Flygbuss

Hola god morgon. Sitter på bussen till Skavsta och taggar resan med the killers!! FETT! Denna trip kunde inte komma lägligare... Dessutom så har jag fått sällskap av Måns och Tobias så slipper åka själv till Skavsta. Dock sitter jag och lyssnar på musik och bloggar och en ryssbrud sitter mellan oss. Socialt. Men vi har ju en vecka till på oss att umgås. Alltid spännande och komma nånstans man aldrig varit och med massa människor och se världen, deg är de livet får ut på tycker jag. Alperna är ju alltid lika häftigt. Hoppas på en vecka minus drama utan människor som gillar att åka och ha kul! Hoppas också på vårväder haha och äta lunch ute i solen på bergstoppen och slush. Allt är plus denna morgon!

ps

kommer sakna alla min vänner här hemma. Ni är guld! Ni vet vilka ni är också!! LOVELOVELOVELOVE

drama!

Kan inte alla människor bara skaffa ett eget liv!?!?!? Sluta ry sig om vad jag gör och känner, förutom mina vänner som får bry sig om mig. Men natzhibitches förädare och judas!! Mind you own buisness! Ska bli skönt att dra imorgon och låta folk i sverige grubbla över vad jag sysslar med och gör om dagarna. Är bara sp trött p hel askiten på människor och på allt. Nu vill jag stoppa mina hörlurar i öronen och åka bräda i en vecka och glömma allt vad sverige heter.

Ska alltså till Nendaz imorgom. Vi åker 27 personer, hyr bilar och åker runt och har the time of our life...jag behöver det nu. Efter allt inte brára ikväl utan förut och i veckan och så. Nu vill jag iväg och vara anonym.

Föresten angående veckan med alla hälsningar från det förflutna. Idag träffade jag två till som jag inte sett på typ 4 år. Världen försöker säga mig nått men vad??? Nån som vet vad det betyder, att träffa/höra av massa folk från det förflutna??

Nu ska jag packa ner det sista i min väska och sova. Imorgon ska jag vakna tidigt och bege mig mot flybussarna. Jag ahr packat min boardbag och ett handbagage, inget mer. Undrar vad denna vecka kommer bjuda på. Är sjukt taggad på snowboardåkning, miljöombyte och människor som inte vet.

Nu sömn för att säga hejdå till sverige och hälsa på alperna. God natt!

ps. Etienne har gett mig massa osttips jag ska smaka. ds

det förflutna kommer igen

Skrev om det förflutna förut och det fortsätter hända mig! Vet inte hur långt bak ett förflutet är(?) men om jag räknar folk jag inte hört av på minst 2 år så har 5 hört av sig/stött på denna vecka, snittar alltså en om dagen. Vad händer, försöker världen säga mig något?? Det handlar om allt från 10 år till 3 år tillbaka..det va inte igår! Är detta början på en dålig skräckis?

"Den som vill skåda in i framtiden måste avläsa det förflutna" -André Malraux

je ne sais pas

Inte vet jag varför en väg
tvingar mig fram, drar mig mot stan
Lukternas hamn ger en odör
av trist nederlag, alm efter alm
Inte vet jag varför en dimma
sveper sin slöja isande kall
som katedralens böner om kärlek
redan vissnad död eller sval

Inte vet jag nåt om det där
Bara att du är mig så kär

Inte vet jag varför en gata
öppnas för mig, en efter en
ligger de avklädda, frusna och lyssnar
till mina tunga ensamma
Inte vet jag varför en natt
tänjer min sträng som på en gitarr
Drar mig gående fram till station'
där jag gråter ut all min sorg

Inte vet jag nåt om det där
Bara att du är mig så kär

Inte vet jag vid vilken tid
tåget ska gå till Amsterdam
ett älskande par far med ikväll
medan jag blir lämnad kvar
Inte vet jag mot vilken hamn
fartyget går från Amsterdam
skär i mitt hjärta som i min kropp
grusar vår framtid, kärlek och hopp

Inte vet jag nåt om det där
Bara att du är mig så kär

skooolaaan

Dödens död just nu. Sitter i skolan och har haft semenarium i 55 minuter. Hell yeah tänkte jag.  Nej nej sen måste alla som har haft PM sitta kvar och vänta på en privat genomgång och såklart är jag sist på listaan så jag måste vänta 1h och 40 minuter på att få en geneomgång på 5 minuter. Yess bästa fredagen ever.

Just nu fördriver jag tiden i skoldatasalen på facebook och alla pluggtöntar kollar snett på mig för att jag inte skriver uppsatts. Struntar i om nån läser detta nu. HEJ DU DÄR TILL VÄNSTER DU KAN SLUTA TJUVKIKA PÅ VAD JAG GÖR, EXAKT DU DÄR, FATTAR TRÖGT MUCH?..BRAAA FORTSÄTT TITTA BORT.

Sitter iallafall och längtar till kvällen då jag och Jimmy ska äta på Moonlight och sen kolla film och spåra. Skön kväll om du frågar mig.

svett

Är helt slut efter 2 timmars intensivdans. Rumpsvetten är ett faktum, blev ett märke på stolen jag satt på. Men man ska ju svettas när man tränar. Kommer ihåg när jag va liten och tränade då svettades man inte förutom jag som mognade väldigt fort och fick typ mens på dagis. Jag hade alltid små fläckar under armarna och tyckte det var pinsamt. Kanske var det för att jag jobbade hårdast! heee. Sen kom man in i en period då det var coolt att svettas, då köpte man sånna gråa linnen som satt halvtajt för att svetten skulle synas, dock så svettades jag mer om röven, eller jag det rinner ju neråt pga gravitationen. Nu har jag accepterat att man svettas fast kan ändå tycka det är jobbigt för att jag svettas väldigt enkelt, om jag går till tunnelbanan i ett högt tempo så är svetten där och glasögonen immar. Dock har jag hört att motsatta könet tänder på svetlukt, det är ju bra. Kom hem till mig vettja och sov i mina lakan som jag inte bytt på ett tag. Nej men jag kan tycka nysvett är ganska soft, sån som man får vid träning eller sex etc. Men intorkad svett är ju bara för vidrigt. Typ när min brorsa kommer in i mitt rum och väljer att placera sin armhåla i mitt ansikte. Idag kallade jag armhåla för svetthåla, killarna skulle lyfta tjejerna i svetthålan och det var lite jobbigt, efter det skulle dom hålla för hennes mun med samma hand som skedat med svetthålan innan. Detta är koreografi när den är som bäst! Snart ringer väl broadway och vill ha dit mig?

