Beteenden jag ogillar

När folk alltid ska veta bäst även fast dom vet att man har bättre koll på läget. Till och med när dom gör det på skämt så blir det ett tag väldigt väldigt uttjatat!

När folk alltid ska bräcka en vad man än säger och gör, som inte kan unna en nånting. Som alltid ska komma med nått i stil med "aha men när jag va...". Kan man inte låta nån vara bättre på nått och vara glad för dens skull?

När nån annan tror sig veta vad man är på för humör eller hur man känner. "Nu är du sur" eller "Du är kär i honom". Nej ta hand om dina egna känslor så sköter jag mina.

När folk tror att dom är intressanta,charmiga och oemotståndliga och man egentligen vill skjuta sig själv i skallen när man måste lyssna på deras skit.

När folk kräver för mycket uppmärksamhet och inte kan tåla att nån annan kan vara intressant för en stund. Alltid jag, jag, jag och så väntar dom på att all uppmärksamhet är på dom så dom kan berätta nån "sjuuuukt viktig" historia om sig själv. Andas lite, låt nån annan säga nått och sen på det igen. Ingen gillar en attentionwhore.

Beteenden jag gillar: När nån man brukade dejta är 23 år och tillsammans med en 15 åring och man dessutom märker att den hela tiden ljugit om att den jobbar på ett coolare ställe än vad han egentligen gör.


HAHAHAHA


Fishy

Bra dag igår må jag säga! Började med plugg och sen åkte jag till Bromma för att Grilla hos Sarah. Mycket mysigt! Sen när det började droppa in övertaggade gymnasiemänniskor så kände jag att det var dags för mig att gå. Det va inte så att dom var dumma/fula/jobbig eller så utan det var väldigt internt och "vi har inge mer plugg kvar" wooho tagga typ så. Och jag kände att jag inte riktigt kunde relatera haha. They keep me young eller nått.

Istället åkte jag in till Strand och träffade Josh, Carlos, Etienne och Marcello <3 Kommer sakna dom så himla mycket när dom åker hem :( Knäppt att dom inte ska finnas här längre, inte höra av sig när dom är ute, inte finnas i Stockholm liksom.. Vi hade iallafall sjukt kul. Etienne och Josh hade delat på "A couple of bottles of wine" så dom va liiite överförfriskade haha, in a good way. Etienne var en ladies man som alltid och Josh var hans sidekick. En riktigt bra show att se haha! När det började närma sig sent så ville killarna ha en hotdog så vi gick och sen skiljdes vi åt vid bussen. Etienne hade vi lämnat bakom oss :P

Good times helt enkelt! Ikväll har jag lovat bort mig till lite KTH människor och deras tentapb, men jag gillar det. Jag missar Eurovision dock vilket är tråkigt..men jag glömde att jag hade lovat. Kan ju alltid kolla eurovision på svtplay på mobilen HAHA! vilken syn..

Juste jag ahr fått jobb också! Ett kul seriöst jobb för en gång skull! Hade telefonintervju igår och 3 timmar senare ringde han och sa att dom ville ha mig! Wiho Det firar vi!


Such Great Heights



I am thinking it's a sign
that the freckles in our eyes
are mirror images
and when we kiss they're perfectly aligned. 

And I have to speculate
that God Himself did make
us into corresponding shapes
like puzzle pieces from the clay. 

And true it may seem like a stretch
but it's thoughts like this that catch
my troubled head when you're away
and when I am missing you to death. 

And when you are out there on the road
for several weeks of shows
and when you scan the radio
I hope this song will guide you home. 

they will see us waving from such great heights
"come down now" they'll say
but everything looks perfect from far away
"come down now" but we'll stay 

I tried my best to leave
this all on your machine
but the persistent beat
it sounded thin upon the sending. 

and that frankly will not fly
you'll hear the shrillest highs
and lowest lows with the windows down
and this is guiding you home. 

they will see us waving from such great heights
"come down now" they'll say
but everything looks perfect from far away
"come down now" but we'll stay 

they will see us waving from such great heights
"come down now" they'll say
but everything looks perfect from far away
"come down now" but we'll stay 

they will see us waving from such great heights
"come down now" they'll say
but everything looks perfect from far away
"come down now" but we'll stay

And rain will make the flowers grow

Kom att tänka på en rolig grej när jag skulle hitta lämplig pluggmusik. När Marcus och jag skulle bila från Lund så hade jag hand om musiken men han fick önska lite så men tillslut gav han mig fria händer. Jag orkade inte komma på nya låtar hela tiden som passade vårat syfte med resan; låtar man kan sjunga med i högt. Jag hittade tillslut ett passande samlingsalbum som hette typ "Chickflick classics" alltså massa smöriga låtar kända från smöriga tjejfilmer. Killar är ju så himla kinkiga med sånnt så jag valde att vara tyst och lådsas som att jag om och om igen kom på alla dessa låtar. Det roliga är att han kom på vilken varje låt var utbarast av lycka "åh ja den här är bra" och vissa fick vi till och med spela om 2-3 gånger. Jag fnissade inombords.

