sommarstockholm

har precis langat ett fettigt inlägg på www.snezana.blogg.se men ville bara säga att Debaser slussen är stockholms bästa sommarhäng utan tvekan!!! Dessutom vann jag..Man väljer inte att spendera sin sista dag i ett land med någon som är en förlorare. Am i right.

Jag gillar livet så sjukt mycket!! Ikväll är det på igen med Vicky slicky och eva sleva! lovelovelove

Soul

Ligger i sängen och lyssnar på soul då jag sätter ihop en spellista med soul som jag tänkte ha med mig på resan. Har gjort en fet party lista och nu vill jag ha soft soul. Har varit mycket soul denna vecka... Det är skönt att jag kan göra vad jag vill och sen dra utan att tänka på konsekvenserna. Tänk att rulla in i NYC med lite Otis i lurarna och livet är helt oplanerat i 6 veckor.

Igår iallafall så va jag ute med David och Tobbe. Har så himla kul när jag är med dom...det är liksom 0 komplikationer. Jag har känt David i 10 år och det är så soft att vi hänger och han gör mig så glad hela tiden! Träffade även på Rackeliten!!! och Shireen som altid är lika skön. Jag fick bedöma en danceoff mellan två killar också... Jag lär den lite fulare osäkra killen vinna för en gång skull! Känns som att jag gör skillnad i världen haha.

Nu ska jag äta breakfast in bed, lyssna på soul och leva! Ikväll ska jag hänga med Christoffer när Salem spelar. lovelove

win!!

Du bråkar med fel tjej! Don't mess with my man!!

Forever and ever

Daganra flyter..idag va sista daget på jobbet...eller jag får komma och jobba när jag vill och dessutom i augusti.
Siri om du läser detta så är chokladen tillbaka och den smakar bättre än nånsin!! Knepet är att flytta koppen precis när vattensprutet kommer.

Siri och jag jobbar på samma jobb och det har varit hur kul som helst. Det har inte ens varit jobbigt att gå dit, jag har typ längtat för där finns Siri, varm choklad och lååånga fikapauser. Dessutom jobbar det en så sjukt snygg kille på mitt jobb. Jag vill äta honom. Han sa hej till mig en gång och jag gjorde typ en ful min, stelnade och kutade in på mitt kontor. Siri trodde hon hade hittat en snygging också men först visade det sig vara en gammal gubbe fast sen visade det sig vara en mellangammal. Men det är ju alltid kul med lite office looove! Kommer faktiskt sakna att gå dit och hänga och skämta om patte och garvarn och dan och köra "vem i detta rum skulle du helt vilja vara". H

Juste Siri om du läser detta så hade dom lite "yngre" på jobbet grillfest idag. Typ han som jag trodde va söt tills han kom nära och dagisbarnet. Dom skulle grilla lite körv där på "bryggan". Jag blev inte bjuden.

Oh well. En annan grej..en kompis har börjat råragga på mig, hur lösa? Det är verkligen sexuellt.. Det har alltid varit lite spänning i luften men nu är det helt out there... Spelar vä led
Men jaja jag pker om 5 dagar och sen så får flk göra vad fan dom vill. Kommer vara en helt ny värd när jag kommer hem i augusti...fatta augusti!!! Det är en evighet.

Träffade Jimmys mamma idag och Jimmy har fått paket.

Ikväll ska jag nog in till stan och träffa Elina men hon har inte hört av sig :/ Om hon inte gör det kommer jag typ bli irriterad för jag ahr redan tackat nej till att hänga med Carlos och min tid är väldigt dyrbar nu för tiden. CRAP det va sista chansen för henne...blir irriterad.

hejsvej


VM

You got to love bästa laget i hela VM Brazil och svettiga snygga Brasilianska Elano!!


Som spelar i Turkiet. En tripp till Turky ser plötsligt inte så avlägsen ut...

make my day go mayday vol. 2


make my day go mayday


Summera

Känns som att jag måste summera en fylld vecka. Slutet av förra veckan sög men jag tror på Karma!

Tisdagen tog Sarah studenten ochhade en superfin mottagning. Sen gick vi på hennes slutskiva.

Onsdag så shoppade jag istället för att tjäna pengar då jag blev lurad på mitt jobb. Inga mer details. Sen träffade jag en gammal bekant.

Torsdag så gick jag till jobbet för att skriva på en tidrapport..sen visade det sig att det fanns massa jobb att göra så från no job no cash til jo and cash. Sene fter det åkte jag till skeppsbron för att träffa Eva. På vägen dit hittade jag 160 kr på makren. katjing. Fikan blev till en helkväll men förfest och snygga män, mellanfest samt fest på debaser slussen med Josh, Carlos, Benjamin ja alla masterutbytesstudenter. Wild night. Slutade med en morgonpromenix från Debaser slussen, genom Gamla stam till Centralen. Jag dansade hem i regnet och sjöng högt. Va hemma 6 på morgonen.

Fredag. Va på jobbet 12. efter jobbet va det hem och powernap och sen iväg till Kelly. Vi redde ut ganska mycket...det va tårar och skratt! Sen kom Jonas och Jonas kompis Kristian förbi. Efter ett tag rullade vi vidare till Sommar. Fast innan gjorde vi ett litet stopp på Kristians fäktningsklubb. HA. Sommar va kul och vi dansade och minglade hela kvällen. Sen blev det efterfest hos X.