Men idag lyckades jag ändå koreografera nått som såg ganska bra ut, koreografi är inte min starka sida men det typ sa klick i huvet och så kom det! Säker för att jag känner så starkt för låten och då bara bom så kommer rörelserna till mig. Väldigt kul. Nu är jag taggad på mer mer mer dans, men den enda dansen jag kommer göra är på en bardisk i en alpby. För det är nästa destination. Kommer bli fett och jag borde börja packa. Sist när jag åkte till Val T så glömde jag att jag skulle åka, gick ut på stan och röjjde kom hem mitt i natten och slängde ner lite grejer, försov mig och missade nästan flyget.

I år ska jag vara där först, sitta tillbakalutad på en stol och chocka alla som kommer efter mig. Dom va väldigt arga på mig sist och sprang till flygbussen och lyfte up mig på deras axlar och kutade in till incheck..jag som aldrig blir tidstressad tyckte att läget va aschill och att dom ändå inte kommer stänga gaten. Ogillar stressade människor. Men för att undvika deja vu ska jag packa och va i tid!

Sajonara


Just nu

Sitter och onanerar till detta. Min blogg borde döpas om till konståkningsbloggen. Ska sluta skriva om det jag lovar!

¨

Blogg.se

Nackdelen med att ha blogg är att när man väl träffar sina vänner och ska berätta grejer så säger dom "aa jag vet redan jag läste det". Kul då, jag kan sköta min realtioner härifrån haha!

Förövrigt så är det typ det förflutnas vecka idag, massa människor från förut har hört av sig denna vecka. Vad betyder det?

Som förut när jag lyckades träffa typ alla jag nånsin dejtat inom en period om 5 dagar. Det var väldigt intense. Speciellt då jag träffade en av dom när jag typ va på en dejt med en annan kille. Hello! Världen är liten och man kan inte gömma sig.

Christoffer skickar bilder på en kändiskärlek jag haft i massa massa år och jag få ångest över hur ouppnåligt det är. Det finns så snygga män där ute och man vet att man aldrig kommer va snygg nog åt dom. Jag och Jimmy pratade om det här om dagen när vi kollade på bilder på min kompis malins pojkvän. Det finns där men man kommer själv aldrig få vandra med en sån hunk vid ens sida. Nu menar jag absolut inte att jag ska haffa Malins pojkvän, om hon inte tillåter det förståss ;)

Jag kommer säkert bli en sån som nöjer sig tillslut, jag kommer inse att mina krav är för höga och inte går att uppfylla så jag kommer nöja mig med en lite ful och inte alls speciell kille. ojoj så positiv jag låter, nu ändrar vi på det..

Kommer träffa en helt sjuuukt snubbe och jag kommer bli förvånad av att han gillar mig tillbaka och sen kommer andra människor blogga om hur snygg pojkvän jag har. Porompompisch!

j
My celebcrush!

ännu en snyftare

En Canadian konståkare har kvalat in till OS, dessutom på hemmaplan. Det är väldigt sällsynt att man får åka OS i sitt egna land. Hon tar med sig hela sin familj till tävlingen och när dom anländer till Vancouver i måndags dör hennes mamma i en hjärtattack. Idag tävlade hon ändå och körde ett felfritt kortprogram. Sekunden efter sin slutposition brister hon ut i gråt. Det var verkligen hjärtekrossande, hon grät och jag grät. Kan inte ens föreställa mig hur hon kände men jag tror nog att hon åkte för sin mamma. Hon placerade sig trea inför finalen och jag hoppas hoppas hon vinner guld! Men dom två åkarna innan henne är riktigt riktigt bra men jag håller mina tummar.

Detta kan va det mest sorgliga på länge :(

snyft

Kollar damernas kortprogram, tröstäter vindruvor och snyter mig i mina gammla konståkningsdräkter. Dessutom förbannar jag alla bitches som snott min kortprogramsmusik som jag hade i slutet, dom är typ 4 stycker nu! They are so 2000 and late!

10 år sen

Idag träffade jag en vän från lågstadiet i simhallen. Det var 10 år sen jag gick i fyran och bytte skola från där jag bor till konståkningsskolan inne i stan. Jag föreslog en reunion och några timmar senare fick jag ett mail på FB från en annan lågstadiekompis. Det som hände var att jag drog från hålan vi bor i in till storstan och alla andra blev kvar, så alla andra fortsatte umgås och vara vänner och gå i samma skola förutom jag. På den tiden så fanns inte internet på samma sätt så skulle man hålla kontakten va man tvungen att ringa hem till varandra. Efter ett tag rinner ju sånnt ut i sanden...

Det finns så många minnen med dessa tjejer, Ö och jag tävlade alltid i alla sporter på skolan och vi va alltid med i skollagen och spelade fotboll med killarna på rasten. Dessutom dubbeldejtade vi när hon va ihop med A och jag med V :)

S var min bästa vän då, vi hade ett speciellt sätt att skriva våra namn på så att vi hörde ihop, dessutom hade vi ett eget sätt att hälsa på (som inkluderade att vi öppnade en fejk läsk). Jag kommer ihåg att vi satt hemma hos henne och hon lärde mig rita spindlar.

A bodde granne med mig. Hon och jag va alltid ute och cyklade eller lekte i gungorna på gården. Vi dubbeldejtade också, vi va ihop med varsinn tvilling i klassen P och D. Dom bodde också på våran gård så en dag va vi ute och åkte rullskridskor alla 4a och så sadde vi oss på en busshållsplats. Där frågade vi chans på varandra, och då menar jag alla "P: S får jag chans på dig? S: Ja det får du. P: Okej då är det din tur. S: P får jag chans på dig? P: Ja" Och så va man liksom ihop och inget ändrades utan vi klättrade i träd och lekte tjuv och polis som vanligt.
Det va typ mest vi som hängde men sen fanns det några fler tjejer.