En annan rolig grej var att han trodde att Olsen twins HAHA menar såklart brothers - fly on the wings of love var Oasis. Så när han bad my sätta på Oasis "fly baby fly" tittade jag konstig på honom och så börjadejag känna mig dum för att jag inte kunde den Oasis låten. Men när jag frågade vilken han menade så började han sjunga på fly on the wings of love haha!!

I övrigt tycker jag att åka bil länge och sjunga hög och ohämmat kan va bland det bästa som finns! Om man ändå fick göra det på flygplan och bussar också..får får man väl men jag vet inte hur uppskattat det skulle vara. Borde uppfinnas nån grejsimojs som man kan sjunga in i som gör att inget hörs ut!

Gonatt

Shine on you crazy diamond



Idag va jag och mor på vattengymnastik. Herregud alltså vi har inte skrattat så mycket på länge. Mamma höll på att drunkna minst 10 gånger. Uppvärmningen var hur enkel som helst och jag kollade runt på alla tanter och typ rullade med ögonen. Sen tog vi fram hantlarna och det var ganska jobbigt...men jag har varit med om jobbigare. Träning biter inte så hårt på mig tyvärr :/ Men mamma däremot var helt slutkörd! Så det var lyckat.

Vicky den slynan skickade precis ett videoklipp från Siestafestivalen med Johnossi! Hade verkligen velat vara där med henne just nu!! Men ingen siesta för mig förens tentan är skriven. Tur att man kan lyssna på Pink Floyd och tänka på söta pojkar medans man pluggar!

Sömn?

Kan inte sova, är bajsa pigg... Det är ljust solen är uppe och värmer. Tur att jag har ögonmask. Otur att det bor en hel serbisk fågelfamilj utanför mitt fönster som är vääldigt högljudda. Crapers. Gonatt eller morgon

JAG HATAR SPOILERS

JAG HATAR SPOILERS LIKA MYCKET SOM ATT DISKA SÅ SLUTA SPOILA ANNARS SLÅR JAG!

I'm over you

Såå jag brukar ju förbjuda mig själv från att gå in på killars facebook som jag försöker "komma över". Har ett par stycken som är absolut förbjudna. Well ikväll kände jag mig äntligen redo för att entra en viss mans sida. Det va liksom, I'm over you bitch och sen klickade jag in mig. Hade typ inte hänt mycket alls, lite events att attenda, nya vänner och så hade jag missat hans födelsedag. Det kändes liksom skönt att det inte kändes alls. Hade kankse varit annorlunda om det hade funnits massa bilder på honom och snygga tjejer och folk som skrev på hans wall etc. Men jag valde en bra man att börja med haha.

Vet inte vart jag ville komma med detta. Tiden läker alla sår?

Iallafall, pratade med A idag från LA och hon sa att jag borde skaffa nått typ av fake id när jag ska dit. Först hade jag tänk go with the flow men hon sa att det nog var bäst. Så nu har jag kollat på lite alternativ och Alex alternativ var nog det bästa bara det funkar, men dom va ganska lössläppta? Dessutom har jag pratat med John och Josh som är från usa och båda trodde att den typen av id skulle funka så det är ju bra! Känns ändå som att man vill ha alternativ. Typ nån man är lik, låna hennes id. Tyvär är jag typ inte lik nån..crappy. Återkommer när jag vet hur det blir. Wiho!

xoxoooxxxoxoxoxxo

Pluggpaus

Mitt nummer hamnade hos en kille i helgen på vilket sätt är oviktigt. Det viktiga är att jag inte svarat en enda gång och han har ringt mig från två olika nummer exakt 13 gånger och skickat typ 4 sms. Vad tänker han?? Att jag plötsligt ska svara. Jävla bajskorv! Funderar på att svara och be honom aldrig mer ringa mig eller bara inte svara 4 life.

hihi

Detta var internskämtet hela Roskilde 2007, åhh good times <3


Baby I was born that far away so,
I speak English as a se-cond language,
I don't understand the words I say,
There's no word that rymes with language,
Lucky that I have a smoken' body,
Cause I only sing in jibberish,
Lucky that I am uh such a hottie,
Watch my hips go quiverish,

Good news for you, I'm double jointed, too

Whatever, Don't Matter,
I can sing about pancake batter,
I will shake my derier,
And you won't go nowhere,
Bend over, Come Under,
Come enjoy my thighs of thunder,
I'll just toss my hips and hair,
And you won't go nowhere,

Lucky, that my hips arn't only droopy,
When I shake them they move mountains,
Lucky that these breasts are proud and perky,
And my lips are full and poutin',

Bebabebabababa, Bebabebabababa,
Time to crawl into the mud,

Whatever, Don't Matter,
You wouldn't listen if I were fatter,
That I got a spicy rear,
So you won't go nowhere,
Peek under, turn over,
I make no sense if you are sober,
So I clash my hips and hair,
And you won't go nowhere.