Lördagen kom och jag sov. Vaknade klockan 6 på kvällen och rullade hem till christoffer som hade födelsedagsfesat. Det var mycket trevligt. Sen när det började bli sent så åkte Niklas, Emelie och jag in till Naglo. efter det skulle Emelie och jag vidares till Spymlan men halvvägs dit så fick båda två andra planer och jag åkte iväg på efterfest hos X.

Idag har jag sovit igen hela dagen typ och kollat på Hairspray. Just nu går det bra och jag känner att jag lever och tar vara på tiden kvar i sverige innan jag åker. För om exakt 1 vecka åker jag till fucking USA!!!!!

Tills dess är det mycket kvar att göra. Mest praktiska saker som packning etc. Men också lite annat som jobbo ch deadlines.

Mycket att ta tag i. Puss

Myggbett

Idag har jag jobbat hemifrån igen. Har kaosat mycket då det finns otrevliga människor som bara vill förstöra och ifrågasätta. Det man gör då är att man fortsätter kämpa och vänder sig till gud eller närmare KFUM haha. Idag gav dom mig hoppet tillbaka. Sen har jag även shoppat och träffat en från gymnasiet.

Imorgon är planen att intervjua folk som ska jobba för mig. Åka till kontoret och skriva tidrapport och passa på att luncha med Siri. Sen in till skeppsholmen och träffa Eva som har hjälp mig med en usa grej. TACK!

Just nu flyter det på även om det är motgångar och trassel så gäller det att hålla humöret uppe och lite på att det finns människor som vill hjälpa dig. I helgen väntar dessutom wakeboardåkning, fest hos Kelly med utbytesgänget och Christoffers födelsedagsfest. Han fyller 22 idag eftersom klockan är över 12! Stort grattis min fina vän!
Sjukt taggad på livet. Och om mindre än 2 veckor kommer jag leva livet i The City!!

Puss

ps. jag har ett myggbett som kliar på benet. ds

ps2. idag fick jag i ett mail ett ps. som löd: ps. jag tror på dig ds. då blir man glad! ds

Jobbar

Jobbar hemifrån idag med att anställa folk. Hur coolt är det att jag får anställa!? Ha intervju och skriva coola saker som "jag ser gärna att du kan vara tillänglig vid behov". hihi

Nu ska jag fortsätta med det och skicka ut lite viktiga mail haha.

Ingen behöver veta

Hur kul som helst igår. Idag skulle jag på pop dakar men somnade och orkar inte ta mig dit. Imorgon börjar hard life..jobbet börjar 10.00 sharp! Ska slita som ett djur fram tills jag åker den 20e och då ska jag njuta som ett djur i flera veckor!! Känns bra. Dagarna som jag sover bort är över! Skönt att försvinna och komma hem i augusti och start fresh! Fresh fresh fresh..


PMS

PMS idag, imorgon:

-Work
-Nap
-Pre party
-Party

Sjukt taggad. Gonattis

Människor

Det finns verkligen människr som bara tänker på sig själva och aldrig ens ägnar en tanke åt någon annan. Egoistiska människor som är glada bara dom får allt dom vill ha och har det bra. Det gör mig ledsen, så ledsen att jag ligger i min säng och grinar och tårarna bara rinner! Hur kan folk vara så själviska??

Jag tror på magi

Disney är så magiskt så man tappar andan flera gånger i varje film. Det går inte att förklara men jag vet att många kännt det. Det är så oerhört bra!!

Har kollar klar på Pocahontas. Det fanns ju en riktig Pocahontas. http://sv.wikipedia.org/wiki/Pocahontas Hur coolt?? Scener tagna ur hennes liv i filmen och om man har sett Pocahontas 2 så är det en John Rolf med också.



Är det bara jag som tycker att John Smith är oerhört snygg??
Nu ska jag nog se Mulan. Finns en snygging i den filmen också!

Officiellt

Har officiellt pluggat klart för detta läsår och andra året utan 4,5. Nu ska jag bara skriva en 4 timmars tenta och sen har jag sommarlov i sisådär 3 månader. Jag lovar! Vet inte varför vi slutar ovanligt tidigt och börjar ovanligt sent i höst. Helt sjukt med 3 månader utan inget plugg..det är ju en evighet?

Sommaren kommer dock gå väldigt fort. Rätt var det är så sitter jag på planet till NY och rätt var det är så sitter jag på planet hem efter LA. Men men sen har jag ändå 1 månad sommarlov kvar haha! Ska nu inte blicka alldeles för långt fram så jag inte glömmer att njuta av nuet.

Mår fortfarande lite comsi comsa..tror att jag är typ stressad/förkyld/nått för nu har jag unt bak mot skulderbladet och mot axeln och så men det går nog över till imorgon hoppas jag.

Nu ska jag blogga i min adra blogg hehe, sen tänka efter vad som ska göras/packas till imorgon, krypa ner i sängen, titta klart på Pocahontas och sen somna sött, helst innan det blir ljust denna gång.
Det bästa är att tentan börjar inte förens 13 så jag får sova ut iallafall och det älskar jag.

Gonatt!

RSS 2.0