Sommar tvåtusen9



Detta är så sommar för mig.

Att sova på en gräsmatta i Malmö med finaste Kerstin i väntan på Roskildebussen. Att lägga killar på festivalmarken och mata dom med min kaffeslang. Att stå och hoppa till Kanye West i slitna Jeans, att gifta mig med en dansk och sen skilja mig. Att smygfota Per-christian och Rune i smyg när dom sover utanför tälten. Att skriva brev på en gammal ölkartong till söta killar. Att tanborsta en fot, och dansa spread the love barfota i gräset. Att äta upp alla kakor och sitta i gräset istället för att jobba. Att träffa Mikkel i vimmlet och dansa runt en gran. Att lämna Kerstin med Rune och åka bil hem med Mimmi.

Att åka till Oslo med nattbussen med endast en hanväska som bagage. Att sova på en bänk på Oslos centralstation. Att kolla på lägenhet med bästa trion koppan, tyskland och bigbag och äta makrill med tomatsås i solen. Att sitta i en knarkpark och sakta inse att det är en knarkpark, att träffa Oyvind och sova på hans kontor. Att bli tagen av norsk polis och få böta, att fira bötern med mojitos. Att träffa Per-Christian och Rune igen. Att gå på dejt med en blåögd kille som man egntligen tycker om mest som vän. Att åka bil till stockholm med Anders.

Att sitta på Kerstins gräsmatta och äta Nichos goda sallad. Att spela muse och hålla i handen. Att sitta i Kerstins hämmock och dra skämt. Att sitta i Kerstins kök och prata om livet.

Att äta sill hos Siri på midsommarafton, att sitta upp på ett berg och se ut över stockholm tills det börjar regna.

Att flyga till Serbien och ligga i solen och läsa "Molnfri bombnatt", att jaga kusiner och att sno mosters skor.

Att ta bussen till frankrike och svicha genom italien med musik i öronen och tankarna som sällskap. Att ligga på en bänk i hamnen i Nice och vänta på Carolina. Att möta Carolina och ha översvämning på hotellet. Att ligga på stranden, bada i havet och få salt i håret. Att åka till Cannes, att gå på palais, att se David Guetta, att träffa snygga norrmän, att efterfesta på en balkong med hela Cannes som utsikt. Att återvänta till Cannes och ha en kväll där allt är bra och man mår bra, att träffa snygg-eric och hångla på en solstol. Att planka på första tåget hem, att sitta på bryggan i Juan Les Pins och höra världen pågå i rytmen till vågorna. Att få dansa ensam på dansgolvet på ett salsa hak, att dansa på scenen på alla nattklubbar och att franskkyssas med en fransman. Att åka till Monaco och dregla åt båtar, att sitta på uteservering i en ljummen natt och se på stjärnorna. Att bada naken i soluppgången. Att gå på gatorna i Nice och äta middag på stranden, att promenera runt och att prata om livet. Att stöta på dom turkiska tjejerna igen och skratta. Att stå i fönstret på hotellrummet och förfesta medans man fixar sig och prata med folk ute på gatan, att försöka bli sval men ändå fortsätta dansa.
Att be den snygga glasskillen öppna flaskan och att planka på spårvagnen påvög till tåget som går mot livet.

Att åka till Göteborg utan att ha nån stans att sova. Att sova skavfötters i en extrasäng med Julia. Att förfesta i Malins Jobbs omklädningsrum. Att va i slottskogen och lyssna på helt sjukt bra musik. Att få sova hos Pontus och att få andnöd av att prata med snygg-linus. Att ge sig ut i göteborgs nattliv på egenhand, att träffa ragget från Val T, att åka spårvagn med en superfull Malin, att skratta åt att hon ramlar av stolen, att "Hello Lidl you're a big fucking yellow sign", att vara smygkär i förbjuden frukt och ringa honom när man är ensam och ledsen. Att fota Benjamin i SJ tältet och att lyssna på Arctic Monkeys och ögonkontakta med en snygg kille. att göra bort sig på museet och att sen skratta åt det. Att sitta på Pontus balkong och prata om livet, att gå på viktoria med Kerstin och prata om minnen, och att träffa tre Irländare och att överväga trekant, att åka hem tryggt och skeda med bästa vännen. Att åka buss i timmar och sova mot en väns axel.

Att åka till Norrköping, att hämta is på Max, att äta kräftor och att driva med bönder. Att titta på fyrverkerier, att vara nervös för att spilla champange i Martins fina lägenhet, att bli avvinkad på bussen av två fina vänner.

Att sitta på en brygga med Elina och prata om livet.
Att gå på poolparty hos Sanna. Att träffa en söt kille och bada badkar, att festa som om det inte fanns någon morgondag, att vara kär för en kväll, att somna på en bäddsoffa till Sienfield, att vakna och bada i poolen med Oscar tills alla andra kommer tillbaka. Att skvallra med Jennifer och behöva förklara sig. Att lyssna på Snuff.

Att sitta vid eriksdalbadet med Vicky och Eva och vänta på att bra konserter ska börja, att se Johnossi spela sommarens låt live, att låna Evas presspass och stå i pressgropen när Deportees spelar, att träffa folk från sommaren, att stå under ett träd i regnet när MGMT spelar, att förfesta på en busshållsplats med David, att vara blöt och köa till debaser.

Att vara hemma hos Nicho och sitta i hans soffa hela natten, att gå hem till Kerstin mitt i natten och skeda. Att ligga kvar medans hon går och jobbar och att bli väckt när hon kommer tillbaka. Att sitta i hennes kök och prata om livet.

Att sitta i rålis med bästaste Jacob.
Att göra om vecka 25 med Kina, att vara solbränd, att ha fått långt hår. Att ligga i gaffeln hela morgonen, att få vara med den man saknat hela sommaren.

Att vinka av Kerstin på bussen och stanna kvar ända tills bussen har åkt. Att gråta och att träffa David för att få tröts. Att bli nekad på en bar och att gå på hemlig bordell. Att åka bil hem med en spyende norska, att skratta och lova att aldrig avslöja vart vi har varit. Att sova i Davids mammas säng med Kaj och David.

Att åka hem till Jimmy mitt i natten och gråta, skratta och dricka drinkar.
Att sitta på Jimmys balkong med Mikkel och insupa det sista av sommaren innan hösten börjar komma...


Chitchat
Postat av: Jennifer

Vänta du bara, snart är sommaren här och vi kan återuppleva allt det där+mycket mycket mer hjärtat!

2010-02-22 @ 21:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0