Sen då?

Snar är ännu ett läsår över och jag har längtat så mycket efter att få komma bort så jag helt glömt bort att faktiskt reflektera över nuet och hur inget kommer vara sig likt när jag kommer tillbaka i slutet på sommaren. Jag tycker inte om förändringar så mycket och jag tycker det är skönt att veta vad man ska göra och vart alla är etc. Den säkerheten och alla människor som funnits här detta år kanske inte alls kommer finnas med i bilden till hösten. Jag tänker på alla dom människor man träffat och umgåtts med som är utbytesstudenter som ska åka hem och fortsätta deras liv. Det gör mig ledsen att tänka att man träffat så många coola människor som man kanske aldrig mer kommer att träffa i hela sitt liv. Vissa vänner som man haft kankse också kommer försvinna, åka iväg eller så. Om 4 veckor åker jag och då förändras allt. Varje gång jag har åkt bort detta lärår har varit en kul grej och "skönt att komma bort" och varje gång jag kommit hem så har jag tänk tillbaka till verkligheten och jag har vetat exakt hur den verkligheten har sett ut. Ibland har jag tyckt att den varit tråkig men den har varit säker. När jag i augusti kommer komma hem till verkligheten så vet jag inte hur verkligheten ser ut. Jag antar att det är så livet är, man har varit med om detta flera flera gånger. Träffat människor som har försvunnit ur ens liv och i bästa fall är någon vars status update man får upp när man loggar in på facebook. Jag vet ungefär vad jag kan vänta mig till efter sommaren och hösten men sen då? Livet kom nog ikapp mig när lite grejer jag beställt från ett universitet i usa låg på hallgolvet. Ibland känns det som att man kommer missa saker om man inte stannar, men alla säger att man missar saker om man inte åker. Hur kommer det sig??

Bitches is my favourite word

Regn och åska kunde inte valt en lämligare dag, passar mitt humör perfekt. Jag känner mig sådär skönt arg och elak idag, inte så att det stör mig utan så tt det är sådär behagligt att man får ut sig allt. Så då passar en dag i sängen med regnet droppandes kollandes på favorit serierna.

Igår va trevligt. Först med Chris hans americanare, hans kunsin och vänner på ett ställe. Sen vidare för att möta David, Alex, John och Adam på Mosebackes supermysiga uteservering!! Sen till debaser slussen för att möta upp Kina. där träffade jag även Marcello, Etienne och Vincent superkul! Det var som the good old days med Kina, då vi minglar runt och hittar på upptåg. Men denna gång valte vi att vara vuxna och åka hem i safe förvar itället för att dra på en vild efterfest som vi skulle gjort för 1 år sen haha. Men vi har fortfarande saker vi måste reda ut...

En härlig sommarkväll med andra ord. Den tackar vi för. Dessutom tackar vi min mamma kom och hämtade mig och som jag fick ta ut mina aggros på. Min mamma är bäst för sånnt, hon är aldrig objektiv hon håller allitd med mig och förstår vad jag menar. För ibland när man bara vill få ur sig lite irritation på människor så vill man ha en som håller med och är irriterad tillsammans med en! Dessutom är det ju bra att hon finns så jag kan ta ut det med henne så jag slipper plåga mina vänner. Fast när Kina och jag va elaka ihop igår (som vanligt) så kändes det skönt. Vi är ju inte elaka elaka men vissa människor förstår sig inte på våran humor eller hur vi pratar och vad vi menar.

Oh well...nu ska jag fortsätta vara härligt bitter även fast jag egentligen int har nått att vara bitter för. Har fått jobb och får jobba exakt när jag vill och hur mycket jag vill innan jag åker till usa. Vilket betyder cashflow!!! Dessutom åker jag snart och det är snart sommarlov och egentligen bara bra saker att se fram emot.

Arivi
ps. hur hunky är vincent?? ds


Har fått nog av dig!

...

yesterday

Shit vilken bra kväll, förutom att jag blev raggad på av flera äckel på väg hem ovh bytte till och med buss för att bli av med ett äckel. Men skit i dom.

Igår va första sommarkvällen ute i en park med barbenta ben tills det blev mörkt. Hur mysigt. David, Tobbe och jag satt på en filt och lyssnade på musik och mös. Fler människor anslöt droppandes. När det hade blivit mörkt så åkte jag för att träffa Chris och han två hotta vänner från America. Snygga va dom, bra gjort Chris ;) Vi tog med dom till Naglo haha men där stannade vi inte länge, undrar varför. Dom fick en liten sightseeing i gamla stan också, vart stadsministern bor jobbar och tydligen fiskar.