E bodde långt ute i skogen och jag brukade va hemma hos henne och kolla på film. E va bästa vän med J och hon hade en lekstuga på sin tomt och det va skithäftigt. Så där brukade vi leka. Tyvärr slutade det väldigt dåligt med dessa tjejer. För alla mina lågstadievänner började i samma klass som min dåvarande bästa vän Je på högstadiet. Je blev väldigt bra vän med J och ett tag va det Je och J mot mig men det slutade med att Je och J började bråka och så började jag bråka med J för det va det naturliga alternativet och så började E bråka med mig för de också va det naturliga alternativet. Jag hoppas dock att gammalt bråk som jag inte ens minns hur det började eller vad det va om kan glömmas bort efter flera år och att man kan skratta åt det och vara trevliga mot varandra.

Det finns så mycket minnen som säkert har försvunnit också och det vore så kul att sätta sig ner med alla och bara prata om lågstadie tiden, kanske minns dom massa saker som inte jag kommer ihåg? Vissa av dessa tjejer gick jag till och med på dagis med!

Hoppas vår reunion blir av, är nyfiken på vad alla har gjort alla dessa år och vad dom gör nu och hur vi skulle funka ihop. Och kanske till och med att jag skaffar nån vän som faktiskt bor där jag bor efter som jag inte har några sånna kvar. Tänk vad mycket som har hänt på 10 år!

Vill sätta på hela finalfältet i konståkning OS för herrar.

Precis ägnat 4 timmar av mitt liv av att titta på herrfinalen i konståkning. Very very exciting!! Sitter här med gråten i halsen och bara wow. Säga vad man vill men konståkare är fan riktiga athleter plus att dom faktiskt på köpet måste vara konstnärliga. 

Hoppas nu att Brian Joubert kommer till rivieran i sommar och så kan jag trösta honom för hans dåliga os insats. Eller att Lambiel väljer att avtagga os i verbier och så kan vi ha det mysigt i snön.
Eller att Weir blir straight och hänger med mig i NY i sommar.
Eller att L'ysacek frågar om vi ska gifta oss! Yeah!
Nej men usch! Men skulle faktiskt kunna tänka dejta mig en konståkare..dom är nog känsliga och förstår nog kvinnor för dom har fått hänga med massa kvinnor i sina liv. Konstigt nog tände jag inte på nån konståkare när jag själv åkte, minns att jag va smygkär i en hockeykille som jag pratade med i cafeterian efter träningen. Juste Micke som åkte med mig va snygg tyckte jag också haha. Vi smygpussades på ett läger i Örnsköldsvik. Min barndom va så jädrans fin att jag vill grina.

åkning
På en tävling i finland kanske 2005. Jag åkte ett elvisprogram
 i magtröja och paljetter. Mitt sista fria program..På bilden
ser vi även mina partners in crime, Malin, Vera och Katja samt
tränare/koreograf Anna. Åkte då för Österåkers KK.


Vänja metoden

Orkade inte vakna imorse, för jag hade svårt att sova inatt + att jag drömde fina drömmar och då vill man ju inte vakna. Har pluggat hemma istället, fattar inget men det lär ju falla på plats snart som vanligt. En god nyhet är att jag inte behöver jobba och jag får gå på bio gratis imorgon.

Just nu sitter jag och förbannar "vänja metoden". Det är en raggningsmetod jag har kommit på. Den går ut på att man vänjer killen vid att prata med en..man pratar med honom tills det blir udda för honom att inte berätta saker för en. Klockrent tyckte jag och så satte jag igång. Efter ett tag är det meningen att man ska sluta behöva vara den som hör av sig útan man ska bara sitta och vänta (man vill ju inte verka för på heller). Självklart tänkte jag inte på konsekvensera, jag vande mig ju lika mycket att berätta saker för honom! Bajs också. Så nu istter jag här och vil höra av mig men får inte och han vägrar också göra det. Alltså denna metod skulle va as bra om han nu vande sig för då skulle det bli jämt och nu är det inte så. Så nu ska jag låta det rinna ut i sanden tror jag...

Men ännu har jag inte gett upp på att kärleken finns där ute, hade gjort det för ett tag i höstas och det gav mig anledning till att vara lite som jag ville men nu när jag tror på  kärleken igen så måste man sköta sig. Nu känner jag mig mer som mig själv igen. Någon måste ju tro på den, även om jag inte är helt övertygad om att den kommer besöka mig anytime soon haha. Vi får väl se...

Tröttheten

Tröttheten tar över och mina ögonlock sluter sig. Idag har jag varit hemma hos Jimmy och druckit te, pratat om pojkar, kärlek och New York. Den jäven flyttar dit snart, men snart kommer jag också! Vi pratade också om hur pilska vi kan bli och att det är svårkontrollerat haha.

Sen åkte jag och hade körlektion och blev ledsen för att dom skrattade åt mig för att jag inte hade varit där på hela 2009. Men vilken 20 åring kan säga att den pluggar juristprogrammet, varit i alperna 2 gånger, svenska fjällen 5 gånger, roskilde, serbien, frankrike, way out west, danmark, gjort en krogshow och en musikal under 2009?? Dom tanterna får sitta på kontoret och skratta åt mig men jag skrattar åt att deras liv är mindre innehållsrikt än mitt.

Jag har varit så trött hela dagen att jag fotade en brn papperpåse på väg hem för att jag trodde att det var en råtta. Det va de inte, hade till och med mina glasögon på mig!
Jag har varit så trött att jag kallade mina musltikulti barn för mina imsevimse barn och tänkte att det var samma sak.

Fy bubblan nu måste jag sova såhär trött får man inte vara. Imorgon väntar en ny dag och nya äventyr!

