då man i vissa fall ligger och glor i mörkret och tänker på massa måsten. När man sen vaknar på dagen eller lite in på kvällen så är man utvilad och kan fortsätta med det man gjorde och vara alert.
I min familj främjar vi mitt på dagen sovandet. Man pratar gärna lite tystare, förser någon med täcke som somnat utan, knackar på dörren när man kommer hem utan nycklar istället för att plinga.

Vissa människor har ångest över att missa dagen. Till exempel tycker dom att det är jobbigt om dom skulle vakna efter 12 någon dag. Personligen föredrar jag det. Andra skulle få ångest om dom skulle slummra till lite på soffan när dom plugga. Det finns inte i min värld, visst kanske det inte alltid är ultimat att somna när man har massa man måste göra etc. men jag går efter mottot att om kroppen behöver sova, så gör den det och den borde få det.
Jag är väl överlag en trött människa, något jag inte brukade vara förut. Men så fort jag inte stimuleras med konståkning, dans, fysisk aktivitet ö.h.t. så kommer vilopulsen och dvalan. För om jag väl gör massa saker så finns där ingen tanke på sömn.

Det jag vet är att jag hela livet har varit extremt morgontrött och dessutom en pwernapare och då handlar det oftast inte om 5-10 minuter. Om jag lyckades ta mig hem efter skolan innan en träning (vilket sällan hände då studieord och träningsort låg långt ifrån både varanda och hem) så gick tiden åt till att äta och sova. Annars brukade jag åka till ishallen och lägga mig i omklädningsrummet och ta en mini nap. Det har liksom alltid funnits i mitt system. Så jag blir irriterad när folk tror sig veta hur det funkar med sömn och människan. Att man inte får powernapa i mer än 20 minuter för då går man in i djup sömn bla bla bla bla.

Jag säger all sömn är bra sömn. Som resultat av dagens snabbsömn så sitter jag här 00.00 pigg och ska fortsätta plugga. Mitt morgon jag kommer hata mig men då är det bara att uthärda och sedan ta sig hem igen och sova lite. Och så börjar jag om.

Kan dock säga att jag en gång lyckats vara vaken 64 timmar i sträck, men det är en annan historia. Sömnen efter det var som 3 chokladtårtor för en tjockis!

Gonatt?


Ful

Varje gång jag får för mig att gå in på en crush fejja så säger jag nej och går in på någon riktigt ful killes fejja istället och blir lite äcklad.

Tänk om jag ändå hade den plugg diciplinen. Måste nog hitta motsvarigheten till ful kille fast plugg relaterat. Oh well, back to plugg! Hejdå!

ps. googla era vänner, det är skoj! ds.


Ipad

Nu har en ny familjemedlem anlänt, vi hälsar Ipad välkommen! Flera ska det bli!

Gleek

Igår gjorde vi nått fantastiskt. Chris, Alex och jag hade Glee marathon. 13 avsnitt, 12 timmar, 3 vänner, 2 pizzor, 1.5 påsar chips och 1 paket glass! Härliga tider måste jag säga. Precis vad jag behövde innan mina 2 helvetseveckor med plugg börjar på riktigt. Alltså nu. Suger att va jag!

släng dig i väggen Ronaldo


500 days of summer


Sweet disposition Never too soon Oh, reckless abandon Like no one's watching you A moment A love A dream Aloud A kiss A cry Our rights Our wrongs A moment a love A dream Aloud A moment a love A dream Aloud So stay there 'Cause I'll be coming over And while our blood's still young It's so young, it runs And won't stop til it's over Won't stop to surrender Songs of desperation I played them for you A moment A love A dream Aloud A kiss A cry Our rights Our wrongs A moment a love A dream Aloud A moment a love A dream Aloud So stay there 'Cause I'll be coming over And while our blood's still young It's so young, it runs And won't stop til it's over Won't stop to surrender

They live in you

Måste erkänna att det är ganska soft att ligga hemma i sängen, lyssna på min musikalspellista och plugga! På en lördag kväll! Snart kommer mamma med cheezeballs och då är allt fulländat. Skulle nog inte gjort överdrivet nyttigare grejer annars.


Fobier

Folk får ha fobier för helt jävla töntiga grejer som 50-öringar eller feta människor, men när jag har fobi för att disk och matrester då är det inte fobi utan lathet eller nått. Blir så sjukt frustrerad. Kan inte folk bara fatta att jag blir sjukt äcklad av att diska och jag mår illa och ryser i hela kroppen??? Varför skulle min fobi vara mindre fobi än någons annans? Man tvingar inte en höjdrädd gå upp och laga ett tak eller en hajrädd för att ge sig ut och surfa på Hawaii. Så snälla sluta tvinga mig diska!

03:15

Inbrott...

glad pårre!

Lyssnar på min musikal spelista och pluggar, faktiskt väldigt soft. Sitter också och suktar efter Vapianos pasta med tomatsås och mozarella, självklar med massa chili och en hel kruka basilika på det. Gött. Får slänga ihop nått snart. Bror gjorde ett taskigt försök på biffshosamojs i tomatsås och pasta, inte jäte gött. funderar på att göra våfflor eller pankakor. Får se.

tycka vad man vill om SL men på premenurations tjänst är dom fasiken snabba! I tisdags faxade jag in förlustanmälan, på onsdag ringde jag och frågade om dom fått den, då sa dom att dom hade skickat ett nytt kort och imorse när jag vaknade så låg det ett busskort på mitt hallgolv. Snaps for SL!

Nu fortsätter jag!


RSS 2.0