Idag vet jag inte vad som väntar, vädret är lika fins som vanligt och jag är vaken och redo för äventyr, eller jag måste tvätta håret.  Känner att detta är väldigt löst så jag rundar av...ska nog äta tonfisksallad idag, gillar typ inte ens tonfisk, vill ha sushi med lax och räkor. Öhhh. Tur att mobilen dog igår så jag slapp höra av mig till folk i min ensamhet. Men fick sällskap på bussen, en tjej kom fram och kramade mig och viskade lådsas om att vi känner varandra och jag va direkt med på noterna. El creepoz hade gett sig på henne. Som tur va gick dom av innan oss och vi kunde andas ut.

Juste på naglo kom det fram en kille också och kramade mig och kände mig som jag hängde med ett tag men jag har inte riktigt lyckats exakt lista ut vem han är hahahahahahahaha. Men jag tror jag vet fast osäkert...men jag typ spelade med "Kul att se dig, visste inte att du brukade hänga här" etc. Sjukt kul

Nu går jag hej!

Jobbbbaaaa

Den som letar han hittar! Fast inte idealet men vissa saker får helt enkelt duga. Hellre nått än inget. Suger att dom som jag skulle jobba hos inte behöver mig längre Crappers! Menmenmen oh men. Allt löser sig till slut. Som mitt motto: -Har du nånsin varit med om något som inte ordnat sig?? Och oftast har man ju inte det. I värsta fall kan jag bli lyxhora på LAs gator...lär ju finnas nån bro som gillar tjejer med lite junk in tha trunk! Skrev precis junk in tha drunk, måste sova tror jag.

Natti

Från simhallen

Smörja in, byta om, vattna, ladda hem, titta, ställa klocka, sova.

Ny dag ny blogg

Nä men har ju startat en ny "reseblogg" för att mamma ska kunna ha koll på mig. Men frukta ej det är fortfarande här allt dirty komme skrivas, alla detaljer, alla möten, alla känslor. Så ni som har fått vip nog att komma in här kan vara lyckliga. Den andra bloggen kommer vara mest en ytlig dagbok fast med mer bilder. Gå in där också.

www.snezana.blogg.se


tooods

Den som trodde konståkningskarriären redan var över trodde fel. Nu rullar jag nämligen till simhallen för lite simsim. Även fast det är sjukt jobbigt och trögt så gör jag det. Kommer ihåg tiden då jag brukade använda rullskridskorna som färdmedel, alltså istället för att ta bussen typ. Jag rullade överallt utan problem. Nu klarar jag knappt av att rulla dom kilometrarna till simhallen utan att storkna. Fyfan! Men ändring på det! Beach 10 är lite sent men höst 10 kanske? haha


jobbigt

Sitter på jobbet och jobbar lyssnar på Sting och har mig. Gick förbi en riktigt söt kille på väg från kaffemaskinen (inte för att jag dricker kaffe men där finns annat gött) och han hälsade på mig. Jag är störd i huvet för jag börjar direkt fantisera ihop världens kärlekshistoria om kärlek på jobbet och hemliga möten. Sen kommer jag på att jag har mina fula glasögon på mig, mitt hår är otvättat och jag slänge på mig dom trasorna som låg närmast sängen imorse. Dessutom så fick jag panik och istället för at säga hej tillbaka så gjorde jag en konstig min som skulle föreställa ett leende, charmigt. Crap. Där dog lovestoryn. Men det är trevligt att kunna och sitta och dagdrömma, speciellt när livet inte är alls så spännande som det kunde vara. Jag kanske får se till att göra det spännande då?

Goda nyheter är ju att jag fortfarande går barbent och först tänka jag att shit pomfrit men sen kom jag på att det snart är Juni och då är det inte så konstigt att sommaren är här. Så från och med nu blir det plugg på ballen i bikini, men vill ju inte komma blekfet till the best city in the world!!

Over

Min kalender känner mig

Min kalender känner mig. Varje gång jag byter blad till en ny vecka so ger den mig ett citat eller en vidsomsmening, eller en uppmaning och den lyckas typ alltid pricka in rätt.

EX:

När jag va i alperna berättade veckokalendern för mig att "Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett" -Elbert Hubbard. Ellan fick mig verkligen att köra till max och inte vara rädd.

En hektisk konståkningsvecka men massa plugg och jobb och allt lugnade mig med ord från Oscar Wilde: "Livet är för viktigt för att tas på allvar"

"Det svåraste med att ha framgång är att hitta någon som gläder sig på ens vägnar" -Bette Midler

Crappy vecka med inlämning+tenta+övrig skola+jobb+rep
"Ju  mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar." -Nalle Puh

Lund hos mina fina
"Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar." -Anonym

Denna vecka:
"Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla." -Danmark

True story. Veckans citat kankse bli återkommande vem vet. Gonatt pumpkins!

Senaste nytt från NY

Hört att NY är i behov av en partypingla, tur att jag kommer snart då NYC!! Först ska jag plugga flitigt, mesta mindre flitigt förutom när sommarlovet börjat, då ska jag värma upp inför NY/LA. Jag längtar verkligen såå mycket nu, känns så skönt att biljetten finns där, då finns ingen återvändo.