Gonatt

Sommar tvåtusen9



Detta är så sommar för mig.

Att sova på en gräsmatta i Malmö med finaste Kerstin i väntan på Roskildebussen. Att lägga killar på festivalmarken och mata dom med min kaffeslang. Att stå och hoppa till Kanye West i slitna Jeans, att gifta mig med en dansk och sen skilja mig. Att smygfota Per-christian och Rune i smyg när dom sover utanför tälten. Att skriva brev på en gammal ölkartong till söta killar. Att tanborsta en fot, och dansa spread the love barfota i gräset. Att äta upp alla kakor och sitta i gräset istället för att jobba. Att träffa Mikkel i vimmlet och dansa runt en gran. Att lämna Kerstin med Rune och åka bil hem med Mimmi.

Att åka till Oslo med nattbussen med endast en hanväska som bagage. Att sova på en bänk på Oslos centralstation. Att kolla på lägenhet med bästa trion koppan, tyskland och bigbag och äta makrill med tomatsås i solen. Att sitta i en knarkpark och sakta inse att det är en knarkpark, att träffa Oyvind och sova på hans kontor. Att bli tagen av norsk polis och få böta, att fira bötern med mojitos. Att träffa Per-Christian och Rune igen. Att gå på dejt med en blåögd kille som man egntligen tycker om mest som vän. Att åka bil till stockholm med Anders.

Att sitta på Kerstins gräsmatta och äta Nichos goda sallad. Att spela muse och hålla i handen. Att sitta i Kerstins hämmock och dra skämt. Att sitta i Kerstins kök och prata om livet.

Att äta sill hos Siri på midsommarafton, att sitta upp på ett berg och se ut över stockholm tills det börjar regna.

Att flyga till Serbien och ligga i solen och läsa "Molnfri bombnatt", att jaga kusiner och att sno mosters skor.

Att ta bussen till frankrike och svicha genom italien med musik i öronen och tankarna som sällskap. Att ligga på en bänk i hamnen i Nice och vänta på Carolina. Att möta Carolina och ha översvämning på hotellet. Att ligga på stranden, bada i havet och få salt i håret. Att åka till Cannes, att gå på palais, att se David Guetta, att träffa snygga norrmän, att efterfesta på en balkong med hela Cannes som utsikt. Att återvänta till Cannes och ha en kväll där allt är bra och man mår bra, att träffa snygg-eric och hångla på en solstol. Att planka på första tåget hem, att sitta på bryggan i Juan Les Pins och höra världen pågå i rytmen till vågorna. Att få dansa ensam på dansgolvet på ett salsa hak, att dansa på scenen på alla nattklubbar och att franskkyssas med en fransman. Att åka till Monaco och dregla åt båtar, att sitta på uteservering i en ljummen natt och se på stjärnorna. Att bada naken i soluppgången. Att gå på gatorna i Nice och äta middag på stranden, att promenera runt och att prata om livet. Att stöta på dom turkiska tjejerna igen och skratta. Att stå i fönstret på hotellrummet och förfesta medans man fixar sig och prata med folk ute på gatan, att försöka bli sval men ändå fortsätta dansa.
Att be den snygga glasskillen öppna flaskan och att planka på spårvagnen påvög till tåget som går mot livet.

Att åka till Göteborg utan att ha nån stans att sova. Att sova skavfötters i en extrasäng med Julia. Att förfesta i Malins Jobbs omklädningsrum. Att va i slottskogen och lyssna på helt sjukt bra musik. Att få sova hos Pontus och att få andnöd av att prata med snygg-linus. Att ge sig ut i göteborgs nattliv på egenhand, att träffa ragget från Val T, att åka spårvagn med en superfull Malin, att skratta åt att hon ramlar av stolen, att "Hello Lidl you're a big fucking yellow sign", att vara smygkär i förbjuden frukt och ringa honom när man är ensam och ledsen. Att fota Benjamin i SJ tältet och att lyssna på Arctic Monkeys och ögonkontakta med en snygg kille. att göra bort sig på museet och att sen skratta åt det. Att sitta på Pontus balkong och prata om livet, att gå på viktoria med Kerstin och prata om minnen, och att träffa tre Irländare och att överväga trekant, att åka hem tryggt och skeda med bästa vännen. Att åka buss i timmar och sova mot en väns axel.

Att åka till Norrköping, att hämta is på Max, att äta kräftor och att driva med bönder. Att titta på fyrverkerier, att vara nervös för att spilla champange i Martins fina lägenhet, att bli avvinkad på bussen av två fina vänner.

Att sitta på en brygga med Elina och prata om livet.
Att gå på poolparty hos Sanna. Att träffa en söt kille och bada badkar, att festa som om det inte fanns någon morgondag, att vara kär för en kväll, att somna på en bäddsoffa till Sienfield, att vakna och bada i poolen med Oscar tills alla andra kommer tillbaka. Att skvallra med Jennifer och behöva förklara sig. Att lyssna på Snuff.

Att sitta vid eriksdalbadet med Vicky och Eva och vänta på att bra konserter ska börja, att se Johnossi spela sommarens låt live, att låna Evas presspass och stå i pressgropen när Deportees spelar, att träffa folk från sommaren, att stå under ett träd i regnet när MGMT spelar, att förfesta på en busshållsplats med David, att vara blöt och köa till debaser.

Att vara hemma hos Nicho och sitta i hans soffa hela natten, att gå hem till Kerstin mitt i natten och skeda. Att ligga kvar medans hon går och jobbar och att bli väckt när hon kommer tillbaka. Att sitta i hennes kök och prata om livet.

Att sitta i rålis med bästaste Jacob.
Att göra om vecka 25 med Kina, att vara solbränd, att ha fått långt hår. Att ligga i gaffeln hela morgonen, att få vara med den man saknat hela sommaren.

Att vinka av Kerstin på bussen och stanna kvar ända tills bussen har åkt. Att gråta och att träffa David för att få tröts. Att bli nekad på en bar och att gå på hemlig bordell. Att åka bil hem med en spyende norska, att skratta och lova att aldrig avslöja vart vi har varit. Att sova i Davids mammas säng med Kaj och David.