Idag har jag gått barbent hela dagen, suttit vid vattnet mitt emot slottet, promenerat, legat i humlan och fått en frisk fläkt! Så skönt att prata av sig med någon opartisk, oinblandad, nyinflugen från omvärlden och inte lika trångsynt som man kan vara när man befinner sig på samma lilla fjärt på jorden. Jag fick perspektiv på mina tankar och fick tänkaom väldigt mycket och det är skönt. Snart får jag mer sånnt, när folk återvänder till stockholm och när jag åker till J och A i the us os a. Hoppas jag kan vara lika mycket deras friska fläkt!


ELINA!

Elina min fina har äntligen kommit hem efter flera månader ute på äventyr i Asien. Nu ska jag ge mig ut i solen och catcha upp med henne, hur man nu än kan sammanfatta flera månader.. Juste, jag har inga strumpbyxor på mig heller!! <3


loveyoulongtime

Inte mycket att säga, vaknade halv 3 idag. Bra jobbat. Igår firade vi Josh som fyllde år för ett tag sen. Grattis. Tar avstånd från all drama nu utom den som sker på scen. Alla får göra vad dom vill från och med nu. Så. Nu är det tentapluggs fokusering, jobb, träning samt göra mig redo inför vad som kan komma att bli världens bästa sommar? Speaking of sommar, vad hände igår?? Sommaren va här, det va helt sjukt. Även om det är hur nice som helst får man ju lite panik för att man vill utnyttja vädret till max och vet inte riktigt hur man ska göra. Men också för att man hade massa saker som skulle vara färdiga till sommaren som man inte lyckats med...det suger. Oh well, inge drama sa vi ju. Nu njuter vi. Adjö.

Traumadejten

För ett tag sen va jag på en värsting till blinddate. Han va konstg och frågade bara sexuella frågor och jag kände mig smutsig när jag gick där ifrån. Idag skrev han och ville ses jag ville inte vara otrevlig men jag berättade hur jag kände. 

Alex säger:

 

vi kan börja hos mig

S säger:

 

jaså?

Alex säger:

 

why not

S säger:

 

och göra vad?

Alex säger:

 

göra det vi gör

S säger:

 

löst
helt ärligt så tyckte jag hela vår förra träff va väldigt olustig..

Alex säger:

 

jasså?
för att du satt och var så äckligt kåt?

S säger:

 

nja inte riktigt...för att du va väldigt intresserad av min sexualitet och jag va inte riktigt berädd på att det skulle va en sån dejt.
Finns ju inget rätt eller fel men tyckte personligen det va lite jobbigt för att fokus låg på mig väldigt mycket

Alex säger:

 

det kan man tycka =)
men du tyckte det var lite kul ändå.. och du var väldigt sugen

S säger:

 

jag tyckte det va jobbigt, men om du hade varnat mig innnan att du va ett sexfreak så hade jag iallafall varit berädd..

Alex säger:

 

ha ha...
tyckte det var kul att göra dig obekväm... men du berättade ju gladeligen

S säger:

 

mest för att jag efter ett tag bestämde mig för att spela med och ge dig det du vill ha för att sen typ aldrig mer höra från dig. Ärligt talat trodde jag att du ställde alla knäppa frågor för att du vile bli av med mig.

Alex säger:

 

jasså

Ja ni ser ju. Men känns bra att jag sa nått, tycker inte man kan få bete sig hur som helst. Blir nog ingen 2nd date med denna gosse men jag hoppas på riktigt han hittar nån som kan ge honom det han söker. Synd för han verkaade va en bra kille med bra jobb och så va han snygg. Men i slutändan är det ju alltid dom som är freaks?


I Lund spårar man inte pt.2

Skulle ta en liten snabb dusch men blev ett bad. Klädde av min naken och märkte att man ser in ganska mycket från andras fönster/ballar. Kutade in i duschen som blev ett bad. Använde hans coconut handtvål till kroppen för den luktar så gott. När jag kom ut hade regnet avtagit och David och jag bestämde oss för att ge oss ut på stan för att äta lunch, Magnus följde med för att fördriva tidens tills hans tåg mot stckholm skulle gå.

Jag klädde på mig och gled ut ur byggnaden utan att ens tänka på att enda gången jag gått dit va mitt i natten, natten innan. Så vandrade jag därifrån utan att ens memorera avrt jag skulle tillbaka sen och gick mot ett håll som va väldigt löst. GPSen på mobilen gav mig inte så mycket då det mest va massa höga bygnader överallt. Så där vandrade jag omkring i typ 10 minuter för att ta mig ut ur själva området. Hittade en busshållsplats och innan jag hunnit lista ut hur man betalar en biljett eller vilken buss jag ska ta rullade en grön buss in på hållplatsen. Jag bestämde mig för att fråga chauförren och han öppnade dörrarna och jag, super trevligt: "Ursäkta mig kan jag åka denna buss om jag ska in till sjäva stadsk..." Då stänger han dörrarna på mig så jag kläms och måste ta ett setg bak för att rädda mig sjäv. FUCK YOU SKÅNETRAFIKEN! Sen träffade jag en snäll tant som hjälpte mig med allt. Tron på människan återvände.