Att åka hem till Jimmy mitt i natten och gråta, skratta och dricka drinkar.
Att sitta på Jimmys balkong med Mikkel och insupa det sista av sommaren innan hösten börjar komma...


blev en ganska skön dag

Kollade på the hills och blev matad, sen satte jag igång att skriva på mitt PM. Varavde pm akrivandet med att läsa lite bloggar, the hills och mat. Nu är jag klar. Soooooft.

Och nu är det bara 1 vecka kvar och sen får jag försvinna, det ska bli väldigt skönt. Men innan dess ska jag ha voodo kväll med Jimmy och äta middag med Jennifer för vadet vi slog vad om förut :) och packa min väska och sen close my eyes and leap!


lugnet efter stormen

Efter ett gråtsamtal med mamma och med Marcus som övergick i ett hatsamtal och sen ett skrattsamtal, och efter 3 timmar ytterligare sömn och ett skvaller/pepp samtal med Jennifer och fina ord från Alex mår jag lite bättre. fortfarande utmattad så ska nog äta mat och kolla på TV innan jag måste göra en all nighter med mitt PM.

Skönt att det faktiskt finns riktiga människor i denna värld, i min värld!

I will destroy any man who does not..

Det var länge sen jag va så här arg!!!!!! Tur att jag är fn bra skådespelerska och kan dölja det.

Me against the world!

Jag måste börja sortera bort vissa "vänner". Det finns vänner som verkligen bryr sig och abndra som bara är nyfikna och vill veta saker och tror att dom vet saker. Tro mig jag bloggar 8.20 en söndagsmorgon. Min vän har precis i princip kastat ut mig ur hennes hem och nu sitter jag på nån jävla ersätttningsbuss hem. Nu får det räcka för mig med makepretendvänner. Min mamma har haft rätt hela tiden att det är jag mot världen. Ingen kommer hjälpa dig när du verkligen behöver det, ingen kommer fråga hur du mår när du mår som dåligast och ingens hem kommer vara öppet för dig omninte dom tjänar på det. Det har hon alltid sagt och jag tror henne. Från och med nu är det jag mot världen alltid. Det får mig att känna mig väldigt ensam men det känns också som att jag har vuxit upp nu..
ws och bussen jag åkte med åkte precis och parkerade utan att se att jag satt kvar, och en tunnelbana åkte precis och skyltarna säger inte när nästa går och jag är trött och ensam på perrongen. Det är jag mot världen..,

Pluggar inte idag...

Inget bra pluggmode, kollar herrarnas korta program i konståkningen istället och laddar för ikväll. En Japan åker med musik från Jimmy Henrdrix och det pepper mig. Även fast min favoritåkare Brian åkte uselt så känner jag detta, I feel this. Är lite nostaligskt deppig och tänker på min storhetstid när jag va som bäst på konståkning. Nu är jag verkligen inget, typ en medelmåtta. Nu är det som det är, lika bra att sätta ett leende på läpparna tillsammans mes läppstiftet och ge sig ut i vimmlet.




Shaun White

Idag har jag på mig min Shaun White jacka för att hedra kungen, guden, ultimata pipeåkaren. SICK!

Möten

Tänk hur många gånger man har mött den rätta utan att veta om det. Alla människor man mött runt om i världen och pratat med och sen aldrig träffat igen.

Jag tänker ofta på en kille jag träffade på stranden i Frankrike. Vi hade brett ut oss brevid varandra och efter ett tag så bad hans vän mig ta kort på deras kompisgäng. Han säger "try to make me look tanned". See that's funny för han var engelsman och vääkdigt blek i jämförelse med sina spanska vänner. Han jobbade i Madrid för ett svenskt bolag och vi utbytte lite meningar om utelivet i Nice. Desvärre hade dom ganska brottom därifrån så det blev ett "i'll look for you in the night" istället för låt oss byta nummer bli kära och tillveka babys. Vi ses i natten kanske funkar om man åker chater och alla bor på samma hotell och går på samma klubbar. Inte om man är i Nice vilket är en relativ stor stad. Tänk om han var it, den?

Någonstans i världen sitter nån som är perfekt för mig, någons ögon jag mött i tunnelbanan kanske skulle dela sitt liv med mig eller killen på stranden i södra Frankrike skulle gilla mig för den jag är. "Just the way you are" (Bridget Jones)

Det är en del av livet, att man inte kan förutsäga vad som kommer att hända. Man kan bara göra det bästa av vad livet erbjuder.. Och rätt vad det är så händer det nått livsavgörande, när du minst anar det..

Vädervarningklass2

Mobilen går inte att vända så att man kan skriva skönt. Tunnelbanan va sen så jag hinner inte med tåget och alla kollar konstigt på mig för jag har glitterspray i håret. Jag har iallafall varit på korridorsfest med massa multikuktisar. Fanns en fett snygg, skulle följt med ut igen men dom skulle till strand och strand har aldrig gett mig bra vibbar men jag lockade honom till en fest med lite drinkar och mycket tuttar...neeeeej hihi. Får se om han dyker upp om inte så vad gör det om 100år. Jag tycker multikukti är kul.
Nu vände det tåget är sent också så nu får jag vänta på det i 5 minuter istället för 30. Och stormen är på väg och jag tänker på satc avsnittet när dom filmar hur NY täcks av snö och Carrie står i fönstret och berättar för ryssen att hon ska flytta med honom till Paris. I slutet åker som hästsläde på NYs gator... Märks bristen på romantik i mitt liv? Just nu väntar jag på romantik, allt annat kan jag vara utan tror jag...fast nja att flirta lite är kul och sen gå hem och romantisera det. That's how JJ does it. Vart har den ridderliga romantiken tagit vägen..?

Is this schizofrenia

I går lagade jag, Alex och Kelly "Cracky" mat till 30 pers. Det var jobbigt men blev gott och så hade vi kul på köpet. väldigt lyckad sittning. Alla multikultisar sjöng och va glada. Det va 20-tals tema och vi hade fjädrar i håret och lyssnade på jazz. Det blev ganska mycket och hårt och Benjamin, Josh, Etienne och jag gick vidare för ytliggare galej.