Mötte D och M och vrålhungriga skulle vi hitta en thai, den va stängd så vi tog första "bästa" thai vi gick förbi. Den va vidrig, fönstret hade plexiglas och halva menyn va felstavad. Efter vi hade beställt insåg vi att salladsbuffen va en skål med isbergsallad och "dryckan" man fick till var blandsaft. Vi skrattade så i grät. Maten kom ut och den va inte jätte vidrig men itne heller supergod.

Efter det gick vi omkring lite jag köpte en kopp som jag hade sagit vad om innan. Sen vinkade vi av Mangan vid tåget och jag sa hejdå till David och Johanna som hade anslutit. så började vandringen hem, tog fram GPSen och denberättade att det skulle ta 23 minuter att promenera hem. Yes bekvämt, mysigt och bra. 40 frustrerande minuter senare hittade jag Jacobs byggnad. Gled in bytte om och drog hem till Siri.

Siri bor heeelt underbart fint, en stor maffig gammal byggnad, höga tag, rymligt trevligt. Vi lagade mat, catchade up och skvallrade. VÄRT! I riktig Lund anda tog vi cykeln till stället vi skulle till, Siri skjutsade och det gick bra! VGs va fullt och utanför mötte vi upp Jacob och lite av hans vänner för att åka till en annan nation. Siri och jag bestämde oss dock för att åka förbi ett ställe som heter Mynta för att hänga med Marcus och Fredrik ett tag. Huur mysigt som helst att ha gänget samlat. Sen drog vi till nationen och festade student style, alltså totalspåra! Bugg med jacob och han ville köra alla lyft och avancerade kast haha. När det stängde där drog jag tillbaka och mötte Marcus och Fredrik men dom skulle hem så jag vandrade. Skulle gå över kyrkogården och ringde massa människor för sällskap. Men när ingen respondade så tog jag en taxi haha.

Vaknade nästa morgon av att Jacon skulle på nått möte, somnade om, vaknade igen av att han kom hem. Så var det dags för vår sista stund innan jag blev hämtad av Marcus för att åka mot Stockholm igen. Resan hem var kul...det är aldrig lika kul att åka hem från nånstans än att åka dit, åka hem vill man ju bara komma hem. Men vi lyssnade på hög musik och sjöng, körde lite vilse för att hitta en bensinmack då bilen pep att den snart va slut och pratade om livet och ingenting. Marcus släppte av mg och resan var officiellt slut.

Detta va en resa jag behövde. Nu kan jag leva på alla dessa möten med vännerna jag träffat som jag saknar och egentligen behöver mer än några gånger per år. Känns dumt att ni bor så långt bort alla fina, men nu ska jag leva på detta tills ni kommer tillbaka till stockholm och förgyller min vardag! LOVELOVELOVE!!!

Over n out.


.

Detta är vad min hjärna klarar av just nu. Återkommer efter sömn.

http://acidcow.com/pics/9410-accidentally-offensive-brand-names-60-pics.html

I lund spårar man inte

Eller? Sitter för tillfället i Jacobs otroligt fina lägenhet. Lägenheter har en tendens att bli fina om man har en känsla för stil och inredning. Tavlor som heter "Svan i vass" och glasunderlägg från Svenskt Tenn. Jacob har gått till skolan, men fick precis ett sms om att han är på väg tillbaka igen för han glömde nått. Innan han gick på riktigt förut så kom han tillbaka tre gånger för att han hade gömt grejer eller skulle byta jacka. Inte så organiserad kille, han skippade dessutom sitt styrelsemöte imorse för "vi försov oss och det säger du ikväll också"
Igår va vi på Kalmars nation och åt candlelight dinner. Det va gött. Sen kom det några om känner Jacobs kursare och satte sig med oss och en ville dra med oss hem till honom för att spela anden i glaset...han va en väldigt spårad man. Fast i Lund spårar man inte, eller man säger iallafall inte att man ska spåra, man har liksom inget ord för det.. Dessutom kör man lambo och bästa bordet för det fick aldrig folk som inte kommer från stockholm göra under sin gymnasietid.
07.20 igår morse mötte jag upp Marcus på tåget så åkte vi till fridhem som är ett hem för koko människor. Marcus skulle söka in. Alla gick runt och gjorde knäppa övningar med varandra och stog och skrek saker som "Hercules" och "du är död!" Så hängde jag lite med Kerstin och Isabel medans jag väntade på Marcus och Magnus som sökte. Skåne är väldigt fint också, vi åkte runt med bilen bland alla fält och spelade powerballader. Fridhem ligger i svalöv så när jag blev uttråkad tänkte jag att jag ger mig ut på stan för att shoppa lite. Dom hade ett Ica, en bank, ettbibliotek, ett kommunhus och en vårdcentral/apotek. Så jag fick shoppa på apoteket. När vi sen kom tillbaka till lund kändes det plötsligt inte så litet längre.
Jag mötte upp David och vi drack kaffe/te på en liten uteservering på en liten innegård i solen. Mys.
Sen träffade vi Jacob och fick the grand tour och sen kalmar.
Första dagen i Lund satt jag och David och "picknickade" i botaniska trädgården, sen skulle vi kolla film men vi somnade. Roudtripen ner va en fröjd också. Marcs kör väldigt stabild och väääldigt fort samt olagligt. Men det gick ju bra trots att ibland: "Saki ta ratten jag ska bara byta om"Jahap.
Idag är planen väldigt lös. Det öser ner över Lund, jag går nog ut och äter lunch med David och ikväll ska jag hem till SIRI och äta middag!!! Yeeees. Sen ska jag nog ut på nån nation västgöta typ.
See ya!

Crush

Carrobarro och jag pratar som vanligt om crushes och hon är mitt uppe i ett sånnt spännande sms samtal. Där man inte vet exakt vad man ska skriva, när man ska svara, om han kommer svara, hur han kommer regaera. Jag ÄLSKAR det!! Det är spännande och jobbigt och kul på samma gång. Kanske därför jag är så flitig på att skriva till massa folk när jag är ute och vimmlar. Hur kan man inte älska när man slutat tänka på att man smsat någon men i bakuhuvet väntar man på svar och så tar man upp mobilen och ser på displayen att han svarat. så fortsätter det...Måste skaffa mig en sms crush snarast. Sist jag försökte inleda ett smsförhållande så skrev jag att han va snygg, han nappade inte. Kanske var jag för ivrig, gav bort hela kakan för snabbt. Oh well, på det igen.

Vi har även kommit fram till att när man minst anar det så hittar man dom.. Så nu ska jag lägga mig i sängen och minst ana! Gonatt

Packa väskorna för vi åker till Lund

med exakt 19 kr på kontot. Har hört om folk som har åkt jorden runt på nästan lika mycket så jag klarar mig nog. Får stå och dansa på nått torg ett tag och få lite mynt. Nä men med rät kontakter så. Jag känner verkligen för att komma bort från tomheten jag känner här hemma just nu, och det är förmodligen min enda chans att komma iväg innan jag åker till NY och den borde jag ta, även om det kanske betyder att jag missar saker här hemma. Men ärligt talat så behöver jag en dos Jacob, Marcus, David, Magnus, Isabel, Kerstin och Siri om hon vill ha mig? Eller är detta otroligt dumt? Nej jag tror inte det. ROAD TRIP!

Nu måste jag bara avboka körlektion, förklara för Kelly att jag inte kommer kunna vara med på ILS mötet för dom nya och plugga in mig så jag inte hamnar efter. Om jag åker nu så lovar och svär jag att jag så fort jag kommer hem ska:
-Börja seriöst tentaplugga
-Syntest och skicka in lappen
-NYC prep etc.

Kanske något mer. Tjoho!


Facebook är bra

För då kan man spionera på en crush och inse att han inte heller är ute och slirar! Kanske blir det en dejt på fb-chatten ikväll? Herrejösses

Fake Blood

Denna dag blir bara sämre. Ljuset i tunneln ikväll va Fake Blood på Debaser, satt hemma och taggade sjukt mycket. Sen insåg jag att det va inställt. Nu blir det sängen resten av livet. Mylifesucks.com!