Inatt hade jag massa knäppa drömmar, min vän Siri tvingade mig hoppa på hajar och sen försvann vår tredje vän så var vi tvugna att åka ubåt för att led efter den. Det visade sig att hajen hade stekt henne till middag. Sen kysste jag en tjej så hela deras ubåtsresa blev försenad. Efter det drack jag vatten i mängder utan att bli otörstig och så låg jag i gräset med en kille jag pluggar med som jag inte alls känner.

Idag har jag lite huvudvärk men sitter ändå och pluggar mycket mycket flitigt! Jag tycker det är okej att festa mycket om man gör det man ska göra sen. Dubbelliv när det är som bäst!

Ikväll ska gårdagens husfruar iväg på korridorsfest. Ett av mina fadderbarn fyller år så han ska ha fördrink med guldtema. What to wear!

Men nu ska jag återgå med att förklara tillämpningen av 4:19 för en redan utbildad jurist. Funderar på att skriva "vet du inte det själv eller?" på mina 3 sidor jag ska fylla.

Tjingeling!


Affection

Nä vet du vad. Nu lämnar du mitt huvud! Detta är inte hälsosamt beteende, jag kan inte missbruka mina egna tankar på detta viset. Bye bye to you. Nu stoppar vi nått annat i huvet. Oh yes!

Farligt beteende!

Nu vill jag ha en feet stor gonatt kram. Det va länge sen jag fick det. Resultatet av att man sover ensam. Minns alla läger när jag va yngre då fick man gonattkramar så det blev över. Skulle ha sparat några till idag.

PM



But touch my tears with you lips
Touch my world with your fingertips

mina vänner <3

Mina vänner botade min snedag! Tackar och bockar för det. Mexicansk afton var mycket värd, även om vi skippade tequilan denna söndag.

Till veckan väntar galej torsdag, fredag och lördag. Alltså måste jag ta det lite lungt med plugg och så i veckan så jag orkar till helgen. Eller hur är det nu?




ikväll

Vågar jag gå på en tillställning med detta humör? Jag kommer typ vara elak. Men nu får jag tänka efter före. Jag hoppas mina vänner sköter sig ikväll så jag slipper irritera mig. Gör dom det inte så får jag ta 3 djupa andetag och le och nicka...

Trodde ett bad skulle hjälpa. Men jag antar att det som hjälper mot vakna på fel sida är att somna igen och vakna på rätt sida.

Spännande. Akta er mina vänner...

idag har jag vaknat på fel sida

Jag är arg och irriterad och gråter och är lite mer irriterad och lite mer arg och frustrerad och jobbig och alla andra är jobbiga och allt är såligt och allt är tråkigt och livet suger och kan alla lämna mig ifred!

Vem ska hjälpa mig ur detta?

min blogg har blivit en blogg som beskriver wwwcreeeeeeps!

Jag vill bli din MSN-gris. Får jag? Med "MSN-gris" menar jag att jag lägger till dig på MSN och du får säga åt mig vad jag ska äta under ett antal månader/år. Jag måste lyda. Du kan t.ex. säga att jag måste köpa jordnötssmör och äta upp hela burken live för dig framför camen. Jag vill göras till en riktigt fet losergris av dig och hånas och mobbas samtidigt. Jag skämtar inte. Du bör vara en riktig sadist. Skicka din e-postadress privat till mig så lägger jag till dig. Eller lägg till [email protected].

Heeeees baaack!!!

Kommer ni ihåg david jag skrev om i detta inlägg http://doyouknows.blogg.se/2010/february/wwwfuckmenow.html#comment


david säger:

hej

S säger:
heeeeeeeeeeeeeeej

david säger:
hur mås det

S säger:
inge bra

david säger:
why?

S säger:
är typ lös i magen

david säger:
illa... nåt mer

S säger:
nää bara detdet är vidrigt att man vill springa på toa hela tiden

david säger:
trist , ensam hemma?

S säger:
jag och min hund

 david inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?

 Du har tackat nej till inbjudan att starta videoöverföring (med webbkamera)


Men alltså VA!?!? Om inte ens en bajsig mage kunde stoppa honom!!! och en hund??? Vad ville han se på camen?? Mig kutandes till toan? Bajs i toan? Knip i magen???? VAVAVA!?


Told you to be patience

Idag diskuterade vi två snygga utbytesstudenter som vi är faddrar åt. Så sa den ena att hon aldrig skulle kunna göra nått med ett fadderbarn. Kan folk behärska sig så bra alltså?? Jag säger mycket: "nästa gång ska han höra av sig", "jag ska inte hångla med den killen", "han är inte min typ". Men så händer det ändå. Så credd till dom som kan behärska sig...jag försöker verkligen. Har faktiskt blivit mycket bättre på det! Mycket :)


arbetintevju

"Letar efter en social utåtriktad sötnos.. som gillar att träna och resa.. :) Stort plus om hon kan ytterligare språk, njuter av promenader, vågar leka och har vackra former.. Mmm don't forget the high heels ;)"


Det är ju helt okej att man vet att man vill ha en tjej med vackra former etc..men stort plus om hon kan ett ytterligare språk!? hahaha men halllå? Söker du en ny arbetstagare eller? Okej säg att hon pratar ett till språk, och sen då? När ska du ha användning av det? Ska hon sitta och prata till dig på ett annat språk som du inte fattar? Blir du kanske otroligt kåt av det? Nä jag föreslår att om du vil lära dig språk att du tar en kurs och inte baserar till kärleksliv på vilka språk hon talar.Tönt.


Ge mig närhet

4 timmar...

what not to do

Vad gör man om nån man försöker ragga på lyckas prata om sin döda farfar i varje fråga man ställer? Är det mission abort??

han är snygg

just nu är jag inne i en period då folk är snygga, Överallt ser jag snygga människor. går runt och tänker "han är snygg" "m m m om han vore lite äldre" "oh mama" "I'd tap that" etc...