Dagar som denna

önskar jag att det var den 20 Juni och jag va på väg iväg. Det känns typ tomt, fast en ganska bittersweet tom känsla. Regnet smattrar mot snetaksfönstret och man ligger under duntäcket och lyssnar på musik som Mason Jennings, Stephen Fretwell och Josh Rouse, ganska skön omvändning från klubbmusiken som fyllde ens skalle igår. Jag försöker gråta men det går inte för jag har väl egentligen inget att gråta åt, men det hade varit skönt att få ut nått. Kommer på att jag har ett otittat Gossip Girl avsnitt att sysselsätta mig med. Kommer på att jag borde gå och träna om jag ska se ut som Gossip tjejerna när jag anländer NYC, idealet. Kommer på hur jobbigt det är att ens vänner inte finns där man vill att dom ska finnas. När ens närmsta vänner finns i NY, Lund, Oslo, okänd destination i Asien, London, eller bara har glömt bort att komma ihåg en. Man vill lyfta luren och planera träff och fördriva tiden, istället fördriver jag tiden med mina egna tankar. Goda och onda. Jag vill känna den känslan jag oftast känner att jag inte behöver en man för att känna mig bra, men inbillar jag mig? Kankse är det det jag behöver. Under duntäcket får en till plats. Sen skrattar jag åt tanken och inser att i nästa uppåtkurva kommer jag sparka killen ur sängen och ge mig ut i vimmlet. Sen kommer jag i smyg fantisera om killar i solblekt hår och rutig flanell (inspireras av någons profilbild hihi). Jag måste plugga men vill egentligen dansa. Jag vill att tiden ska gå snabbare men ja vill inte missa något.
Jag har en bil som går till Lund på måndag, men det verkar som att skåne inte vill ha mig där, hade varit kul att komma iväg. Men kanske är det ett tecken på att jah borde va hemma och göra det jag ska göra? Men nu har jag ju nästan i princip lovat att åka med Marcus och David. Vart ska jag börja? Nu har regnet slutat och spotifyspellistan är slut, kanske ska jag gå ut och rensa hjärnan, samtidigt som man förlorar nån kalori och kan komma hem och plugga? Hopplöst. Man kan inte vara pefekt men ibland undrar jag om jag inte kunde få byta ut vissa egenskaper mot andra, bara för att vi lever i den värld vi lever i. Nej nu kom regnet tillbaka så jag fortsätter nog ligga under duntäcket ensam med mina tankar och snart sätter jag på gossip girl eller ringer en vän och ber den komma ihåg mig.



Torsdag

08.10 Vaknar av att Christoffer smsar och berättar att vi börjar 08.30
08.45 På väg till tåget med frukost i handen
09.50 Vandrar in försent på föreläsningen om kriminalvård
11.30 Lunch, matlåda(!) och skvaller 12.30 Mera kriminalvård
16.00 Får sluta tidigare, går till bokanhandeln, huset och sen till teatern 16.45 Anländer till teater påfågeln, installerar mig och lallar runt lite. Försöker hjälpa Jonas och Johannes med ljudet, står och ser söt ut.
17.30 Måste åka till Teater Accent för att hämta en cdspelare, harar en burgare on the go fetchar en city och springer in i Magnus. "Jag har startat ett produktionsbolag, vill verkligen prata med dig, jag ringer dig!"
17.50 Kommer till Teatern, cd spelaren möter inte våra behov. Jonas blir stressad "vi får stryka mitt mim nummer" Vi löser ljudproblemet.
18.15 Installerar mig i kassan och börjar sälja biljetter.
19.00 Föreställningen börjar och jag gråter för att det är kul och för att det är fint. "Gurgel Pettersson"
19.40 Paus. Jag går igenom koreografin med alla, märker att ingen kan den och inser att jag måste hoppa in i dansnummret för att rädda det. Lånar scenkläder av Jonas: Mjukisbyxor så jag slipper visa muffen.
20.00 Andra akten börjar, den är lika bra!
20.40 Dansnummret presenteras och jag springer genom logen för att hinna ut på scen. Satsar hårt i gran scheten (????) vilket Amanda inte gör. Landar på Amanda. Publiktack!
21.00 Samling med ensembeln blir tilldelad att svabba scenen. Får smeknamnet svabbi. Hög på adrenalin, driver runt drar skämt.
22.00 Vi släcker och låser teatern, vid tunnelbanan skiljs vi åt med skratt.
22.19 Sätter mig på tåget hem, utmattad. 22.50 Kommer hem och Gladiator visas på tv. Kommer ihåg när vi va små och mamma va tvungen att resa bort och vi va själva hemma. Vi tog alla kuddar och täcken i hela huset och la dom + oss under bordet och kollade på Gladiator <3 ca: 8+10 år gamla!

The Office

US är det bästa serien ever!

Tribute till min bästa vän!




NYC + LA here I come!

C) Har du någonsin varit inblandad i spionage, sabotage, terroristaktiviteter eller folkmord; eller var du mellan 1933 och 1945 på något sätt inblandad i förföljelseaktiviteter kopplade till Nazi Tyskland eller dess alierade?

Nu är biljetten bokad, klar, ifylld, bekräftad!!! New York City + Los Angeles 20 juni till 29 juli! Huur sjukt! Kommer dansa på Steps on Broadway i NYC om inte Jimmy övertalar mig att dansa på hans belowed Broadway Dance Center. I LA kommer jag nog dansa på Millenium Dance Komplex medans Arazo går i skolan och sen ska jag kändsispana hihi! Längtar så himla mycket. Tänker alltid att jag kommer missa så himla mycket här hemma men det kommer jag inte för ärligt talat det händer inget här, kommer missa mycket mer om jag inte åker! Nu finns iallafall ingen återvändo. Om 46 dagar klockan 10:40 sitter jag på ett flyg med united airlines och har allt framför mig!

Nu måste jag bara plugga in mig lite mer på LA, köpa en guide bok. Tur att jag har en local som guide. Sen är det bara sitta och vänta och vänta och skriva en tenta och jobba lite så jag har cashflow när jag kommer dit.


RSS 2.0