Jag brukar inte va sån utan jag brukar bara glida förbi utan att egentligen uppmärksamma saker medans dom andra såg Gunde Svan eller världens snyggaste kille osv. Är detta vårkänslor? Är detta desperation? Vad är detta??

Antony my love!


www.fuckme.now?

david säger:
sugen ?

S säger:
inte på dig


När blev min oskyldiga mailadress som jag gjorde i femman en samlingsplats för alla freaks and geeks??


Sova

Skulle sova 1 timme...sov 3,45 :( but whyyy!!!!!

Nu tänkte jag berätta en historia om

Tröttare än tröttast

Sov hela föreläsningen imorse..fattar inte hur man kan va så trött. Ska nu iväg och simma och hoppas att jag blir pigg :/

VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA TRÖTT?

GONATTT!!!!

 Nu ska jag sova sitter typ och väntar på att en kille ska skriva till mig men icke! Jag har skrivit till honom först massa gånger och varje gång skriver han tillbaka jätte mycket och vi kan prata länge men han skriver aldrig först!! och nu tycker jag att han ska skriva förs tmen det är skit jobbigt för nu har jag suttit och glott på hans onlinestatus i nån timme istället hade jag kunnat svalt stoltheten och pratat med honom i en timme, men man får ju inte vara för på heller.

Gonatt


Jag kan bli spårad i nästan hela världen

För er som vet vad det betyder ville jag bara skryta haha ;) För er andra, synd.

mina vänner vill att jag ska köra och jag har inte ens körkort

S säger:
men han har ju flickvän men han verkade ändå intresserad
 C säger:
men kan du inte köra iallafall dÅ?
S säger:
men han vet typ inte att jag ska med så jag ska komma dit fett fit och fett snygg och ba tjeena lillpojkenhaha jag kommer vara mitt charminga jag sen är det upp till honom om han kan motstå



J säger:
MEN GO FOR IT han kan ju ha blivit bättre?

J säger:


se det så här
ligg med honom i utbildningssyfte
för att göra honom redo för framtida kvinnor


Vi pratar alltså om olika killar också...vad är det med tjejer och att prata om killar?


newsflash

Hur vet vi att S är intresserad av någon?? -Hon kollar igenom hans bilder på facebook, bakifrån.

knäppt

Pratar lite med en kille och vi har väl raggat lite på varandra och sådär...eller nja fast jo vi håller typ på att lära känna varandra och typ pratar om att träffas han och jag och så. Och så igår när jag pratade med honom berättade jag en historia om min vän. Sen dess har han varit typ mer intresserad av min vän..whatta? Kanske lika bra då denna kille inte verkar va min typ, alldeles för flummigt seriös typ om ni fattar? 

Men ändå känner mig som i avsnittet i himym då han går in i hennes rum och väljer ut alla saker som är hennes rumskompis saker. 

the world is ending before 2012

Hej... Skulle jag kunna få bli din Internet-bitch? D.v.s. att vi chattar över "MSN" och du bestämmer över mig och mitt liv och vad jag ska göra? Jag är en undergiven mes till kille som knappt vågar se tjejer i ögonen i verkligheten och som i stort sett alltid gjort det ni sagt åt mig att göra utan att käfta emot.

På Internet vågar jag skriva till er, men har aldrig lyckats hitta någon flickvän. Kanske har jag mer tur i att bli någons "nätslav"... Är tyvärr pank nu men har tidigare varit pengaslav åt flera tjejer över nätet. Skulle vilja få råd att betala dina räkningar och shoppingnotor, men vet inte hur. Jobbar på några projekt, men det går trögt... Vet inte om du är intresserad av att leka sadistiska lekar med mig och låta mig göra det du inte orkar som går att skicka över nätet...

SUCK!? Vart hittar dom mig?

don't stop me now

Varför finner jag mig själv pratandes med en kille i flera timmar? Vad betyder det? Vad sker!? hjälp..

Måste bara ge gårdagen credd

Bästa kvällen på länge. Varför ser inte alla min lördagar ut såhär??

C och jag åt först middag och sen gick på bio. Efter det åkte vi hem till honom och korkade upp. Sedan satt vi där och boundade och hade sjukt trevligt. Efter ett tag tog C fram gitarren så satt han och spelade och så sjöng vi alla låtar som vi annars inte får lyssna på när vi är med resten av vårat sällskap. Denna kväll va så mycket bättre än alla krystade stå i kön, se snygg ut, halvskrika i nåns öra, bli dissad/raggad på, slösa pengar kväll!

C! Du jag och gitarren varje helg från och med nu då!

Just nu

Ska drömma/fantisera om riktigt snygga killar! Gonatt

Gårkvällen

Det var meningen att vi skulle ha en lek och filmkväll med lite nya studenter. Det kom inga så vi ändrade genast om panerna och folk började dricka och spritförrådet öppnades och shotsen flödade. Sedan begav vi oss till en klubb på söder. Där träffade jag en hypnotisör som envisades med att hypnotisera mig. Grejen va att jag typ kände att det ryckte i fingrarna när han sa det men det va ju inte direkt så att min fingrar började freaka. Jag kunde kontrollera mig väldigt bra faktiskt så han misslyckades. Då lutade han sig fram för att hångla med mig. Men hallå?? Vad tänkte han?? Som tur va hann jag flytta på mig, resten av kvällen följde han efter mig, när jag precis hade flytt från honom och trodde jag va i säkerhet så knackade han mig på axeln. Tillslut var jag tvungen att presentera honom för min "pojkvän" aka en killkompis till mig. Då fattade han. Att man ska behöva ha pojkvän för att visa att man inte är intresserad...och ibland hjälper inte ens det.

Kvällen för mig slutade ganska tidigt med efterfest i en fullsatt bil på väg hem, ett matstopp senare så var jag hemma i min säng och sov som en nallebjörn. En mycket bra kväll speciellt eftersom vi va ett stort gäng som mest stog och dansade med varandra och eftersom det inte va nått inträde och eftersom stället inte var fyllt med pretto människor! Bra gjort!

Ikväll är det dinner and a movie som gäller. Klassisk date! Jag får äran att gå med bästaste C!!

Inspiration för musikalen jag håller på med just nu


Just nu

The Hills. Helt död efter intense dans idag så då får hjärnan koppla av med the hills det är tillåtet. Dessutom är det sjukt kul, d.r.a.m.a.
 Imorgon är det intima lekar som gäller med utbytesstudenter...blir intimt. ;) Vet inte vad jag ska skriva är för trött. Men håller på och skriver på en smaskig historia och så måste jag fortsätta på frankrikefiction.

Gonatt



snöröjj

När jag kom hem idag så höll dom på att röjja snö på taket, och jag bor liksom takvåning med snetak. I flera dagar nu har det varit dödsmörkt när jag vaknat för all snö på fönstret så äntligen tänkte jag. Så jag smygkikade på killen som satt på mitt tak genom springorna i snön på fönstret. Han va snygg! Så tog jag ett ögonvarv runt mitt rum och såg högar med kläder, tidningar slängda lite varsom, massa grejer överallt. Kul han kommer få mötas av denna syn. Så tänkte jag att jag kunde distrahera honom med att lägga mig naken på sängen som är nästan precis under fönstret. Hann inte det heller. Nöjde mig med att rufsa till håret lite och lägga mig i en snygg ställning framför datorn. In kom ljuset och jag såg upp på honom och han ner på mig. Sedan vinkade vi till varandra och han fortsatte att röjja vidare.

Efter ett tag kom han tillbaka med en lapp som det stog "Fika?" på. Jag nickade på huvet och pekade mot min dörr och en stund senare va han där, snöig och ringde på. Vi drack kaffe en stund och pratade om allt möjligt. Sedan så bytte vi nummer och han tog på sig sin hjälm igen och gick ut för att fortsätta...

haha det sista hände naturligvis inte..men hade kunnat. Undrar hur många som träffat sina partners på detta vis? Min vardag är så oerhört spännande att jag måste sitta och komma på sånnt här. Bra S..

Just nu


All the men come in these places
And the men are all the same
You don't look at their faces
And you don't ask their names
You don't think of them as human
You don't think of them at all
You keep your mind on the money
Keeping your eyes on the wall

I'm your private dancer
A dancer for money
I'll do what you want me to do
I'm your private dancer
A dancer for money
Any old music will do

I wanna make a million dollars
I wanna live out by the sea
Have a husband and some children
Yeah, I guess I want a family
All the men come in these places
And the men are all the same
You don't look at their faces
And you don't ask their names

I'm your private dancer
A dancer for money
I'll do what you want me to do
I'm your private dancer
A dancer for money
Any old music will do

Deutschmarks or dollars
American Express will do nicely...Thank You!
Let me loosen up your collar
Tell me do you wanna see me do the shimmy again

I'm your private dancer
A dancer for money
I'll do what you want me to do
I'm your private dancer
A dancer for money
Any old music will do


vänner som alltid finns nära fast så lång bort

S säger: lillen

 Lilla v säger: s!!

 S säger: om man skriver till nån typ ett mail.. och den svarar värsta långt fast ställer ingen fråga tillbaka vill den ha svar då eller ej?

 Lilla v säger: asså du har skrivit ett långt mail till en kille som inte har svarat ja bra fråga, klart du vill ha svar men du e inte säker på att han kommer svara för det inte fanns en fråga i mailet

S säger: haha nej haha fan vad fin du är

 Lilla v säger: asså killar e rätt platta så jag tror inte han kommer svara för han inte har något att svara på men de e inte för att han inte e intressers

 S säger: V dig love jag!!!

Lilla v säger: hahaha jag vet

S säger: jag menade att jag skrev ett mail och frågade. Och sen så svarade han på det och skrev ganska långt fast han ställde ingen fårga till mig tillbaka. Vill han att jag ska svara på det han skrev då?

 Lilla v säger: aha ja kanske

 S säger: hmm

 Lilla v säger: ah de va inte så bra svar från mig va? oikey, vill du svara till honom?

S säger: jag vill typ det

Lilla v säger: ja men då tycker jag att du ska svara, hitta på något att fåga honom

= Jag svarade även fast han kanske inte ville det..

skor

Helgen var bra...post helgen var inte bra. Ni vet är man upptäcker att helgen bara va en helg och allt som hände då hände för att det var helg och helgens braighet har svårt att komma in i vardagen. Fick två ragg iallafall...men jag vill ju ha truuuue love..or liknande? Men jag har lärt mig leva med alla dessa lösa ragg, jag känner inget längre, jag utnyttjar det.

För att göra post helgen/veckan bättre impuls shoppade jag 8 par skor från Rizzo idag...kanske hjälper, kanske inte. Jag kanske iallafall kan få nya ragg i mina nya snygga skor. Och den onda cirkeln fortsätter. Tror ni killar ser skor? Man vill ju inte att dom ska va omanliga och köra en "don't you estomp your last season prada shoes on me honey" men samtidigt lägger man ju ner ett par sekunder att tänka på vad man ska ha för skor på sig. Personligen gör jag det mest för min egen skull, det är ju trevligt att se trevlig ut. Men som en überfemmenist i min gymnasieklass en gång påstod: allt tjejer gör är för killars skull, när dom klär upp sig etc etc... Jag tyckte att hon missade poängen med femminism ska dom inte va för kvinnorna och inte nedvärdera dom och säga att allt dom gör är för motsatta könets skull? Okej jag har tappat fokus nu, vet inte heler riktigt vad feminism går ut på heller så jag ska inte uttala mig.

Tycker jag har blivit bra på att välja mina tillställningar..har faktiskt inte gått på nån random utgång sen jag sa att jag inte skulle göra det mer..(för 2 veckor sen) hehe.

Men det har varit mycket att göra som jag glömt skriva här och vil göra det så jag ska göra det...ikväll kanske.
Nu ska jag äta middag iallafall..

HAHAHAHA bästa ungen


RSS 2.0